Určeno k archivaci - Dotazy nováčků 12/2016

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem HenryVIII, 30/10/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
?

Proč mi nejde umístit Moringa XXL?

1. nedostatečný level

1 hlasy(ů)
    33.3%
  2. chyba

2 hlasy(ů)
    66.7%
Vícenásobné hlasování je povoleno.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj bill

Žádného tlumočníka si shánět nemusíš. Bohužel chybička s přesměrováním ještě nebyla odstraněna, ale informace na anglicky mluvícím fóru je totožná s tím co je umístěno zde na fóru. Je to oznámení o šlechtění koček a možnost si koupit výběhy ve farmářském obchodě. Viz oznámení

Hezkou hru pezt

vilm4 a bill tohle ocenili.
  2. vavatava

vavatava Pisálek fóra

Ahojte,rada by som vedela ako to je so stajnami alebo aj so stromami,ktore sa ziskaju pri plneni ukolov.Väcsinou sa odokryju tie,ktore uz mam a preto sa pytam ci by nebolo rozumnejsie zvazit,ze by sa mali hracom odkryvat take ,ktore este nemaju.

3. Ahoj vavatava
    Podivuhodné stáje a sazeničky, které získáváme jako odměny z akcí jsou rozděleny podle typu skupiny - názvu a obsahují vždy dané druhy chlívků či stromů (viz odkazy níže) a jejich odtajnění je dílem náhody. Jestliže se hráči stromky či chlívky nehodí může je později vyměnit či darovat některému ze svých sousedů, přátel případně některému z hráčů v nižších levelech při akci Obchoduj a daruj. Navíc není vždy zcela od věci mít v inventáři více kusů jednoho stromu či chlívku ;) když je potřeba a akce či úkoly v družstvu vyžadují velké množství plodů či zvířat je jednodušší je rychle napěstovat.
    Popis ve FAQ - (klikni)-> Tajemné sazeničky a podivuhodné stromy
    a Tajemné stáje a podivuhodné výběhy
    Přeji fajn hru

vilm4 tohle ocenil(a).
  4. Prepperka

Prepperka Hvězda fóra

Je někde možné dohledat historii florenů a krejcarů? Jde mi teda hlavně o krejcary z tržiště, abych si nemusela pamatovat co jsem všechno měla na prodej a co se mi tedy asi prodalo když mi krejcárky přibyly, ale tu historii florenů bych brala taky.

5. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj Prepperka,
    bohužel historie Florenů ani krejcarů ve hře není. Pouze v případě nějakých nesrovnalostí se můžeš obrátit na herní podporu, která je schopna dohledat, kde se co událo.
    Pokud se ti ale jedná jen o to, co už se ti na trhu prodalo je to velice jednoduché - koukni na tržiště do záložky Vlastní zboží na trhu a pak do příslušné kategorie (rostliny, zířata,šlechtěnci,....). Pokud se ti tam nic neobjeví, tak se vše v příslušné kategorii prodalo. Jestliže tam nějaké položky máš - jedná se o ty, které jsou na trhu ještě tebou nabídnuté.
    Přeji fajn hru
    [​IMG] [​IMG]

vilm4 tohle ocenil(a).
  6. BoXeRkA69

BoXeRkA69 Rádoby autor

Ahoj chtěla jsem si koupit obydlí pro kočky ale v obchodě jsem ho nenašla.Poradíte děkuji

7. Ahoj BoXeRkA69
    bohužel, obydlí pro kočky ve Farmářském obchodě opravdu není ke koupi, prosím o strpení, pravděpodobně jde o chybu, která se již řeší - nahlédéni ZDE

vilm4 tohle ocenil(a).
  8. varekove11

varekove11 Zelenáč fóra

Zdravím a prosím o radu. Sice nejsem úplný nováček, ale i přesto jsem se ke hře vrátila po nějakých x letech. A znovu hru poznávám a učím se.
    Plním úkoly v komiksu. Co znamená zámek a jak ho odstraním, začal mi běžet čas. Suroviny mám, jen přes zámek mám pole šedé. Co s tím, děkuji.

9. sopti

Ahoj varekove11,
    pokud máš na stránce zámek a tlačítko k úkolu zešedlé, tak to může být proto, že máš předchozí úkol splněn jen částečně. Vrať se o stránku zpět (ty zelené šipky dole), dodej co to po tobě požaduje a pak tě to pustí dál.
    Vše o Komiksové knihovně najdeš zde (klikni): Komiksová knihovna
    Přeji fajn hru

vilm4 tohle ocenil(a).
  10. drahulína

drahulína Stálice fóra

P
    Dnes při šlechtění opic jsem měla 4x opici z rajské džungle a při sklizni se mi nic nepřipsalo.Měla to být cirkusová opice a ono nic.

11. Ahoj drahulína
    prosím zkontroluj pečlivě oddíl "vyšlechtěná zvířata" nebo přímo v chovné vile - zda náhodou nedošlo k přeskoku na Pirátskou opici.
    Jestliže by jsi zjistila, že tato eventualita nenastala budeš se muset obrátit na herní podporu.
    (klikni)-> "Jak kontaktovat herní podporu"
    Přeji hodně štěstí

12. AničkaP

AničkaP Zelenáč fóra

kde mám hladat kartonové krabice na splnění ukolu ve družstvu děkuji

13. Ahoj AničkaP
    na tvůj dotaz jsem ti už odpověděla ve vlákně, kde jsi dotaz položila a to (klikni)-> ZDE

14. Apachie1

Apachie1 Velvyslanec fóra

Ahoj *Já*, mám problém a nevím, zda-li jsem v tomto vláknu dobře:
    Dala jsem si šlechtit žabky, přidala parfémy, abych viděla brzy výsledek mého pokusu a nyní se už nejméně 20 minut snažím, aby ten čáp už domával křídly, ale pořád jen mává a mává.. Vydržím na něj koukat tak 2-3 minuty, pak to stopnu a jdu to zkusit z jiného místa na farmě, ale výsledek je pořád stejný.. Čáp pouze mává křídly a konec v nedohlednu... To jsem ani nemusela přidávat parfémy, když se výsledku nedočkám?
    Prosím, poraď co s tím.... Děkuji

15. Ahoj Apachie1
    jako první pomoc doporučuji použít klávesu F5 - případně funkci prohlížeče - znovunačtení webových stránek - u většiny prohlížečů je to kruhová šípka v levém horním rohu aplikační lišty. Pokud tyto dva kroky nic nezmůžou, pak je na místě restartovat hru (odhlásit, přihlásit) A dalším důležitým krokem je udělat "Vše pro bezproblémový chod hry"
    doporučuji také pravidelně využívat odstranění dat FlashPlayeru přes webové rozhraní (je to úkon rychlý a pokud brouzdáš po netu často, tak je dobré tento krok dělat opravdu pravidelně, klidně každý den)
    Přeji hodně štěstí

16. Apachie1

Apachie1 Velvyslanec fóra

*JÁ*:
    Děkuji za podporu, pomohlo jen přihlášení a odhlášení na farmu.. F5 nefungovala. Po netu vůbec nebrouzdám :), ale teď jsem si ještě znovu vyčistila FP. Jinak čistím po každém odhlášení z farmy.. Děkuji za pomoc. Přeji hezký den

17. Apachie1
    není zač, tobě přeji fajn hru

18. Nikca011

Nikca011 Zelenáč fóra

Ahoj nevim jestli tu jsem dobre ale nevim si rady.Mam v bedne rajcata a nemuzu je dat na polu u kocky.Dekuji.

19. sopti

Ahoj Nikca011,
    Nevím v jaké bedně ty rajčata máš a zda se jedná o BIO rajčata nebo o obyčejné rajčata. Na "akční plochu" seješ BIO rajčata. Pokud jsi na akční ploše omylem dodala všechna BIO rajčata do úkolu, vytáhni z lišty dekoraci rajčatová semínka, dej na akční plochu a počkej 3 hodiny. Pak sklizní této dekorace získáš 4 semínka na zasazení. U sebe jsem žádný problém se zasazením BIO rajčat nezaznamenala.
    Přeji fajn hru

20. Nikca011

Nikca011 Zelenáč fóra

Dekuji moc to je ono.;)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.