Určeno k archivaci - Dotazy nováčků 12/2016

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem HenryVIII, 30/10/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
?

Proč mi nejde umístit Moringa XXL?

1. nedostatečný level

1 hlasy(ů)
    33.3%
  2. chyba

2 hlasy(ů)
    66.7%
Vícenásobné hlasování je povoleno.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. HenryVIII

HenryVIII Pisálek fóra

Proč je u novinky (kočky) vysvětlení v angličtině? To se za tu chvíli nedá doučit.

2. Ahoj HenryVIII
    určitě más na mysli upoutávku z "Novinek". Bohužel, je to chyba, link vede na EN fórum. Info v češtině najdeš ZDE (klikni)
    Přeji hezkou hru

vilm4 tohle ocenil(a).
  3. JORDYNKA

JORDYNKA Pisálek fóra

Ahoj, koupila jsem si malý koš organizátora oslav za 25 Kč, přišlo mi, že to mám na kontě, ale nemám,cukrátka ani obaly nemám.Psala jsem na herní podporu a odpověděli, že je to v pořádku, ale já to nemám připsané, nebo je balíček někde uložený?
    Prosím o odpověď, za chvíli akce končí, díky

4. Ahoj JORDYNKA
    prosím restartuj hru - odhlásit/přihlásit. Po té zkontroluj stav cukrátek a obalů ve Stodole (oddíl "Ostatní") a nebo přímo ve Mlýně po kliknutí na akční ikonu. Jestliže ti herní podpora napsala, že je vše v pořádku. měla bys po restartu všechny koupené položky najít.

5. JORDYNKA

JORDYNKA Pisálek fóra

Ahoj,díky, už jsem to udělala,ale 100 cukrátek ani obaly nemám,prosím, je ještě jiná možnost? dík

6. JORDYNKA
    jsi si jistá, že jsi zakoupené položky již nespotřebovala? Třeba jen omylem či nepozorností?
    Vydrž prosím, předala jsem tvůj problém kolegům.
    EDIT Malý koš organizátora oslav (lze koupit opakovaně)
    cena v české lokaci: 79 Kč (nákup přes SMS) nebo 25 Kč (ostatní platební metody)
    cena ve slovenské lokaci: 1,60 € (nákup přes SMS) nebo 1,49 € (ostatní platební metody)
    koš obsahuje:
    100x cukrátko
    20x obal na cukrovinky
    75x superhnojivo
    Z cukrátek (akční plodina) a obalů (akční vypadávátko) ve mlýně musíš umlít Strašidelný bonbon. Ty potom předáš postavičkám, které se objevují na herní ploše.
    Přesný popis - (klikni)-> Hrůzostrašná noc

Naposledy upraveno moderátorem: 31/10/16
  7. SEDLECKO

SEDLECKO Zelenáč fóra

díky za odpověď,zkusím udělat všechno znovu.

8. eli.piskáčková24

eli.piskáčková24 Zelenáč fóra

Ahoj, nevíte proč mi nejde potvrdit sousedství ani mi nepřišla zpráva ale v sousedech se objevil ale jako nepotvrzený.
    Děkuji.

9. Ahoj eli.piskáčková24
    prosím zkontroluj zda máš v nastavení hry zapnuté zobrazování infooken. soused ti žádost mohl poslat, ale protože se ti nezobrazila žádost o přijetí máš ho v liště jako "nepřijatého".
    Prosím nahlédni a případně si uprav (klikni)-> "Nastavení hry" a další následující návod.
    Také je možné, že hráč tvou nabídku zatím nepřijal.

vilm4 tohle ocenil(a).
  10. eli.piskáčková24

eli.piskáčková24 Zelenáč fóra

neměla jsem zapnuté zobrazování infooken - Děkuji :)

vilm4 tohle ocenil(a).
  11. eli.piskáčková24
    neni zač :)

vilm4 tohle ocenil(a).
  12. Prepperka

Prepperka Hvězda fóra

Ahoj,
    byl by tu někdo ochotný si se mnou vyměnit pár zpráv a vysvětlit mi věci kterým nerozumím? Nebo jestli je tu někde nějaká pořádná nápověda, tak si to už pročtu. Ale v nápovědě co jsem našla jsou hlavně seznamy možných lokací a věcí, ale už mi tam chybí vysvětlení jak ty věci fungují, kde se berou a k čemu vůbec jsou. U některých už jsem na to přišla, ale s některými si stále nevím rady. Svému modíkovi jsem psala, ale kdyby byl někdo ochotný mi to vysvětlit ještě dnes večer (nejlépe hned ;)) a také s přihlédnutím na můj věk (takže hodně pomalu a polopatě), budu moc ráda.
    Nebo mám svoje dotazy psát do tohoto vlákna? Bude toho ale asi víc....

13. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj Prepperka

Nejlépe bude když položíš konkrétní otázky na co by jsi chtěla znát odpovědi, a samozřejmě tady.

vilm4 tohle ocenil(a).
  14. Prepperka

Prepperka Hvězda fóra

Díky za odpověď a dobrá tedy :)

1) sova Jůlinka mi zpočátku dávala BZ, ale teď už je u ní napsáno jen že je jen jako dekorace. Už ji tedy nebudu potřebovat a můžu ji vrátit do invu?

2) Video za které můžu získat odměnu mi asi nefunguje, občas mi to napíše že žádné video není k dispozici, což ještě chápu, ale pak se mi tam někdy zobrazí text od nějaké německé firmy o ochraně osobních dat, ale když chci kliknout na tlačítko že rozumím a jsem starší 18ti let, tak se nic neděje. Musím se někde registrovat nebo mám špatný prohlížeč (Explorer).

3) Na stromě moudrosti mi nejde zaktivovat ani první runa, jestli to dobře chápu, potřebuji k tomu 20 hvězdiček. Je to tak?
    S tím souvisí, že pro jeden úkol potřebuji Hvězdné ovoce, ale to můžu vypěstovat jen v Bahamaramě, do které se dostanu jen přes Strom moudrosti. Chápu to správně?

4) Chovám pár druhů zvířat (slepice, králíky, psy, kozy, bizony,...). Ukládají se mi někde v inventáři, ke kterému se dostanu až budu vyšší level? Nebo se můžu podívat už teď kolik čeho mám? Nebo prostě po "sklizni" mizí?

To je asi to nejdůležitější co mně teď nejvíc pálí. Ale přece jen mi to nedá a zeptám se - nejsou někde předchozí dotazy začátečníků? V tomto vlákně nic není. Není to někde v archivu? Ráda bych si to pro lepší pochopení hry pročetla.

vilm4 tohle ocenil(a).
  15. pezt

Prepperka

1) Po vyčerpání bodového zisku, se tato dekorace odstraní a již nebude k dispozici.

2) Toto potvrzení v kině bohužel nefunguje v prohlížeči Internet Explorer, budeš muset zkusit hru otevřít v jiném prohlížeči, doporučené prohlížeče pro hru jsou Google chrome nebo Firefox, tam to funguje normálně

3) první runa která jde aktivovat je runa, která ti dá 2000 krejcarů
    A ano Hvězdné ovoce je plod stromu Hvězdný strom, ten se dal získat z tajemných sazenic nebo v úkole v družstvu Slavnostní párty,popřípadě jej můžeš nyní získat v akci Strombola

4) Zvířata a všechno ostatní co vypěstuješ najdeš ve stodole to je ten dům vedle farmářského domu
    po otevření najdeš vše co máš vyrobeno napěstováno
    [​IMG] [​IMG]

Ano je archiv, ale nejlepší je prostudovat FAQ, tam najdeš vše co potřebuješ vědět

Všechny zeleně podbarvené slova jsou klikací odkazy a přesměrují tě tam kam potřebuješ
    Samozřejmě pokud potřebuješ další pomoc,nebo máš další dotazy, tak se kdykoliv tady můžeš dotázat a my ti rádi pomůžeme

Hezkou hru pezt

16. Prepperka

Prepperka Hvězda fóra

Díky moc, už je mi to jasnější. :)

17. pezt

Prepperka

Není zač ;), s důvěrou se zase můžeš na nás opět obrátit:)

18. Prepperka

Prepperka Hvězda fóra

Tak po dlouhé době zase já ;D. Mám jako farmářský úkol dodat dva čápy. Na jejich chov potřebuju čapí hnízdo. To se ale nedá koupit v obchodě. Chápu dobře, že čapí hnízdo můžu získat buď jen jako dárek od souseda nebo si ve farmářských potřebách koupit stavbu náhodného chlívku? Jiná možnost získání čapího hnízda opravdu není?

19. Ahoj Prepperka
    čapí hnízdo šlo získat z TCH, takže pokud ho nemáš, je možné jej buď vyměnit či získat darem při akci Obchoduj a daruj. Samotné zvíře si však můžeš běžně koupit na trhu. Tento chlívek postavit v dílně nelze.

vilm4 tohle ocenil(a).
  20. bill

bill Pilný autor

ahojte chcem sa opytat pri kliknuti stranka z novinkami je tam nove mačacie aktualizacie a pri kliknuti pod na to ta sa mi objavi anglicky text je to u viacerich alebo to mam len ja alebo si mam zohnat tlmocnika dakujem peknu hru

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.