Určeno k archivaci - Dotazy nováčků 11/2017

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Deleted member 21200, 1/11/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.

1. ***Určeno k archivaci***

2. jatelina

jatelina Pisálek fóra

Ahoj, chci se zeptat. Dostala jsem v úkolu Bednu s bláznivými zvířaty. Ale nevím jak ji mám použít. Děkuji za odpověď! :)

3. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj jatelina - bednu s bláznivými zvířaty a všechny ostatní bedny najdeš v levé záložce - ikona bedničky - ikona vázičky - záložka spotřební zboží

Jednoduše klikneš a objeví se info okno co v bedničce bylo

Já tam našla kačera

Přeji prima hru

jatelina tohle ocenil(a).
  4. tonys*

tonys* Vycházející hvězda fóra

ahoj,,mám bonus 10% ,,trvání 6.18hod, rychlejší výroba krmiva ,, když dám mlet krmivo trvá stejně jako bez bonusu , 1 ks 4.30(s mlýnem),,dělám něco špatně,nebo to nefunguje,,,děkuji za odpověď,,

5. Farmářka_X

Ahoj tonys* - můžeš prosím napsat o jaký bonus se jedná, je to bonus ze stonku na zkrácení mletí? A co do mlýna zadáváš a v jakém množství? Pokud máš nějaké pochybnosti napiš na herní podporu. Jak kontaktovat herní podporu

6. tonys*

tonys* Vycházející hvězda fóra

ano je to ze stonku na zkrácení mletí,,a dala jsem tam jen 1 x krmení , abych to zjistila, protože se mě to stalo už vícekrát,,

7. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj tonys*,
    jak už ti radila kolegyně - pokud se ti zdá, že máš na účtu nějakou nesrovnalost, tak prosím kontaktuj herní podporu.
    Vyzkoušela jsem teď u sebe (aktivovaná runa na stromu moudrosti na zkrácení doby mletí + řádek na magickém stonku "Amor"+ turbomlýn) a doba mletí 1 ks superkrmiva je 4:03:00 viz screen [​IMG]
    A ještě jeden screen:1 slot - působí ještě řádek na celou várku mletí; 2 slot - řádek působí jen na část mletí; 3 slot - řádek již nepůsobí
    Hezkou hru

8. jatelina

jatelina Pisálek fóra

Moc díky :)

9. Farmářka_X

jatelina - nemáš za co

Přeji prima hru

10. Kaitom2234

Kaitom2234 Zelenáč fóra

Ahoj, jsem ve hře nový a chtěl bych se zeptat jak se ze začátku co nejrychleji vytáhnout (Jestli pěstovat spíš na poli plodiny nebo zvířata nebo stromy...) a jestli se i vyplatí třeba investovat do vody a zalívat plodiny ( urychlit růst) a různé rady do začátku. :) Děkuji za odpovědi

11. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj Kaitom2234

Nevím jakém smyslu myslíš vytáhnout. Krejcary vyděláš na trhu, prodáváním krátkodobých plodin, jako je pšenice, mrkev a další.
    Plněním úkolů v družstvu se dostaneš k dalším odměnám a pomáhají také k postupu. Nějaké rady získáš v tomto vlákně ST: FARMA - Strategie a efektivita farmaření a také ti tam po tvém dotazu ochotní farmáři poradí.

Fajn hru pezt

Bella74 tohle ocenil(a).
  12. farmarkamaja

farmarkamaja Aktivní autor

ahoj prosím o radu,postoupila jsem o level výš a získala sázet svízel vonný,který jsem koupila 100 ks v obchodě ,ty se mi ukázali a pak 5x 500 ks na tržnici,krejary se strhly,ale svízel nikde i po restartu hry.Děkuji maja

13. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Bella74 tohle ocenil(a).
  14. Kaitom2234

Kaitom2234 Zelenáč fóra

Děkuji za odpověd, jen moc nechápu proč třeba pšenice se prodává na trhu nejlevněji za 66 krejcaru kus když v shopu si ji můžu koupit za 2 krejcary/ks.. :D

15. sopti

Kaitom2234, ale v obchodě je omezené množství, které můžeš koupit - a to jen 100 ks za den. Takže pokud hráči potřebují více nějaké plodiny ( ať už do úkolu v družstvu nebo třeba do krmiva pro nějakou stáj) a nechtějí tu plodinu pěstovat, tak jim nezbývá než zakoupit na trhu.

16. Seniorka506

Seniorka506 Zelenáč fóra

Dobrý večer.
    chci se zeptat, proč je u kaktusové svíce tolik stovek hodin zrání, jestli to není nějaký omyl. Děkuji za odpověď.

17. Farmářka_X

Ahoj Seniorka506 - Chyba to není je to takto nastaveno od RT

Přeji prima hru

18. mariejosefa

mariejosefa Obyvatel fóra

před chvílí jsem se přihlásila na farmu a hláška mi sdělila, že jsem dostala motýlí dům;
    může mi někdo pomoci pochopit, z jakého důvodu nebo za co to bylo? nebo to byla nějaká chyba?

19. sopti

Ahoj mariejosefa,
    včera končila akce Obchoduj a Daruj, tak je možné, že ti tuto stáj poslal někdo z tvých přátel (toto můžeš zjistit v levé liště ve výpisu obdržených dárků). Také jsi tento dárek mohla dostat od Králíka Hopsátka ( soused k pronajmutí) - tedy za předpokladu, že jej máš aktivovaného. Jinak přesný původ stáje ti sdělí i herní podpora.
    Hezkou hru

Edit: Teď mě ještě napadlo, že jsi v minulosti mohla zakoupit v Rama obchodě Motýlí dům III: Červený. Ten byl kdysi bez základu a teď proběhl opravný script, kterým ti byl připsán základ k němu.

Naposledy upraveno: 14/11/17
  20. mariejosefa

mariejosefa Obyvatel fóra

sopti
    děkuji za odpověď, ten dodatek je to správné,
    ještě jednou dík

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.