Určeno k archivaci - Dotazy nováčků 11/2016

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Deleted member 21200, 1/11/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Určeno k archivaci

2. enrica34

enrica34 Zelenáč fóra

Zdravím, mám dotaz a moc prosím o odpověď do farmy/vubec se tu neorientuji/..
    Aktivovala sem na stromě runu : přístup k výrobně, ale netuším kde se teď nachází a kam umístit dílny a ušetřit si tak místo a čas..snad brzy poradíte
    Enrica34

3. Ahoj enrica34
    po aktivaci runy na Stromě moudrosti jsi získala Výrobnu (jedno ze Skladišť) tu najdeš v inventáři - levá lišta > ikona "bedna" > ikona "ovečka". Doporučuji použít funkci "Hledat"
    Podrobný popis ve FAQ - (klikni)-> Výrobna v popisu najdeš i podrobný návod jak do Výrobny-skladiště vložit jednolivé výrobny a tím tak ušetřit místo na herní ploše.
    Přeji fajn hru

vilm4 tohle ocenil(a).
  4. Prepperka

Prepperka Hvězda fóra

Ahoj, přiznám se že mi stále není jasná jedna věc. Když otevřu mlýn, píše mi to tam, že přístup na Bahamaramu můžu mít od 14 levelu. Já jsem ale level 22 a ještě se mi ani nepodařilo nasbírat dost hvězdiček pro aktivaci Stromu moudrosti, natož si otevřít přístup do Bahamaramy. Nedělám tedy něco špatně? Kde bych mohla vzít dostatečný počet hvězdiček už v levelu 14? Hvězdičky získávám jen za postup v levelech, v družstvu je můj první úkol závislý na Baharamě, kam přístup nemám. Takže když to spočítám, na Bahamaramu se dostanu až dosáhnu levelu 70 (20 na aktivaci první runy a 50 na otevření Bahama).

5. Ahoj Prepperka
    hvězdičky jdou získat za plnění úkolů v Družstvu, tam je spousta úkolů, které s Bahamaramou nesouvisí (tedy nepotřebuješ do nich plodiny, plody a zvířata z Baha) hvězdičky se také občas objevují jako odměny v akcích. Doporučuji nastavit si v Družstvu tuto kategorii:
    A projít všechny úkoly aby sis udělala přehled, které z nich můžeš plnit (na které máš napěstované plodiny, zvířata, produkty) Je tedy jen na tvé šikovnosti a strategii jak si farmu nastavíš, aby si dosáhla splnění úkolů, za které dostaneš hvězdičky. Které potom použiješ pro aktivaci runy na Stromě moudrosti pro Bahamaramu. Níže máš odkaz také na přehled stálých úkolů v Družstvu.
    Přehled FAQ - Stálé úkoly
    Přeji hodně štěstí a ať se daří.
    P.S.: mnoho šikovných rad, postřehů, nápadů a návodů najdeš i ve vlákně (klikni)-> "Strategie a efektivita farmaření"

vilm4 tohle ocenil(a).
  6. Prepperka

Prepperka Hvězda fóra

No jo, díky moc za trpělivost, nevšimla jsem si že úkoly v družstvu se dají dělat na přeskáčku, myslela jsem že musím začít hvězdnými plody.... omluvte prosím moji nedovtipnost a "nepostřeh", mrzí mne že co jsem tu vytěžuju kdejaká fóra..... už to holt není co bývalo (se mnou, ne tu na fórku ;).

7. Prepperka
    zvídaví hráči = dobří hráči :D není zač se omlouvat

skalara.v, tydýtková a vilm4 tohle ocenili.
  8. zihlava

zihlava Zelenáč fóra

neviem ako sa získavajú susedia potrebujem poradiť ďakujem.

9. Ahoj zihlava
    sousedy si můžeš sehnat buď tak, že si ve vlákně (klikni)-> "Hledání sousedů pro farmu" napíšeš inzerát nebo si z již napsaných inzerátů vybereš hráče a pošleš jim pozvánku. Nebo si zajdi na trh do města, opiš si nicky prodávajících a také jim můžeš poslat pozvánku. Jestliže ti vyhoví a pozvání přijmou, objeví se ti tví noví sousedé v liště sousedů - pravá lišta s erby.
    Podrobný popis ve FAQ - Sousedé
    Přeji fajn hru

10. zihlava

zihlava Zelenáč fóra

ahojte som tu nová a hľadám susedov na pomoc pri odstránení kameňov a buriny z divej lúky ak ste voľní budem rada ak mi pomôžete..... ďakujem za pochopenie-.-:cry:

11. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj zihlava,
    jak už psala kolegyně je potřeba napsat svou žádost do správného vlákna.
    Klikni si na to, co je psáno zeleně a ono tě to do správného vlákna přesměruje.
    Hledání sousedů

12. dudufr

dudufr Pisálek fóra

• Mimo téma. sopti
    ahoj mam volne miesta môžeš sa pridať budem rád

13. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj dudufr,
    zde jsi v dotazech - sousedé se hledají tady: hledání sousedů.
    Pisni si žádost tam - je větší pravděpodobnost, že nějaké najdeš.
    Přeji fajn hru

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.