Určeno k archivaci - Dotazy nováčků 10/2018

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Deleted member 21200, 1/10/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. mufa

mufa Zelenáč fóra

u akční rostliny - vodního kaštanu, se mi po vysetí na louky zobrazuje hodnota 93,1 bodu a to mám aktivovanou mrkvovo jablečnou směs,cukýnový koláč,mrkvový chleba a marmeládu z růží a na stromě moudrosti +25%,přitom při setí je uvedena hodnota 152 bodů

2. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj mufa

Údaj BZ/TBZ uvedený v secí tabulce se vztahuje na velikost políčka 2x2. Pokud používáš jinou velikost políček je potřeba si to přepočítat.

[​IMG] [​IMG]

Fajn hru pezt

Honzulka05, MatysekKamilek a mufa tohle ocenili.
  3. zdenickanecesana

zdenickanecesana Rádoby autor

dobré ráno vám přeji a mámdotaz tak jsem měla všechny dekorace do stonku a zjistila jsem že se mi stratila z inventáře ta první let letadlem a stoprocentně vím že jsem ji měla a tet nevím jestli je v kole šěstí nebo ne kde se to nechá zjistit ale mrzí mě to děkuji

4. Apachie1

Apachie1 Velvyslanec fóra

zdenickanecesana - já myslím, že dekorace Let letadlem ještě nebyla zavedena do hry.
    Ale třeba se pletu?

Honzulka05 tohle ocenil(a).
  5. Ahoj zdenickanecesana
    dekorace Let letadlem se ti nemohla ztratit, protože ještě ani nebyla do hry zavedena.
    Více ZDE

6. zdenass

zdenass Perspektivní autor

• Citace bez vlastního obsahu je považována za spam. sopti

7. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Zdravím mám dotaz.
    Až včera jsem zaznamenal,že pokud je v zásobníku vody méně než 8 jednotek,nedojde k napojení velkovýrobny a ani k nasměrování k nákupu vody.Tj velkovýrobna zůstane nenapojena.Zaznamenáno na hlavní ploše,na mýtině předpokládám,že by bylo vše ok.
    Je to tak správně??

8. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Ahoj kaolín11,

ono je to v podstatě správně pokud máš ve výrobně 8 stájí a vody méně než 8 ks. Protože zásobník nemůže napojit celou výrobnu, nemá dost vody a přesměrovat se automaticky na nákup se zásobník též nemůže, není totiž prázdný. Bohužel je to prostě stav, kdy logické kontroly nefungují, tak jak by fungovali u něčeho co potřebuje jednu kapku vody a ty bys tu kapku neměl. Osobně jsem tohle chování zaznamenal na všech plochách, krom lesní mýtiny, kde se voda ze zásobníku nespotřebovává.

9. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Hmmm, takže kontrolovat,kontrolovat a kontrolovat! Akorát na mobilu to bude trošku horší,bo ani nevidím jestli je v zásobníku dost vody a automaticky klikám na zalití ještě jednou.Teď budu pro jistotu klikat i na dobytčáky. A mě bylo semtam divný,když jsem kontroloval kolik zbývá do uzrání,že je výrobna nenapojena.
    Díky moc za vysvětlení!;)

10. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

• Příspěvek mimo téma
    Nejhorší je, že kolikrát ani nezjistíš, že něco zalitého není, protože ty chlívky jen bliknou. Už se mi to stalo asi milionkrát, i když vodu pořád kontroluju i 2x a vracím se někdy na plochy a kontroluju to znovu.

11. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj Bezejmenný - toto vlákno je určeno pro dotazy (ve tvém příspěvku dotaz nevidím). K diskuzi prosím používej vlákna k tomu určená. Děkuji

Přeji fajn hru

12. jirina1954

jirina1954 Zelenáč fóra

Ahoj,kde najdu základní továrnu.Koupila jsem balíček,ale nikde není.

13. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj jirina1954,
    pokud jsi koupila balíček, tak jeho součástí je pouze upgrade továrny. Základní továrnu je potřeba koupit za krejcary.
    Vše o továrně se dozvíš ZDE (na zelené klikni)

14. jana151049

jana151049 Veterán fóra

Poraďte prosím,jak si dát obrázek místo otazníku ve Foru.díky

15. Farmářka_X

Ahoj jana151049 - předpokládám, že chceš vložit avatara. Jak na to >>KLIK ZDE<<

Přeji fajn hru

Honzulka05 a Y_n_O tohle ocenili.
  16. jirina1954

jirina1954 Zelenáč fóra

koupila jsem za 500000,ale nikde ji nemam

17. Farmářka_X

Ahoj jirina1954 - hledej mezi dekoracemi. Zvol záložku vše a do editačního pole začni vypisovat Továrna - určitě se objeví

Přeji fajn hru

18. jirina1954

jirina1954 Zelenáč fóra

děkuju

19. Farmářka_X

jirina1954 - nemáš za co

Přeji fajn hru

20. screenprinter

screenprinter Zelenáč fóra

Ahojky, chtela bych se zeptat, kde najdu odmenu za prihlaseni - podivuhodny strom popelka. Dostala jsem dneska rovnou 3. Hledala jsem v liste v bedne ve stromech, ale nikde jsem tyhle stormy nenasla. :( Divala jsem se i na baha o_O Muzete poradit, prosim? Diky

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.