Určeno k archivaci - Dotazy nováčků 10/2018

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Deleted member 21200, 1/10/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.

1. ***URČENO K ARCHIVACI***

2. kocourek49

kocourek49 Pisálek fóra

Zdravim teda nováček už nejsem ale mám problém, co a k čemu jsou ty různé závěsy paravánky mohl by mi někdo z vás poradit díky kocourek

3. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj kocourek49

"Závěsy a paravánky" jsou upgrady dekorací, jedny jsou jako upgrade dekorace Chatrč čarodějky a druhé upgrade dekorace Továrna
    Vše najdeš v inventáři mezi dekoracemi.

Fajn hru pezt

Honzulka05 tohle ocenil(a).
  4. kocourek49

kocourek49 Pisálek fóra

Ahoj Pezt asi to zatim řešit nebudu, přesto díky za snahu kocourek.

5. DračiHanka

DračiHanka Perspektivní autor

poklad kostěné kralovny chci se zeptat na rozvlněná dynová vaza a řechtajíci melounovy kun jak bych je mohla dostat za prokleté mince děkují za odpověd

6. Ahoj DračiHanka
    podrobné informace o tom, jak získat dekoracích, které si můžeš "složit" najdeš (klikni)> ZDE
    a popis jednotlivých dekorací ZDE

7. zdenickanecesana

zdenickanecesana Rádoby autor

dobré ráno prosím koupila jsem si továrnu a nikde ji nemohu najít děkuji

8. Ahoj zdenickanecesana
    dekoraci "Základní továrna" najdeš v inventáři (levá lišta>ikona "bedna">ikona "vázička") zvol si záložku "Všechno" a do editačního pole funkce "Hledat" zadej část nebo celý název dekorace.

9. zdenickanecesana

já mockrát děkuji a ještě se zeptám mám 13 těch plachet mohu je dát vsechny najednou nebo musím čekat tak to je jedna věc a tet ta čarodějka tu si musím koupit nebo se dostávala děkuji moc

10. zdenickanecesana
    závěsy (plachty) = upgrady, můžeš je dát na Základní továrnu rovnou, nicméně se musí postupovat po jednom - ať už je budeš vkládat ručně nebo za pomoci Stavitele.
    Dekoraci Chatrč čarodějky najdeš opět v inventáři > záložka "Dekorace" - lze jí umístit i na plochu Strašidelný dům.
    Podrobné informace - FAQ > (klikni) Chatrč čarodějky

11. zdenickanecesana

děkuji moc jste hodný

12. zdenickanecesana
    není zač, rádA jsem ti pomohla :) ;)

13. Ondřej2008

Ondřej2008 Zelenáč fóra

chtěl jsem přemístit zakladní továrnu i upgrady na jinou herní plochu ale uplně mi zmizela z nabídky.
    tak továrnu jsem našel ale všechny upgrady co jsem ziskal už ne

Naposledy upraveno: 9/10/18
  14. Ahoj Ondřej2008
    zkus prosím zkontrolovat inventář (levá lišta, ikona "bedna" > ikona "vázička" > záložka "Všechno" a použíj funkci "Hledat". Do editační políčka stačí napsat část slova "továrna" Pokud se ti tímto způsobem nepodaří upgrady (závěsy)najít, budeš se muset obrátit o pomoc na herní podporu. aby prověřili tvůj herní účet co se vlastně stalo.
    Jak kontaktovat herní podporu -> klikni na odkaz v mém podpisu.
    Přeji hodně štěstí

15. Ondřej2008

Ondřej2008 Zelenáč fóra

děkuji mockrát, už je mám

16. Ondřej2008
    rádo se stalo. :)

17. Kikuska20

Kikuska20 Zelenáč fóra

Dobrý den, nemohu nikde v obchodě najít tu základní továrnu, je to limitované urovní nebo proč ji nevidím? děkuji

18. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj Kikuska20

Základní továrna je dostupná od 3 levelu ve Farmářském obchodě, v sekci farmářské potřeby a záložka Příslušenství.

O továrně a jejich upgradech najdeš zde a dalších následujících příspěvcích

Fajn hru pezt

19. Beznoska

Beznoska Velmistr fóra

Hezký den přeji,mám tento dotaz: na stromu moudrosti jsou přidané nové možnosti získat např,medový strom,strom s kozím mlékem atd.ale já tam mám pouze čtvereček který není orámovaný žlutě,čili nejde aktivovat nic z této řady(hvězdičky mám)Takže RT toto ještě nezpřístupnil?(ani po vyčištění a restartu se čtverečky neaktivují.)Díky za vysvětlení.

*JÁ*-až nyní (po tvém vysvětlení)jsem tam objevil ty tečky kudy vede cesta.Nechápu proč jsou černé a nejsou skoro vidět(ty je tam ale máš bílé a to je hned vidět).

Naposledy upraveno: 15/10/18
  20. Ahoj Beznoska
    pro aktivaci většiny run na Stromě moudrosti platí jistá posloupnost. Nelze aktivovat runy dle vlastního výběru.
    Podle tvého popisu to vypadá, že nemáš aktivované runy, které předchází oněm runám, kde jsou k dispozici stromky (vonící, s kozím mlékem atd).
    Posloupnost aktivace run ti naznačí přerušovaná čára ukazující posloupnost aktivace.

Podrobný popis FAQ - (klik)-> Strom moudrosti a Runy

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.