Určeno k archivaci - Dotazy nováčků 10/2016

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem myrda, 2/7/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj miáchalek23,
    zkus restartovat hru. Pak zkontroluj znova inventář (nezapomeň zkontrolovat i Bahamaramu - neuvádíš jaké sazenice jsi koupil) a jestli se ti v inventáři neobjeví, budeš muset napsat na herní podporu.
    Přeji brzké vyřešení tvého problému

2. miáchalek23

miáchalek23 Zelenáč fóra

omlouvam se nevsiml jsem si ze sem koupil na baha takze jsem je nasel dekuji

3. sopti

Miáchalek23, nemáš se zač omlouvat. Hlavně že se našly.
    Přeji štěstí při odtajňování

4. Dawe83

Dawe83 Zelenáč fóra

Čavec lidi,potřebuji pomoct.Nemůžu ve mlýně vyrábět vic jak 1 krmivo pro svá zviřata.Ta tabulka na ten počet zmizela,nevíte co stím??Nemám vůbec žádný krmivo.Díky

5. Ahoj Dawe83
    problém, který popisuješ se vyskytuje v prohlížeči Opera. Provozovatelem hry jsou doporučeny prohlížeče Google Chrome a FireFox. Stačí tedy hru spustit v jednom z doporučených prohlížečů.
    Přeji hezkou hru.

aljanu a vilm4 tohle ocenili.
  6. Dawe83

Dawe83 Zelenáč fóra

Diky už to šlape :D

aljanu tohle ocenil(a).
  7. mamka1111

mamka1111 Perspektivní autor

Ahoj chci se zeptat kde seženu temnou světlušku. Děkuji

8. Ahoj mamka1111
    stáj Temné světluščí doupě si můžeš opatřit buď v Jackově obchodě na Strašidelném hřbitově za dodání hrůzostrašných plodin, nebo v Družstvu po splnění úkolu "Světuška" č.:4 (stříbro) 2x Temné světluščí doupě.
    Prosím dodržuj rozdělení fóra, tvůj dotaz je v nesprávném vlákně. Pro dotazy k Děsivé noci je tu vlákno - klikni -> Dotazy-Děsivá noc

9. mamka1111

mamka1111 Perspektivní autor

Omlouvam se moc děkuji

10. osmak2001

osmak2001 Pisálek fóra

Jsem bezradná, prosím spíše volám pomoc. Nejsem sice nováček, ale nějak nepobírám to šlechtění květin a když nějaké vyšlechtím kde je pak najdu. Nenašel by se někdo, kdo by mě polopaticky - jako pro děti ve škole vysvětlil jak na to? Klidně i přes holuba, jsem asi fakt tupouš,děkuji

11. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj osmak2001

Šlechtíš ve skleníku, který najdeš ve farmářském domě, nejprve si vybereš plodinu, kterou chceš šlechtit, potom si vybereš jeden ze tří skleníků :malý,střední,velký, potom na něj klikneš a dáš vysadit. Dále můžeš čekat , než se došlechtí, nebo můžeš šlechtění urychlit SH a floreny, záleží pouze na tobě zda chceš čekat nebo obětovat SH a floreny. Po skončení šlechtění se ti objeví : prohledat květináče a ty už jen čekáš, zda ti padne nějaký bonus, nebo jen např.Sh,plodiny,BZ.... ne vždy totiž padne bonus, pokud dáš ten větší skleník padne něco jiného než bonus objeví se ti hledat dál, pokud padne bonus budeš mít možnost si vybrat, zda bonus vezmeš nebo budeš chtít hledat dál, u středního skleníku máš 2 možnosti a u toho největšího 3 pokusy, vyšlechtěné bonusy poté nejdeš v záložce "zušlechťování rostlin, hned vedle skleníku a tam si také vybereš, který bonus chceš do bonusové lišty dát . Podrobný popis s návodem jak na to najdeš v tomto vlákně Skleník

Hezkou hru a úspěšné šlechtění pezt

vilm4 tohle ocenil(a).
  12. zdenkaamirek10

zdenkaamirek10 Osvícený autor

Prosím, mám dotaz. Asi před půlhodinou jsem si koupila balíček za 200 Fl. Myslela jsem si, že budu mít řádek a dekorky. Řádek mám, ale píše mi to, že 2 dekorky nemám v inventáři. Už jsem použila F5, taky jsem se odhlásila a znovu přihlásila a nemám je.
    Jestli jsem tady špatně, omlouvám se

Naposledy upraveno: 29/10/16
  13. sopti

Ahojky zdenkaamirek10,
    dekorace, které jsou potřebné do řádku Temná mračna jsou: Precizní věda, Mocný portrét, tyto 2 dekorace pořídíš v Jackově obchodě při Děsivé noci za strašidelné plodiny a dekorace Dýňový tanec, tu získáš v odměně za splnění úkolu v družstvu "Světluška"(4 úkol-zlatý cíl).

Přeji fajn hru

EDIT: Nemáš zač. Ofi k řádkům - pokud by ses chtěla ujistit ;)

Naposledy upraveno: 29/10/16
  14. zdenkaamirek10

zdenkaamirek10 Osvícený autor

Děkuji za odpověď. Asi neumím číst

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.