Určeno k archivaci - Dotazy nováčků 10/2016

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem myrda, 2/7/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. AgathaCh

AgathaCh Veterán fóra

Ahoj mirbel46
    frekvence akcí je čistě na rozhodnutí RT a podle mého názoru je velmi dobrá, jednou měsíčně.
    Naposledy se konala 19.7., předtím v červnu, další nás čeká od zítra.
    Přeji příjemnou hru.

vilm4 tohle ocenil(a).
  2. mirbel4646

mirbel4646 Zelenáč fóra

• Prosím necituj příspěvek pod který píšeš děkuji, pezt
    +++ Odstraněna zbytečná citace +++

Děkuji a přeji hezký den.

Naposledy upraveno moderátorem: 25/8/16
    vilm4 tohle ocenil(a).
  3. adrianka132

adrianka132 Perspektivní autor

ahoj mam souseda ktery mi byl přidělen je 8 level proč ho nemuže vyhodit?vubec nehraje a zbytečně zabírá misto

vilm4 tohle ocenil(a).
  4. Ahoj adrianka132
    bohužel nepíšeš v jakém levelu jsi ty. Domnívám se, že to není soused, ale "spolužák" z Farmářské školy. Tato domněnka platí, pokud jsi v nižším levelu než 40 a jsi přihlášená ve Škole farmářů. Jakmile dosáhneš level 40, opustíš školu a tím opustíš i své spolužáky a budeš si moci vybrat sousedy dle vlastního uvážení. Další možností je, odhlásit se ze Školy farmářů, ale to by asi byla škoda.
    Přeji hezkou hru.

vilm4 tohle ocenil(a).
  5. Ahoj adrianka132
    pozvat přítele do hry lze přes pravou lištu, (lišta sousedů) šedá ikona skupiny "panáčků". Je nutné pečlivě vepsat e-mailovou adresu zvaného přítele. Ten obdrží pozvání a je jen na něm, zda se do hry zapojí. Je možné, že například - nekontroloval v poslední době svou e-mailovou schránku, nebo mu e-mail s pozváním spadl do spamu.
    Ty si můžeš ověřit to, zda se do hry zapojil buď ve "statistice"
    nebo komunikací přes e-mail či jinou možnost.

Podrobný popis ve FAQ - pozvat přátele
    Přeji hodně štěstí

vilm4 tohle ocenil(a).
  6. adrianka132

adrianka132 Perspektivní autor

*JÁ*když kliknu na pozvat tak se nic neděje

vilm4 a bill tohle ocenili.
  7. Ahoj adrianka132
    po konzultaci s kolegou a vyzkoušení funkce "pozvat kamaráda" (která funguje) ti doporučuji obrátit se na herní podporu. Prověří, co se na tvém herním účtu děje.
    (klikni)-> "Jak kontaktovat herní podporu"
    Přeji ti hodně štěstí a brzké vyřešení problému

vilm4 a adrianka132 tohle ocenili.
  8. Jaro62

Jaro62 Pisálek fóra

ahoj ja sa chcem opýtať:Kedy dajú do desivého cintorína kom
    fortné polia a či vôbec niekedy dajú?

vilm4 tohle ocenil(a).
  9. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj Jaro62

To jestli se na Strašidelný hřbitov někdy v budoucnu budou dát umístit komfortní pole je pouze v kompetenci RT. Ale dle mého názoru to není ani třeba, když nedochází k zaplevelení plochy. A výnos v poměru komfortní pole oproti políčkům 1x1 je skoro stejný.

Hezkou hru přeji

vilm4 tohle ocenil(a).
  10. bill

bill Pilný autor

Ahojte mam malu otazku čital som zlepšovacie navrhy a čo je dobry navrh tak ho moderatory fora hned zamknu preco je to tak či preto ze to nevymisleli oni ale len obyčajny hrac ktory sa snaži aby tu bolo niečo jednoduche dakujem peknu hru

vilm4, atriadk a janajanova tohle ocenili.
  11. Ahoj bill
    moderátoři fóra se řídí pravidly pro podávání zlepšovacích návrhů. A rozhodně nemají zájem ani potřebu poškozovat hráče tím, že by jim schválně zamykali jejich návrhy.
    Ve vlákně "Debata o všem možném si prosím přečti příspěvek (klikni)-> BA danda-vnovis ve kterém se zmiňuje o (možných připravovaných) změnách fungování tržiště
    Přeji hezký den

vilm4 tohle ocenil(a).
  12. michala

michala Pisálek fóra

Dobrý den, chtěla bych se optat jestli je normální,že ve Zvěřinci (mám ho od zavedení do hry) mi nevypadla ještě žádná vrtačka. děkuji

bill a vilm4 tohle ocenili.
  13. Ahoj michala
    vrtačky patří mezi velmi vzácný typ nářadí a četnost vypadávání si Realizační tým hry Farmerama velice pečlivě hlídá.
    Zvýšit šanci na vypadnutí vrtačky můžeš jedině tím, že se budeš snažit pořídit si maximální možný počet Skladišť ( a to jak pro Farmu tak i pro Baha). Umístíš do nich položky (tedy stromy, chlívky a výrobny) které mají co nejvyšší BZ zisk, budeš je pravidelně sklízet a obrníš se trpělivostí.
    Pokud se chceš seznámit s tipy, triky a zkušenostmi ostatních "vrtačekchtivých" hráčů, pak doporučuji pročíst si debatu (klikni)-> "Představujeme baha arboretum a zvěřinec"
    Přeji hodně štěstí a vrtaček

vilm4 tohle ocenil(a).
  14. kristinabesinova

kristinabesinova Vážený autor

dobrý deň
    dnes som splnila úlohu vo farmárskom dome--- továreň---a nikde ju nemôžem najsť. poradte čo mám robiť, alebo kde je,už sa v tom začínam strácať. Dakujem za odpoved.

vilm4 tohle ocenil(a).
  15. Ahoj kristinabesinova
    splnění úkolu pro Výrobnu znamená, že získáš plány na rozšíření této budovy. Arboretum, Výrobnu či Zvěřinec získáš buď za hvězdičky aktivací runy na Stromu moudrosti (Skladiště pro Farmu) nebo za Floreny, pro Bahamaramu je to za Zlaté banány v opičím chrámu nebo za Floreny.
    Podrobný popis ve FAQ -> (klikni) "Úžasná výrobna"
    Přeji hodně štěstí a hezkou hru ;)

vilm4 tohle ocenil(a).
  16. kristinabesinova

kristinabesinova Vážený autor

mám už dlhšie aktivovaný zverinec
    na strome mudrosti mám aktivovať ešte nádhernú továreň ? za 500 hviezdičiek ? mám len 435 hviezd a ukazuje mi že si môžem aktivovať úžasné arborétum za 415 hviezd.....čiže musím čakať pokial nezískam tých 500 hviezd? Je to tak? Asi som nechápavá alebo je to moc zložité.....a na čo bude dobrá tá výrobňa ked mám v meste len aktivovaných pekárov aj ostatných len po 4 stupeň na recepty.....nemala som radšej miesto výrobní robiť arborétum či zverinec.....dakujem za odpoved..:)

vilm4 tohle ocenil(a).
  17. Ahoj kristinabesinova
    Výrobna a ostatní Skladiště slouží pro úsporu místa na herních plochách s řemesly v Řemeslnické čtvrti nemají žádnou souvislost. Ano, každý typ Skladiště (tedy Arboretum, Zvěřinec i Výrobnu - farma) se aktivují na Stromě moudrosti.
    Přesný popis -> "Představujeme arboretum a zvěřinec"
    Přeji hezkou hru

vilm4 tohle ocenil(a).
  18. evicka435

evicka435 Obyvatel fóra

prosím,nevím zda jsem správně/asi ne/ale mohu se zeptat proč je změna na stavu krejcarů???měla jsem radši označení 1777222 krejcarů než1,7mil.....děkuji

vilm4 tohle ocenil(a).
  19. Ahoj evicka435
    ke změně číselného formátu zobrazení stavu krejcarového konta došlo dnes v rámci aktualizace hry. Přesný stav konta se ti zobrazí, pokud najedeš kurzorem na oblast ukazatele stavu krejcarového konta. Pokud jsi dnes farmu ještě nevypínala, tak doporučuji restartovat hru - tedy vyp/zap. Tato úprava nevyhovuje mnoha hráčům, budeme se snažit vaše názory předat dále.
    Přeji hezkou hru

vilm4 tohle ocenil(a).
  20. evicka435

evicka435 Obyvatel fóra

moc děkuji,jsem ráda ,že nejsem sama komu se novinka nelíbí a taky ,že o tom budete jednat a hlavně taky za radu,přeji úspěšné jednání.

vilm4 tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.