Určeno k archivaci - Dotazy nováčků 10/2016

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem myrda, 2/7/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. KvítkoVendulka

KvítkoVendulka Zelenáč fóra

Dobrý den, proč někteří sousedé v pravé liště nemají po rozkliknutí obrázek popelnice, abych je mohla vyřadit? Hlavně ty co mají úplně červený teploměr. Ale někteří sousedé nemají červený teploměr a jsou level 124(mentor) a 36 a přesto jim chybí obrázek popelnice a obr.v absolvenstském obleku na který se kliká, když daný farmář postoupí do dalšího levlu a mě se připíšou body.....Díky

vilm4 tohle ocenil(a).
  2. Ahoj KvítkoVendulka
    domnívám se - bohužel nepíšeš v kterém jsi levelu - že ti tví sousedé,kteří jsou "červení" a nemají popelnici, jsou tví spolužáci ze školy farmářů, mentor také popelnici nemá. Spolužáci ze školy farmářů nejsou tví sousedé v pravém slova smyslu -tím pádem je nemůžeš odstranit. Co se týče získávání BZ za postup mentora, tak bohužel, to opravdu nelze.BZ za postup získáváš pouze a jedině při postupu sousedů, které jsi pozvala ty, nebo kteří si přidali tebe jako svého souseda.
    Až se dostaneš do levelu 40, opustí tě jak mentor, tak i tví spolužáci. Prosím nahlédni do odkazů níže.
    Popis ve FAQ - (klikni)-> Farmářský dům, škola farmářů
    a (klikni)-> Sousedé, posílání dárků
    Přeji hezkou hru a hodně štěstí

vilm4 tohle ocenil(a).
  3. KvítkoVendulka

KvítkoVendulka Zelenáč fóra

Díky, zatím jsem level 23 a už je mi to úplně jasné...

vilm4 tohle ocenil(a).
  4. Matinnka

Matinnka Pilný autor

Ahojte.

Spýtam sa to na rovinu. Od zajtra idem ku priateľovi na pár dni. A priateľ so mnou začínal na farme, ale ho hra nebavila... Môžem sa prihlasovať tých pár dni cez jeho ip adresu. Alebo radšej mam zobrať dovolenku aby si členovia RT nemysleli že mám multiúčet

vilm4 tohle ocenil(a).
  5. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Ahoj Matinnka,

sdílení ip adres není až takový problém, problém je sdílení přihlašovacích údajů. Takže ano hrát z jiné adresy můžeš, jen neukládej heslo do prohlížeče, aby se ti pak někdo nedostal na herní účet.

vilm4 a Matinnka tohle ocenili.
  6. pindruše49

pindruše49 Pisálek fóra

Prosím Strašidelný hřbitov mi nejde otevřít pořád píše ,,ještě není aktyvní,, co s tím?

vilm4 tohle ocenil(a).
  7. charlie.b46

charlie.b46 Pilný autor

pindruše49 : skús to zajtra po 15:00 určite to bude fungovať :) ;)

vilm4 tohle ocenil(a).
  8. Tanagorin

Tanagorin Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj pindruše49

Strašideľný cintorín nie je možné len tak otvárať, iba keď je akcia Desivá Noc, ktorá začne hneď zajtra 20. 7. 2016, ale bohužiaľ, bude trvať zajtra iba jeden deň... Ak potrebuješ ho mať otvorený dlhšie, treba čakať a sledovať kalendár, kedy vždy začína akcia Desivá Noc.
    Prajem príjemný deň​

vilm4 tohle ocenil(a).
  9. pindruše49

pindruše49 Pisálek fóra

Děkuji no asi jsem si to popletla ale máme v kalendáři uplněk dnes

vilm4 tohle ocenil(a).
  10. Tanagorin

Tanagorin Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Nemáš za čo :) Inak... Dnes nie je spln, ale zajtra okolo 00:58 podľa kalendáru čo mám

vilm4 tohle ocenil(a).
  11. Ariadnan

Ariadnan Pisálek fóra

Mám dotaz ohledně výměny dárků v akci o OaD.
    Když si chci s kamarádem vyměnit dárky, najdu ho v sekci hledat nabídky? Nemůžu ho tam totiž najít. Je to ve vyměnovací sekci také rozdělené jako trh? Tím se chci zeptat, jestli jsou vidět všemi stejné nabídky na výměnu, nebo každý vidí jiné, podle toho na jakém je trhu (obdoba různých trhů na tržnici..

vilm4 tohle ocenil(a).
  12. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Ahoj Ariadnan,

výměny se řídí trhem, takže nejste-li na jednom trhu, tak nabídky toho druhého neuvidíte.

vilm4 tohle ocenil(a).
  13. ssasulka84

ssasulka84 Aktivní autor

Ahojte, ja by som chcela poprosiť moderátora, či by sa mi nevedel pozrieť na účet, pri vymienaní som kukala že som včera vymenila za jednu nora pre jazveca, tri nory pre vydry, podľa mňa to nebolo možné lebo som vydry toľko nemala, menila som len neonový kurník za noru pre vydry. Nedá mi to pokoja tak prosím keby ste mohli kuknite sa mi nato :D
    myslím že treba ID 16458216
    dakujem

vilm4 tohle ocenil(a).
  14. Ahoj ssasulka84
    bohužel, na tvůj herní účet se opravdu "podívat" nemůžeme, jestliže ti při vyměnách či darování vznikly nějaké nesrovnalosti budeš se se svým problémem muset obrátit na herní podporu, aby zjistili, co se vlastně stalo.
    Tak jak popisuješ situaci, ale k výměně nejspíše nedošlo, protože pokud nemáš v inventáři požadované množství položek (3 ks vydří nory) výměna se neuskuteční.
    Pro tvůj klid - (klikni)-> "Jak kontaktovat herní podporu"
    Přeji hodně štěstí a brzké vyřešení

vilm4 tohle ocenil(a).
  15. ssasulka84

ssasulka84 Aktivní autor

pozerám v nákladoch a ja som vymienala len zo vzducholede, mám tam všetko čo som menila akurát toto je navyše :D, ale keby sa neuskutočnila tak by som to tam nemala mať
    ďakujem za radu napíšem na podporu

vilm4 tohle ocenil(a).
  16. krokkyy82

krokkyy82 Zelenáč fóra

Dobré ráno.Prosím kde seženu super rychlý strom?

vilm4 tohle ocenil(a).
  17. Ahoj krokkyy82
    na tvůj dotaz jsem ti odpověděla již včera ;) a odpověď najdeš ve vlákně kde jsi se ptal/a - tedy ZDE
    Přeji hezkou hru

vilm4 tohle ocenil(a).
  18. palni

palni Pisálek fóra

Ahoj. I když nejsem nováček, mám dotaz na dekorace Dávkovače hrášků. Nevíte jestli budou někdy k něčemu potřeba nebo je můžu vyhodit aniž bych toho v budoucnu litoval.

vilm4 tohle ocenil(a).
  19. AgathaCh

AgathaCh Veterán fóra

Ahoj palni
    v tuto chvíli víme to samé, co ty, to znamená, že se jedná o dekoraci bez jakéhokoli zisku. Jestli s nimi má RT nějaké další plány, se dozvíme až při případném oficiálním oznámení.
    Ale nevím, jak bys je chtěl úplně vyhodit (nejsem si jista, zda šly při akci Obchodovat Darovat prodat systému) - stačí, když je zbouráš a zůstanou ti v liště, kde nepřekáží, a kdyby náhodou byly někdy potřeba, tak se můžou bez problému použít.
    Přeji příjemnou hru

bill a vilm4 tohle ocenili.
  20. mirbel46

mirbel46 Perspektivní autor

Měla bych dotaz,zda SH ještě bude někdy ve slevě,protože většinou bývalo před akcí a ted již delší dobu nebylo v nabídce.Vím,že záleží na RT,ale prosím vznést na RT dotaz.Děkuji

vilm4 tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.