Určeno k archivaci - Dotazy nováčků 10/2016

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem myrda, 2/7/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. myrda

myrda Perspektivní autor

Ahoj. I když nejsem nováček, mám dotaz na dekoraci "Kubík kučeravý", který se zřejmě někde zatoulal a není ve FAQ. Dává jen BZ nebo i TBZ a na které plochy jde umístit? Děkuji

vilm4 tohle ocenil(a).
  2. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj myrda

Pokud již nejsi nováček tak není nic jednoduššího než sám vyzkoušet, na které plochy lze dekoraci položit. Ale pro jistotu a pořádek, lze položit na všechny plochy krom Bahamaramy a Deštného pralesa. Na ostrově pokladů dává BZ.
    FAQ se ještě dodělává a nemusí tam být ještě všechny dekorace.

Hezkou hru přeji

vilm4 tohle ocenil(a).
  3. Matinnka

Matinnka Pilný autor

Dobrý večer.
    To ako vážne jeden trh nie je pre všetkých? :( Klikla som na obidva odkazy. Jeden je nefunkčný a druhý má aktualizáciu Lucye632, 7/9/14

vilm4 tohle ocenil(a).
  4. pezt

Ahoj Matinnka

Ano, všichni hráči nemají jeden trh, ale jsou rozděleny podle serverů. Je tedy více skupin trhů a v tomto vlákně jsou hráči, kteří chtěli být zveřejněni na jednotlivých trzích. Ale vlákno je aktualizováno tak jak se jednotliví hráči přihlašují že chcou být na daném trhu uvedeni, např. u příspěvku kde jsou trhy AA až AH tak je aktualizace 2.5.2016
    A odkaz na zjištění trhu funguje naprosto normálně, stačí tam zadat své ID, které najdeš na spodním rámu hry vedle tvého nicku.

Hezkou hru přeji

vilm4 a Matinnka tohle ocenili.
  5. myrda

myrda Perspektivní autor

Pezt: Díky za odpověď. Samozřejmě jsem to mohl vyzkoušet, ale byl jsem zrovna na fÓru, když jsem na to vzpomněl, tak mi to přišlo rychlejší. Takže sorry za přidělání práce.

vilm4 tohle ocenil(a).
  6. pezt

myrda

V pořádku nic se neděje, není zač;)

vilm4 tohle ocenil(a).
  7. Branchy

Branchy Rádoby autor

zdravim, prave jsem dokoncil 4ukol u modreho nubloniho sneka a nedostal jsem podivuhodny vybeh topaz jako odmenu:( prosil bych opravit

vilm4 tohle ocenil(a).
  8. jarka112

jarka112 Vážený autor

pozeral si v inventari? skus reštartovať :)

orchidea110172 a vilm4 tohle ocenili.
  9. Branchy

Branchy Rádoby autor

koukl se a restartoval i tak nic

vilm4 tohle ocenil(a).
  10. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

Branchy: Ahoj.... jen upřesním a díváš se do lišty na Baha?

vilm4 a jarka112 tohle ocenili.
  11. Branchy

Branchy Rádoby autor

chyba zjistena: bahamarama vybeh xD

vilm4 a jarka112 tohle ocenili.
  12. pezt

Ahoj Branchy

Tak se zkus ještě jednou podívat do inventáře, ale tentokrát na baha, pokud nemáš ještě otevřený ostrov bahamarama tak tam na tebe bude čekat

Hezkou hru přeji

vilm4 tohle ocenil(a).
  13. pezt

Ahoj jarka112

Vidím že se snažíš pomoci, ale chtělo by to podávat kompletní informace, nebo raději žádné a tvá další odpověď už byla zbytečná když už jsem odpověděl já a hráč Casey27

Hezkou hru přeji

vilm4 tohle ocenil(a).
  14. jarka112

jarka112 Vážený autor

sorry neskoro som si vsimla,ze ste uz odpovedali :)

vilm4 tohle ocenil(a).
  15. Seniorka501

Seniorka501 Pisálek fóra

Přeji hezký den,
    jak, prosím, získám bílý leknín? potřebuji ho do úkolu v družstvu. Děkuji za odpověď.

vilm4 tohle ocenil(a).
  16. pezt

Ahoj Seniorka501

Lekníny je květina, která se pěstuje na bahamaramě, nejprve je nutná aktivace v opičím chrámu za zlaté banány, poté je plodinu možné pěstovat nebo kupovat na trhu

Hezkou hru přeji

vilm4 tohle ocenil(a).
  17. hansicek

hansicek Expert fóra

Naposledy upraveno: 11/7/16
    vilm4 tohle ocenil(a).
  18. Ahoj hansicek
    tento bonus se vztahuje na předměty, (většinou dekorace). které dávají krejcary. Takže pokud takové máš na farmě či v Parku, po danou dobu ti tyto předměty dají o 50% více krejcarů.
    Přeji hodně štěstí

vilm4 tohle ocenil(a).
  19. farmar1357a

farmar1357a Zelenáč fóra

Ahoj, nevíte proč jsem právě teď - při dnešním přihlášení do hry - obdržela 2xhnědé kuře, kačer, dalmatin a další šlechtěnce? To jsou Vánoce? Díky za odpověď a hezkou hru všem.

vilm4 tohle ocenil(a).
  20. Ahoj farmar1357a
    obdržené šlechtěnce jsi obdržela výměnou za nubloní šneky (a jejich šlechtěnce) z akce "Přátelští vetřelci".

vilm4, farmar1357a a Matinnka tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.