Určeno k archivaci - Dotazy nováčků 1/2017

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Deleted member 21200, 1/1/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.

1. ***Určeno k archivaci***

2. tylda24

tylda24 Zelenáč fóra

ahoj, jsem level 91 a konečně jsem dodělala level 4 u marmeládníka. těšila jsem na mrkvovo-jablečnou směs. ale neotevřelo se mi to. zjistila jsem, že je v ostatních receptech a já nemám ty ostatní recepty v žádném stupni. jak se mi otevřou i ty ostatí recepty? jsem dost zklamaná, že mi to nejde :-(. díky za odpověď

3. Ahoj tylda24
    recept na Mrkvovo-jablečnou směs si budeš muset koupit ve Farmářském obchodě - záložka "Řemesla". Doporučuji vyčkat, až bude akce "Poloviční cena - položky za floreny" - při ní se dá recept koupit za poloviční cenu.
    Naposledy tato akce byla 21.-22.12.2016
    Popis ve FAQ - (klikni)-> Řemeslné priodukty 4.st.
    Přeji fajn hru

4. vlawa

vlawa Zelenáč fóra

Kde se dají sehnat žetonky do rama obchodu.

5. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Apachie1 tohle ocenil(a).
  6. Apachie1

Apachie1 Velvyslanec fóra

vlawa: přečti si info k akci "Recyklomat" :)

Edit:
    pezt - než jsem to stihla napsat, tak už tam byla odpověď od tebe :)

Naposledy upraveno: 6/1/17
  7. vlawa

vlawa Zelenáč fóra

Děkuji za odpovědˇ.

Apachie1 tohle ocenil(a).
  8. pezt

vlawa

Není zač ;)

Ahoj Apachie1

Netřeba odpovídat na již zodpovězený dotaz, děkuji

9. law222

law222 Rádoby autor

Ahojky,chci se zeptat u šlechtění rostlin ve skleníku když potřebuji vyšlechtit už jen ty 3 poslední a nejdůležitější šlechtění,můžu šlechtit i v těch malých květináčích kde se dává jen 500 rostlin,nebo musím plnit už jen ten největší za 1900 rostlin.Jedná se mě o květák.Šlechtím v těch malých a už asi 30 pokusů mě nic nepadá,jen zpátky 450 rostlin,tak nevím kde dělám chybu.Dík za odpověd.

10. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj law222,
    ano můžeš využít i jen malý skleník. Pokud se ti už delší dobu nedaří nic vyšlechtit, zkus dát na jeden pokus jinou plodinu a pak znovu ten květák. Někdy výměna rostliny pomáhá.
    Přeji úspěšné šlechtění.

11. marketka47

marketka47 Dozorce fóra

Hezký večer,měla bych dotaz,koupila jsem si FL,ve městě,né na liště a teď po 8 hod se podívám na kolo štěstí a tam mám [​IMG]
    je možné,že by to bylo nákupem a nebo nějaká změna?Ráno tam bylo 10,vím to,protože jsem 3 vytočila,abych si uvolnila body. Děkuji za odpověď marketka

12. pezt

Ahoj marketka47

Změna počtu možných volných pokusů proběhla již ve čtvrtek 12.1.2017
    Zřejmě jsi si toho tedy nevšimla, a je vše v pořádku.;)

Hezkou hru pezt

13. marketka47

marketka47 Dozorce fóra

Já děkuji za odpověď,samozřejmě jsem za to ráda,byla jsem přesvědčená,že tam bylo 10.No nic,je to jen + a hezkou hru přeji

pezt tohle ocenil(a).
  14. pezt

15. palni

palni Pisálek fóra

Když použiju PRACH MANDRAGORY (Zkrácení času plodin z kategorie Ostatní o 4%. Trvání: 6:00 h) vztahuje se to i na akční plodiny? A jestli ne tak existuje něco na urychlení růstu akčních?

16. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Ahoj Palni,

nevztahuje se to na akční rostliny. Pokud se nepletu, tak žádný řemeslný produkt nezkracuje růst u akčních rostlin.

17. Tasemnice

Tasemnice Zelenáč fóra

Zdravíčko,
    nedávno jsem si v kole štěstí vytočila chapadlovou vrbu, ale nějak ji stále nemohu použít. Myslela jsem si, že pro ni možná potřebuji přístup na Bahamaramu, ale očividně ani to není ten důvod. Dokázal by mi někdo poradit?

18. Ahoj Tasemnice
    chapadlová vrba patří na Strašidelný hřbitov. Až bude Děsivá noc, můžeš si tam vrbu umístit. Stejně tak jako "Jabloň temné královny" jsou tyto dva stromy určené právě a pouze pro Strašidelný hřbitov.
    P.S.: jsi si jistá, že jsi si chapadlovou vrbu vytočila na Kole štěstí?

Přeji fajn hru

Naposledy upraveno moderátorem: 20/1/17
  19. Tasemnice

Tasemnice Zelenáč fóra

Jsem si jistá. :)

20. mamka1111

mamka1111 Perspektivní autor

Ahoj chtěla bych se zeptat čeho je plod durian? Děkují

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.