Určeno k archivaci - Dotazy nováčků 08/2018

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Deleted member 21200, 1/8/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. alloha8

alloha8 Perspektivní autor

Ahoj prosím o radu, kam se popř. obrátit... Již několikrát se mi stalo, když jsem otevřela bednu s rybami, že jsem tam měla bikiny, ale vůbec se mi nepřipsaly na stav. Jsem si jistá, jaký jsem měla počet kusů před otevřením a vždy mám radost, že nějaké přibydou, ale nikdy se mi nepřičtou. Dnes znova, schválně jsem se před otevřením beden podívala na stav a bylo jich ve stodole 6 kusů. V bednách jsem měla dva kusy bikin a když se podívám do stodoly, opět se nepřipsaly a mám stále 6 kusů. Jak je to prosím možné?
    Děkuji.

Honzulka05 tohle ocenil(a).
  2. Ahoj alloha8
    pokud se ti nepřipisují položky z beden je třeba obrátit se o pomoc na herní podporu, aby prověřili co se na tvém účtu děje.
    Prosím postupuj podle instrukcí v "Jak kontaktovat herní podporu" - (klikni na odkaz v mém podpisu).
    Přeji brzké vyřešení problému.

3. Zdenek0101

Zdenek0101 Pisálek fóra

Aktivoval jsem runu 300ks v obchodě na stromě moudrosti.Měl jsem 250ks a nyní mám jenom 50ks,asi je něco špatně.

4. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj Zdenek101 - doufám, že ti správně rozumím. Jedná se ti o položky v semenářství. Po aktivaci runy by jsi měl mít k dispozici 300 semen 1x za den
    upload_2018-8-21_16-27-2.png

Pokud jich třeba 50 koupíš tak pak budeš mít k dispozici jen 250 ks

Edit: ještě se nabízí otázka, zda jsi aktivoval na stromě všechny 4 úrovně >>KLIK ZDE<<

Přeji fajn hru

5. Zdenek0101

Zdenek0101 Pisálek fóra

Ahoj Farmářka_x Ještě jsem dnes nenakupoval.

6. Farmářka_X

Zdenek0101 - Pokud jsi si jistý, že máš na runě aktivované všechny úrovně a že jsi nic nekupoval tak nezbude nic jiného než Herní podpora, jen tam mohou prověřit co se na tvém účtu děje >>KLIK ZDE<<

Přeji prima hru

7. Zdenek0101

Zdenek0101 Pisálek fóra

Děkuji Farmářka_x

8. Farmářka_X

Zdenek0101 - nemáš za co

Přeji prima hru

9. bill

bill Pilný autor

ahojte chcem s opytat ako funguje darcek na vylepsenie tovarne nikde o tom nemozem nic najst a este sa chcem opytat preco ked mam zapnutu farmu kliknem na forum tak mi vypne farmu a to mi nikdy nerobilo dakujem peknu hru

10. Ahoj bill
    vše důležité o dekoraci Továrna a jejích upgradech najdeš ZDE a
    také ve FAQ - (klikni)->Základní továrna + následné upgrady popsané v dalších příspěvcích.
    A co se problému s vypnutím farmy při přechodu na fórum týče - nepíšeš, zda se ti fórum otevírá v nové záložce - zkontroluj si tedy všechny otevřené záložky v prohlížeči, ve kterém hraješ. Je možné, že se fórum otevírá v aktuální záložce - takže se farma "vypne". Je tedy nutno nastavit prohlížeč tak, aby bylo povoleno otevírání nových stránek v další záložce.

bill tohle ocenil(a).
  11. Honzulka05

Honzulka05 Titán fóra

ahojky kde ve FAQ najdu jaké kusy nářadí je potřeba na marmeládníka ?

12. Ahoj Honzulka05
    kolik nářadí na stavbu provozovny Marmeládovna najdeš ve FAQ > Stálé úkoly - Marmeládovník1 (to bys nečekal, že? ) :)

Peto121 a Honzulka05 tohle ocenili.
  13. Honzulka05

Honzulka05 Titán fóra

Já čekal jsem to ale nevěděl jsem kde to najít každopádně děkuji za odpověď

14. Honzulka05
    není zač.

15. smoula44

smoula44 Pisálek fóra

koupila jsem kaktus biskupskou čepici a ono se to neda najit

16. Ahoj smoula44
    pokud hledáš plodinu v secí tabulce, můžeš použít funkci "Řazení" a plodiny si seřadit dle vyhovujícího parametru - podle levelu, doby zrání, napěstovaného počtu. Potom kurzorem vyhledáš plodinu, v tvém případě "biskupskou čepici.

EDIT pokud sis ale jen aktivovala možnost pěstování této plodiny ve Starověkém opičím chrámu, pak budeš muset plodinu nakoupit buď na trhu ve městě nebo v Semenářství (levá lišta /na BAHA/ -> červený nákupní košík) a pak nalezneš plodinu v secí tabulce.

17. pralinka10

pralinka10 Pisálek fóra

• Mimo téma, pezt
    ahoj jsem 93 lvl a hledam par sousedu za odpadliky:D:D:D

18. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

19. Honzulka05

Honzulka05 Titán fóra

ahojky můžu se zeptat když jsem si dával na divokou louku a hlavní farmu pole nějak mi pole zůstávali na polích a nechtěli se zoprazit mohl by mi prosím někdo poradit

20. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.