Určeno k archivaci - Dotazy nováčků 08/2018

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Deleted member 21200, 1/8/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. jajka11

jajka11 Pisálek fóra

proč se nemůžu dostat na baha?

2. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj jajka11

Chtělo by to trošku upřesnit co ti přesně nejde.
    Osobně žádné problémy nezaznamenávám a ani žádné podobné problémy hlášeny nemáme.
    Doporučil bych vyčistit prohlížeč a data flash playeru přes webové rozhraní, jak na to najdeš v tomto vlákně Vše pro bezproblémový chod hry. Po vyčištění dat flash playeru bych ještě doporučil znovu nastavit znovu ukládání dat na maximum a to dle tohoto návodu Nastavení ukládání dat flash playeru do vašeho počítače přes webové rozhraní
    Dále bych doporučil v nastavení hry vypnout animace aby se ulehčilo načítání.

Fajn hru pezt

3. jajka11

jajka11 Pisálek fóra

dík

4. pezt

jajka11

Není zač:), hlavně jestli pomohlo;)

Honzulka05 tohle ocenil(a).
  5. haninka12

haninka12 Pisálek fóra

nejde mi najit souseda,nvim kde kliknout díky

6. Honzulka05

Honzulka05 Titán fóra

ahojky mohl bych se zeptat něj´kam se mi poděl podpis co se s ním stalo ?

7. Ahoj Honzulka05
    tvůj podpis je momentálně viditelný. Problém může být na tvém herním zařízení či na úložišti.
    Takže prosím udělej vše pro bezproblémový chod hry (klik na odkaz v mém podpisu) - vyčisti data FP přes webové rozhraní nebo případně zkus jiný prohlížeč.

8. Honzulka05

Honzulka05 Titán fóra

děkuji Jájinko už ho také vidím

9. Honzulka05
    tak to je opravdu skvělé.

Peto121 a Honzulka05 tohle ocenili.
  10. pstolb

pstolb Pisálek fóra

Dobrý den, mám dotaz. Kde seženu jeřabinu. Potřebuji ji jako krmivo pro orli, ale nemám šanci strom koupit ani požádat o výměnu nebo darování v rámci současně probíhající akci. Děkuji za odpověď.

11. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj pstolb,
    strom Jeřáb ptačí šel získat z tajemných sazenic. Nyní ho můžeš zkusit vyměnit v rámci akce Obchoduj a Daruj - žádost si napiš zde. Jeho plody můžeš zakoupit na trhu.

12. pstolb

pstolb Pisálek fóra

Děkuji za odpověď. Zmátlo mě, že v mlýně i na trhu je strom označen jako jeřabina a Vy nyní uvádíte, že se jedná o jeřáb ptačí, to mě zmátlo a myslela jsem, že jde o dva rozdílné stromy.

13. vrasek1

vrasek1 Pisálek fóra

Nemohu se dostat do družstva k ukolům . Svítí mi tam červené číslo ale jinak nic .

14. pezt

Ahoj vrasek1

Nejprv bych doporučil restartovat hru, potom to zkus znovu, popřípadě můžeš zkusit, k přístupu do družstva využít, přechodu do města a klikem na budovu družstva tam.
    Dále bych do poručil vyčistit data prohlížeče a také data flash playeru přes webové rozhraní, jak na to najdeš v tomto vlákně Vše pro bezproblémový chod hry

Fajn hru pezt

15. vrasek1

vrasek1 Pisálek fóra

Hra restartovaná , je možné ,že by to bylo internetem psalo mi to že mám moc dat , nemohu se dostat ani na pekaře .

Naposledy upraveno: 19/8/18
  16. pezt

vrasek1

S tvé informace nejsem nijak moudrý to se ještě na něco ptáš nebo je to konstatování?
    Také by chtělo upřesnit na jakém zařízení hraješ, jestli je to např. zařízení se systémem android nebo jiné.

Ahoj sabma411

Sice nevím jak můžeš vědět co a jak hráč dělal, ale budiž.
    Jinak v tvé odpovědi žádný kladný přínos nevidím, tak se prosím zdrž komentářů, děkuji.

17. vrasek1

vrasek1 Pisálek fóra

Už je to v pořádku ,jen jsem nechal vypnutý počítač do rána .Dík že si se snažil .

18. pezt

Ahoj vrasek1

Není zač, hlavně, že funguje ;)

19. hullk1

hullk1 Stálice fóra

• Off topic - dodržuj prosím rozdělení fóra. Toto vlákno je určeno pro dotazy ke hře. Děkuji. *JÁ*
    Takze koncim se slechtenim 2 ukoli v druzstvu nema cenu delat mam jich tam 50 ukolu ktere jsou na hard kdiz sem zacinal bilo to v pohode ale cim sem mel jen 1 ukol ale ted jich mam dostatek a akce taki jsou cim dal tezssi kdo ma nespat a vivojari to prehaneji stim zvirat ktere je taki dostatek treba africke a morske to je na me moc.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.