Určeno k archivaci - Dotazy nováčků 08/2018

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Deleted member 21200, 1/8/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.

1. ***URČENO K ARCHIVACI***

2. kapucap

kapucap Zelenáč fóra

mám problém - po sklizni na hlavní louce přecházím na louku, tam taky sklidím a seju. Tentokráte jsem zasela kopřivu a přešla na hlavní farmu, kde jsem ji také zasela. Při návratu na divokou louku jsem tam měla na pár polích to co jsem tam měla předtím a semena kopřivy , která byla na ta pole zaseta jsou pryč. Není to poprvé co se mi toto stalo. Kupuji semena a nakonec o ně přijdu. Co dělám špatně ?

Honzulka05 tohle ocenil(a).
  3. Ahoj kapucap
    špatně neděláš nic, tyto problémy se momentálně vyskytují. Zkus prosím hru spouštět v jiném prohlížeči, než ve kterém běžně hraješ a také provést "Vše pro bezproblémový chod hry"
    Doporučuji se s důvěrou obrátit o pomoc na herní podporu (klikni)-> "Jak kontaktovat herní podporu"
    Odpověď očekávej na e-mailové adrese, kterou máš ke svému hernímu účtu zaregistrovanou.

4. Honzulka05

Honzulka05 Titán fóra

mohl bych se zeptat až si aktivuji lenochodí vejce je to mazlíček a kde ho najdu ?

5. Ahoj Honzulka05
    zeptat se samozřejmě můžeš. Jestliže si ve Starověkém opičím chrámu na Bahamaramě aktivuješ domácího mazlíčka Lenochodí vejce, tak pak ho najdeš v inventáři - levá lišta, ikona "bedna" > ikona "vázička" záložka "dekorace".
    popis ve FAQ - Domácí mazlíčci

6. Honzulka05

Honzulka05 Titán fóra

Jájinko děkuji ti pomohlo mi to ale když nemám 50 ZB tak update lenochodího vejce mi bude k ničemu

7. Honzulka05
    ano, když nemáš ZB na aktivaci tak ti bude upgrade opravdu k ničemu. Proto ještě jednu radu - zcela zdarma - bylo by prima, kdyby sis nejdříve ověřil zda na uvažovaný krok máš požadované položky, případně sám od sebe nastudoval informace ve FAQ (určitě to tam znáš, neb odkazy na FAQ jsem ti poskytla nejen já ale i mí kolegové) a teprve ve chvíli, kdy si opravdu nevíš rady je vhodné položit dotaz či požádat o pomoc. Ono totiž existuje pravidlo podle kterého je možné uložit trestné body za zbytečné zahlcování fóra.
    Přeji fajn hru *JÁ*

Peto121 a Prepperka tohle ocenili.
  8. Honzulka05

Honzulka05 Titán fóra

radši se už na nic nebudu ptát ale poděkuji

9. deka43

deka43 Pisálek fóra

Mám dotaz , kde mám hledat zákazníky ? Děkuji.

10. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj deka43 - zákazníky najdeš ve městě kliknutím na budovu družstva a následně kliknutím na "nákupní seznam"

upload_2018-8-10_17-59-49.png

Přeji fajn hru

11. deka43

deka43 Pisálek fóra

• Necituj příspěvek pod který píšeš. Farmářka_X
    **Odstraněná citace**

Moc děkuji .

12. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

deka46 - nemáš za co.

PS: není třeba citovat příspěvek pod který píšeš stačí oslovení. Pokud použiješ funkci odpovědět tak citaci vymaž

13. olha76

olha76 Zelenáč fóra

Dobrý den, chci se zeptat jestli bude ještě na prodej řada na magickém stonku - kombajn na 3h.

14. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj olha76

Bohužel, jestli bude někdy v budoucnu možnost znovu pořídit tento řádek v tuto chvíli nevíme, to ví jen RT a tyen svoje plány do budoucna nezveřejňuje.

Fajn hru pezt

15. olha76

olha76 Zelenáč fóra

*** Odstraněna zbytečná citace ***

Děkuji moc olha76

16. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

olha76
    Není zač :)
    PS: příště stačí oslovit, netřeba citovat, pokud příspěvky bezprostředně navazují na sebe :)

MatysekKamilek a Honzulka05 tohle ocenili.
  17. zdenickanecesana

zdenickanecesana Rádoby autor

prosím pěkně pořídila jsem si bonus na akční rostliny jednou jsem ho použila tet to nemohu najít kde ho hledat děkuji přeji hezký den

18. Ahoj zdenickanecesana
    booster pro akční plodiny +1 je v nabídce RAMA obchodu (záložka "Speciální"), bohužel je k zakoupení jen 1x takže pokud sis ho již koupila nabídka bude přeškrtnuta. POZOR na záměnu s boostrem pro úplňkové rostliny.

19. zdenickanecesana

zdenickanecesana Rádoby autor

tak to chcete říct že za šescet peněz to bylo na jedno použití tak to byli dobře vyhozené penize

20. Ahoj zdenickanecesana
    nějak nerozumím tvému rozhořčení... Neznám produkt, nebo bonus, který by se dal použít jaksi "recyklovaně" - po použití. Dýňovou marmeládu, kupon na pomocníky, bonusy z beden - každou jednotlivou/každý jednotlivý, to také použiješ jen jednou. A šestset RAMA mincí je tam uvedeno, takže o ceně jsi věděla. Je pravda, že by mohla nabídka boosteru mít více možností a ne jen 1/1.

Skali tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.