Určeno k archivaci - Dotazy nováčků 07/2018

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Jerry, 23/6/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

2. Honzulka05

Honzulka05 Titán fóra

ahojky mohl bych se zeptat ta druhá dekorace z Bobulových účinků dává také bonus na body ?

3. sopti

Ahoj Honzulka05, jestli myslíš tuto, tak ta urychluje růst boubelatých bobulí o 15% - nutno aktivovat před zasazením.

Šťáva z bobulí, co má ránu (Bobuľová šťava s poriadnou silou)
    co 23:00 hod. 4200 BZ/TBZ a bonus o 15 % rychlejší růst boubelatých bobulí po dobu 1 hod., velikost 1x2

Jinak vše o dekoracích z akce najdeš u popisu akce: zde nebo pak ve vláknu věnovanému jen dekorkám: zde

Honzulka05 tohle ocenil(a).
  4. Honzulka05

Honzulka05 Titán fóra

panejo takže každá dekorace přidává něco jiného děkuji ti sopti

5. sopti

6. tomaskomiska

tomaskomiska Aktivní autor

Ahoj,dnes je v kazdodennych darkoch konbaj na 2 hod,aktyvovala som ho po 7dmej ked som prisla z nocnej,rucne som pozbierala stonku a kedze sa potom seka pocitac alebo je pomaly tak som sa odhlasila a znovu prihlasila,trvalo to asi 20 min ,isla som pozbierat urodu a nic ukazalo mi ze konbajn je neaktyvny,maju to aj ostatny takyto problem,dakujem za odpoved Lubica

MatysekKamilek tohle ocenil(a).
  7. Ahoj tomaskomiska
    pokud se chceš ptát ostatních hráčů, musíš do jiného (debatního) vlákna.
    Já se pokusím rozklíčovat tvůj problém.
    Denní bonus je kombajn na 2 hodiny - POZOR je to ale opravdu jen jeden z pomocníků (tedy opravdu jen kombajn) což znamená, že můžeš využít pouze sklízení a to jen na pěstebních plochách, v Parku, na akční ploše, ve Strašidelném domě atd.
    Píšeš, že jsi kombajn aktivovala po 7. hodině ranní, měl by tedy fungovat cca do 9. hodiny.
    Prosím zkus jako první pomoc vyp/zap celý prohlížeč a zkontroluj si "zatržítko" v okně pomocníků - pro kombajn.
    Možné činnosti:
    IkonaPopis
    [​IMG]Sklizeň
    Jestliže by to nepomohlo, budeš se muset obrátit na herní podporu - (klik na odkaz v mém podpisu)

8. tomaskomiska

tomaskomiska Aktivní autor

Dakujem za odpoved ano viem ze mal fungovat len konbajn nie vsetci pomocnici nepomohlo ani odhlasenie,lebo prave po odhlaseni co robim vzdy ked pozbieram stonku rucne tam uz konbajn zaskrtnuty nebol bol neaktyvny na hernu podporu sa obracat nebudem koli dvom hod kombajnu,dakujem za snahu Lubica

9. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj tomaskomiska

Sice je dnešní dárek za denní přihlášení 5 x Zuzino superhnojivo, tak jestli jsi si nepopletla dny. Nicméně může se stát, že jsi jeden den dárek nevyzvedla, potom by jsi měla dnes kombajn.

Mohla jsi mít tedy kombajn nebo pomocníky aktivované jinak a ty třeba v době odhlášení nebo přihlášení skončili.
    Ale jasně pokud nechceš kontaktovat podporu, je to tvoje věc.
    Kdyby jsi si to přece jen rozmyslela, zde Jak kontaktovat herní podporu

Fajn hru pezt

MatysekKamilek tohle ocenil(a).
  10. [Rhina]

[Rhina] Pisálek fóra

Ahoj, jak je to s hvězdičkovými mincemi po skončení akce? Teď jsou tyto mince v mistrovství světa i v rybaření a tedy jde použít mince získané za pokutové kopy k nákupu v rybaření...ale co když už není nic, za co bych chtěla utrácet? Zůstanou mi neutracené mince do příští akce?

11. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj [Rhina] - Cituji z oficiálního oznámení celé najdeš >>KLIK ZDE<<

Po skončení akce (asi po 24 hod.) budou zbylé hvězdičkové mince vyměněny 1 ks = 125 BZ, 125 TBZ, 125 kr., zbylí mořští tvorové následovně:
    ZvířeBZTBZKr.Max. počet k výměně
    Marlín----
    Chobotnice2000200030001
    Čtverzubec1750175020002
    Ploskozubec1000100010003
    Humr4504505004
    Makrela2002002505
    Navázat návnady, nahodit udice a pevnou ruku medvědí.

Přeji prima hru

12. [Rhina]

[Rhina] Pisálek fóra

ajta...děkuji..mnoho omluv

13. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

14. lubami

lubami Pisálek fóra

Je nahlásená nejaká chyba pri zadávaní mletia krmiva? Mne sa nedá udať množszvo - musím ťukať po jednom-

15. pezt

Ahoj lubami

Můžeš uvést jaký používáš prohlížeč ? Bez bližších informací se dá těžko něco poradit.
    U některých prohlížečů může být problém, že nelze zadávat více kusů najednou, v poslední době to byl prohlížeč Opera, který tento problém vykazoval.
    Pro zadání více kusů, bude nejlepší využít jiný prohlížeč, doporučené jsou Firefox, Google chrome, popřípadě Edge (Windows 10)

Fajn hru pezt

16. lubami

lubami Pisálek fóra

Ahoj, pýtala som sa aj priateľov a tí mi povedali, že taktiež nemôžu dodávať viac kusov ani pri dodávaní v hale /čiastočná dodávka /a majú každý iný prehliadač : a to ja mám firefox , oni operu a chrome . Ďakujem za odpoveď

17. pezt

lubami

A já se zeptám, nemáte náhodou ty a tvoji přátelé v prohlížečích nainstalován doplněk na blokování reklam AdBlock.
    Ten by mohl způsobovat tento problém.
    Bohužel, žádný podobný problém hlášen nemáme.

18. lubami

lubami Pisálek fóra

tak, taký odborník nie som, ale doteraz mi hra išla normálne

19. pezt

lubami

Neopatrnou instalací, nebo nějakými nepředloženými akcemi se hra může změnit z minuty na minutu.
    Můžeš vyzkoušet jiný prohlížeč ?
    Mám u sebe ověřeny prohlížeče Google chrome, Firefox, Edge, Waterfox, My Internet Browser, a vše bez problémů.
    Používám Win 10 Pro (1803), všechny prohlížeče aktuální verze a aktuální verze Flash playeru.
    Můžeš zkusit nainstalovat My Internet Browser, odkaz na stažení MIB 32 bit verze, MIB 64 bit verze. Nevím jaký používáš operační systém, pokud nevíš tak si stáhni 32 bit, tím nic nezkazíš.

Honzulka05 tohle ocenil(a).
  20. lubami

lubami Pisálek fóra

Ďakujem za radu, niečo vyskúšam

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.