Určeno k archivaci - Dotazy nováčků 07/2017

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Deleted member 21200, 17/6/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Kozlik

Kozlik Zelenáč fóra

Prosím, kde najdu inventář > symbol vázičky > záložka spotřební zboží.

2. Ahoj Kozlik
    inventář najdeš při levém okraji herního okna (levá lišta) ikona "bedna".
    Podrobný popis ve FAQ - (klikni)-> Ovládací prvky a (klikni)-> Levá lišta - inventář
    Přeji prima farmaření

3. nanynkacheerka

nanynkacheerka Rádoby autor

Ahoj, prosím můžete mi říct, proč Cukrárna kterou jsem dala na plantáž neukazuje že dává kupon. Ukazuje jen body a to moje sousedka Terka ji má taky na plantáži a jí kupon ukazuje. Děkuji Naty

4. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

nanynkacheerka tohle ocenil(a).
  5. nanynkacheerka

nanynkacheerka Rádoby autor

Děkuju, Naty

6. pezt

nanynkacheerka tohle ocenil(a).
  7. hel.cak

hel.cak Perspektivní autor

OK pezt,
    chyba je už nahlášená a je to v ofiku, ale taky je tam napsáno, že to bude opraveno u těch, co si zakoupili koš a dostali špatnou dekorku, ale co my ostatní co jsme podle infa k akci měli dostat dekorku na kupony a dostali jsme od systému tu starou dekorku, která nám k ničemu není a kupony nám nedává ??

8. danda-vnovis

danda-vnovis Global Team Leader Team Farmerama CZ & SK

Zdravím hel.cak, ano bude to opraveno. Máte dostat kupon - nový. Dekorku dostává pouze ten, kdo si zakoupí koš. Takže pokud jsi zakoupila nový koš, tak i dekorku dostaneš opravným scriptem správnou.

Díky danda

9. hel.cak

ahoj dandi, ale v popisu akce je toto -

Na začátku akce obdrží každý hráč automaticky tři kupóny na dort. Kouzelný strom nebude po dobu akce při své sklizni dávat kupóny na dort a nelze je posílat jako dárek. Kupóny na dort lze zakoupit ve Farmářském obchodě > Sezóní zboží, 1 ks = 20 Fl.

Počet kusů zjistíte ve Stodole > Ostatní.
    Lze je také v průběhu akce získávat z předmětu Cukrárna, který všichni hráči obdrží automaticky na začátku akce.

Z toho jsem pochopila, že dostaneme všichni tu novou dekorku a ne tu starou

10. danda-vnovis

Jdu zapátrat hel.cak do podkladů, protože někde bude nejspíš chyba a přinesu tu správnou poslední aktuální odpověď a děkuji za upozornění.

díky danda :)

PS: ověřila jsem na testovacím herním účtu a dekorka Cukrárna je tam v pořádku připsaná a je v pořádku. Vyndej ji na plochu a dostaneš správný kupón.

Je to nová dekorka s názvem Cukrárna, zde obrázek
    [​IMG][​IMG]

Naposledy upraveno: 20/7/17
  11. hel.cak

OK, ale i po vytažení na plochu je to stará cukrárna a bez kuponu, a jak jsem četla v diskusi, tak je nás víc co jsme dostali tu špatnou dekoraci :eek:
    PS ta původní je v nebi, takže jsem ji nezaměnila se starou

12. danda-vnovis

Tak v tom případě scripty ještě nedoběhly u všech hráčů. Obrázky sem ti dala výše pro kontrolu.
    Pokud se neobjeví, napiš na herní podporu, aby zajistili nápravu.
    Na fóru ještě chyba není opravena a hráči, co se přihlásili po 15:04 mají již vše v pořádku automaticky.
    Hlavně, ať ta stará dekorace zůstane raději v liště, aby skript mohl dekoraci správně přepsat. Jinak jak jsem psala, tak herní podpora.

danda

PS: tak teď dorazilo info, že skripty stále opravdu běží (je to cca 3 minuty)

PPS: skripty doběhly https://board-cs.farmerama.com/index.php?threads/aktuální-problémy-ve-hře.7472/#post-301166

Naposledy upraveno: 20/7/17
  13. hel.cak

Díííky moc,
    zrovna na mě vyskočilo info okno a připsala se mi ta správná cukrárna a už je na ploše :D

danda-vnovis tohle ocenil(a).
  14. marusnemcova

marusnemcova Zelenáč fóra

Ahoj,mám aktivovaný mód dovolené,ale nějak jsem za ten rok zapoměla,jak ho spustit.

15. pezt

Ahoj marusnemcova

Jde o to jaký mód dovolené jsi si aktivovala, pokud ten z runy na stromě moudrosti, tak ten si aktivuješ v nastavení hry.

Pokud jsi si ho koupila ve farmářském obchodě za floreny tak se aktivuje automaticky ihned po koupi.

Fajn hru pezt

Naposledy upraveno: 22/7/17
  16. marusnemcova

marusnemcova Zelenáč fóra

Kde najdu mód dovolené,na stromě ho mám aktivovaný,jen ho chci spustit.Děkuji

17. pezt

marusnemcova

Odpověď na svou stejnou otázku jsi dostala v tomto vlákně Ostatní dotazy, netřeba se ptát na to stejné ve více vláknech.

18. mimi190500

mimi190500 Zelenáč fóra

prosim ktere zvire dela keramiku

19. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Ahoj mimi190500,

keramiku vyrábí anakonda.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.