Určeno k archivaci - Dotazy nováčků 07/2017

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Deleted member 21200, 17/6/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Ahoj zdenickanecesana
    jako první pomoc prosím restartuj PC a spusť hru. Pokud by tento krok nepomohl, zkontroluj aktuálizaci FP. Jestliže máš aktuální verzi, restartuješ PC a ani to nepomůže, obrať se do vlákna (klikni)-> "Technické a platební dotazy"
    EDIT:
    případně nahlédni (klik)-> ZDE

Přeji hodně štěstí

2. Milena1952

Milena1952 Analytik fóra

Ztratily se mi nějaké chlívky z Baha. Dráčky , základní chlívky apod.
    Opětné přihlášení nepomáhá.

3. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj Milena1952

Při hledání zkus použít vyhledávač v pravém horním rohu a také nezapomeň zvolit kategorii, kde hledáš, nejlépe tedy "Všechno"

Fajn hru pezt

4. Milena1952

Milena1952 Analytik fóra

To vše jsem udělala, ale základní chlívky vypadly a některé dílny a poslední stáje.
    Počkám do odpoledne, snad to naskočí. Díky

5. pezt

6. Milena1952

Milena1952 Analytik fóra

Omlouvám se za chaos, který jsem způsobila.
    Chlívky jsem nacpala do zvěřince a nějak jsem na to zapomněla.
    ještě jednou....promiň.

7. pezt

8. ajfelovka

ajfelovka Pisálek fóra

ahoj chtěla bych se optat dělala sem renzo jarmark a dostala sem strom Blahovičník citronikový xxl chtěla sem ho položit na pozemek vedle dalšších stromku a nešlo mi to i skoušela ho dát na stromek blahovičnik taky ne sem 81 levelu nevím proč to nejde díky za odpověd předem ajfelovka

9. pezt

Ahoj ajfelovka

Tak hlavní podmínkou je mít strom Blahovičník citroníkový aktivovaný ve starověkém opičím chrámu.
    Tento strom získaný v Renzově jarmarku obsahuje již základní strom, tak jej stačí položit přímo na plochu. Po následné zbourání se již rozloží na základ a upgrade, tedy příště jej budeš pokládat na základní strom.

Fajn hru pezt

10. ajfelovka

ajfelovka Pisálek fóra

velice se omlouvám nejdříve tak jak ste mi napsal ještě jednou sem se podívala do středověkého opičiho chrámu byl aktivovaný strom blahovičník znova sem davala xxl na něj nic nejde to a vedle něj tak jak to byvá třeba u fíkovníku nejdříve aktivovala položila a dala xxl bez problému ale tady tomu vůbec nerozumím proč mi to nejde je mi to líto děkují za pomoc

11. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj ajfelovka,
    Pokud máš Blahovičník citroníkový ze stánku Štěstí od Renza, tak jej polož na volnou plochu na Bahamaramě. Nedávej jej na základ. Pokud ti to nepůjde, kontaktuj herní podporu a ta prověří kde je problém.
    Hezkou hru

12. ajfelovka

ajfelovka Pisálek fóra

konečně po dlouhy domě daly stromek na pozemek tak sem ráda a taky děkují vám za radu že ste mi vtom samotnou nenechal ajfelovka

13. pezt

Ahoj ajfelovka

Není zač :), hlavně že se podařilo ;)

14. Seniorka506

Seniorka506 Zelenáč fóra

Prosím, kde najdu strom bříza? Marně hledám a nenacházím....Děkuji.

vilm4 tohle ocenil(a).
  15. pezt

vilm4 tohle ocenil(a).

16. ***URČENO K ARCHIVACI***

17. kačababába1979

kačababába1979 Zelenáč fóra

Dobrý den jsem ve 20 levlu mám 14 sousedů a nejde mi vyčistit divoká louka,zkoušela jsem i přes F5 prosím o radu

18. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj kačababába1979,
    koukni se jestli to jsou opravdu sousedé. Může se stát, že pokud jsi ve škole farmářů a máš přiděleného mentora, tak se ti v liště sousedů objeví i mentor a ostatní kuřátka, kteří se za sousedy nepovažují. Také sousedství musí být potvrzeno.
    Zkus si o sousedy ještě zažádat ve vláknu k tomu určenému: Hledání sousedů a přátel. (na to zelené klikni)
    Hezkou hru

19. Amina166

Amina166 Zelenáč fóra

V komiksech je napsano dodej foto,kde to foto ziskam.dekuji za odpoved

20. pezt

Ahoj Amina166

Při plnění komixu Fotoalbum sovy Jůlinky získáváš jako odměnu fotografický film, z něj následně ve mlýně na farmě umeleš foto, které dodáváš do další části komixu
    Vše o komixové knihovně najdeš v tomto vlákně Komiksová knihovna

Fajn hru pezt

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.