Určeno k archivaci - Dotazy nováčků 06/2018

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Deleted member 21200, 1/6/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Honzulka05 - přesně tak. Koukám, že problém je vyřešen

Přeji fajn hru

Vyřešeno

Zamykám

Hisname a Honzulka05 tohle ocenili.
  2. deka43

deka43 Pisálek fóra

Ahoj , chci se zeptat co znamená dnešní dárek - logo hodiny. Děkuji

3. Ahoj deka43
    dnes tj. 15.6. je jako dárek za denní přihlášení 5x lístek na točení Kolem štěstí.
    V Letním kalendáři je jako dárek kupon na pomocníky (tedy časově omezené fungování kombajnu, secího stroje, stavitele, chovatele, pomocníka na Magickém stonku a pomocníka pro chov)
    Kupon můžeš aktivovat dle libosti, fungovat bude podle časového údaje, který je na něm vyznačený
    Podrobný popis ve FAQ - Pomocníci

4. deka43

deka43 Pisálek fóra

Díky za odpověď.Ptala jsem se na dárek z Letního kalendáře.
    Ještě můžu mít dotaz , kde se získávají dárky za denní přihlášení ?

5. deka43

deka43 Pisálek fóra

Moc děkuji.:)

6. deka43
    rádo se stalo.

7. baculinka46

baculinka46 Pisálek fóra

Zdravim Mám dotaz při hře Farářský pohár budou se sčítat mince ze všech oblastí prostě po celou hru děkuji

8. Ahoj baculinka46
    při akci Farmářský pohár (faráři asi moc fotbal nehrají ;) ) se mince budou přičítat a i výběr odměn ve fotbalovém obchodě můžeš odložit, ovšem pozor - nákup bude možný jen po dobu trvání akce.
    Přeji prima farmaření

Prepperka a duna.duna1 tohle ocenili.
  9. rasinka63

rasinka63 Pisálek fóra

Občas hraju farmu na macbooku a tam nefungují některé klávesové zkratky, nedaří se mi umístit opakovaně např. podivuhodné stromy podržením klávesy ctrl. Máte někdo tušení, jak to udělat na macu? Díky za radu. Teď musím pokaždé znova otevřít lištu a sázet jednotlivě. rasinka63

10. petrusena

petrusena Pisálek fóra

Ahoj, Aktivovala jsem si na Baha sochu Domácího lenochoda a získala jsem sopečný bungalov, který nevím na co mám umístit Poradíte co s tím ?

11. Ahoj petrusena

v liště (nebo na plochách BAHA) musíš hledat "Sopečný bungalov" a na něj položit upgrade

Podrobnosti najdeš - ZDE

12. petrusena

petrusena Pisálek fóra

Ahoj, děkuji moc za radu, na to, že to je mazlík jsem vůbec nepomyslela. Asi už toho je na farmě moc a člověk ztrácí přehled . Přeji hezký den :)

13. petrusena
    rádo se stalo :)
    Prima farmaření

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.