Určeno k archivaci - Dotazy nováčků 04/2018

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Deleted member 21200, 3/4/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Honzulka05

Honzulka05 Titán fóra

Farmářka_X díky za pomoc ale jak to mám z farmy kopírovat na fóru

2. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Honzulka05 - nejdříve si musíš obrázek uložit na uložišti a pak sem do příspěvku zkopírovat ten odkaz stejně jako u videa. Doporučuji prostudovat návod na který jsem ti dala link tam se opravdu dozvíš vše potřebné a neboj se proklikat i ostatní odkazy které jsou tam uvedené.

PS: fotku farmy si uděláš třeba přes PrtScn a pak uložit jako ... kam potřebuješ pak otevřeš třeba v malování, upravíš a pak vložit na uložiště.....

Přeji prima hru

Honzulka05 tohle ocenil(a).
  3. Honzulka05

Honzulka05 Titán fóra

• Na našem fóru je zakázáno vystupovat pod více identitami.
    Ahoj můžu se zeptat kde na stromě moudrosti najdu runu s bonusem bodů

4. Ahoj Honzulka05
    pokud jsi četl, že budou nové runy na Stromě moudrosti, jistě ti neuniklo ani to, že tyto nové runy budou dostupné až od 24.4.
    Podrobné info ZDE

5. janaj

janaj Velvyslanec fóra

Mám dotaz ohledně runy Sladká vůně...
    10 ks Zuzina ultrahnojiva je jednorázová odměna nebo bude padat při každém sklizení stromu?
    Díky

6. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj janaj

Je to jednorázová odměna.
    Jak by asi systém poznal, ze kterého stromu by to to měl při každé sklizni dávat;)

Fajn hru pezt

7. janaj

janaj Velvyslanec fóra

No práááávě... Proto se ptám :D
    Díky

pezt tohle ocenil(a).
  8. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

janaj tohle ocenil(a).
  9. rampusak

rampusak Veterán fóra

Zdravím, předchozí témata ohledně primitivní dotazů jsou uzamknutá, asi nic pro váš. Téží se funguje farma účet stejně jako faceook, měsíc neaktivity a je smazaný nebo je to zde na věčné a ještě horší časy, učett po měsci nezanikne ani kdybych poprosila podproru? Děkují za jednu z posledních rad, nechci se vracet po měsích k něčemu co je je horší než rakovina, agresívní vir který semele všechno e nikdy nemá dost. Jak na zánik. Martina

10. Ahoj rampusak
    dalo mi celkem dost práce rozšifrovat tvůj dotaz. Pokud jsem správně pochopila, máš zájem uzavřít svůj herní účet.
    V tomto ti pomůže jen a pouze herní podpora. Takže (klikni)-> "Jak kontaktovat herní podporu"
    Pamtuj. že zpráva pro herní podporu musí mít 140 znaků. Jestliže tvůj text bude obsahovat znaků méně, doplň jej třeba mezerami, nebo jiným znakem.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.