Určeno k archivaci - Dotazy nováčků 03/2019

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Deleted member 21200, 1/2/19.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. vostinka7

vostinka7 Pisálek fóra

Ahoj, moc ti děkuji za radu. Věděla jsem, že je v tom nějaký fígl. A to, že je to dekorace.
    Tak ještě jednou moc děkuji

Honzulka05 tohle ocenil(a).
  2. Ahoj vostinka7
    rádo se stalo, možná při příštím nákupu by bylo fajn, zjistit, CO vlastně kupuješ ;) :)

3. hadička98

hadička98 Pisálek fóra

Poctivě jsem hrála ve hře hojnost pokladů, až jsem se dostala k políčku, kde mám dodat papričky habanero. Ty bohužel nemám ještě aktivovány a jinou cestou se dál nedostanu, všude jsou zámky. To myslíte opravdu vážně, že kvůli jedné plodině pro mne tahle hra končí?

4. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj hadička98,
    bohužel pokud neodemkneš pole s papričkama, tak pro tebe opravdu akce končí. Máš možnost buď do konce akce nasbírat dostatek banánů k odemčení papriček v Opičím chrámu nebo políčko dokončit za floreny.

5. olgaon1

olgaon1 Pisálek fóra

To mám jako nakupovat floreny? Když jsem zakládala farmu, jako první jsem klikla do políčka hrej zdarma zde. Byla to snad lež nebo jsem něco špatně pochopila?

6. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj olgaon1

Nikdo tě nenutí kupovat floreny, můžeš hrát jak potřebuješ a hrát můžeš i zdarma. Nebo máš pocit, že musíš něco kupovat aby jsi mohla hrát. Samozřejmě asi nebudeš mít vše a hned, ale dá se hrát i bez koupě čehokoliv do hry.

Fajn hru pezt

7. olgaon1

olgaon1 Pisálek fóra

Děkuji za odpověď, ale uznej, že v tomto případě bez nakupování hrát nemohu ačkoliv chci, protože těch 70 zlatých banánů, které mi chybí abych získala papričky habanero, prostě nevykouzlím. Fajn hru i tobě.

8. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

olgaon1

To už je o tom jestli chceš ty a nebo ne. RT tě k tomu nenutí aby jsi koupila. Samozřejmě se ho nechci zastávat. Ale nyní jsou jiné možnosti ve hře a hra je celkově jiná než v začátcích. Takže opravdu záleží jen na tobě jestli jsi ochotna do hry investovat, nebo se spokojíš s tím kam jsi došla v akci do teď.

9. losvarlos

losvarlos Zelenáč fóra

kde se dají sehnat body do tohoto obchodu ??

10. sopti

ahoj losvarlos,
    pokud jsi nebyl mentorem a neměl jsi nasbírané sociální body, tak bohužel v obchodě prázdného hnízda nenakoupíš. Více infa zde: Odebrání školy farmářů

11. losvarlos

losvarlos Zelenáč fóra

ahoj sopti
    děkuji za informaci

12. sopti

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.