Určeno k archivaci - Dotazy nováčků 03/2019

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Deleted member 21200, 1/2/19.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Opicka332

Opicka332 Zelenáč fóra

Ahoj. Ako si možem dať banner čo máte pod príspevkami? Dakujem za odpoved.

Honzulka05 tohle ocenil(a).
  2. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Opicka332 a Honzulka05 tohle ocenili.
  3. maminka78

maminka78 Stálice fóra

Ahoj,chci se zeptat,jak mám sehnat vlnovec,v akci mi unikl,koupit nejde, v O a D také není moc k sehnání.Je to mrzuté,protože bez vlnovce nemůžu splnit úkol v družstvu Dřevo.Ti,kteří nedávno začali s farmou mají také smolíka,akci nezažili,koupit nejde.Udělejte s tím něco,PROSÍM.Děkuji

4. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj maminka78 - bohužel s tím my nic neuděláme. Opravdu zkoušet v akci OaD popřípadě můžeš podat žádost do vlákna Zasílání a výměna dárků - třeba někdo pošle ;)

Přeji fajn hru

5. maminka78

maminka78 Stálice fóra

Děkuji těm,kteří mi poslali vlnovec jako dárek,opravdu moc děkuji,velmi mě to překvapilo,děkuji.

evainfo a Honzulka05 tohle ocenili.
  6. Farmářka_X

maminka78 - na děkovačky máme určené vlákno Poděkování ;)

Přeji fajn hru

7. zlatka2470

zlatka2470 Pisálek fóra

Prosim neviem ako kup..najst muslie

8. Farmářka_X

Ahoj zlatka2470 - bohužel moc nerozumím co máš na mysli jediné co mě napadá je dekorace Škeblové sólo a jeho up tu lze získat v právě probíhající akci Mořská symfonie kliknutím na zelené odkazy se dostaneš na další informace
    • Speciální předmět:
      Název CZ / SKMožnost získáníIkonaVýměna po akci (BZ/TBZ/Kr)
      Metronom
      dekorace Škeblové sólo I a její upgrady​
      0/120/80​
      Metronóm
    • Dekorac:
      Název CZ / SKVelikostČas (hod.)Zisk BZ/TBZDalší ziskUmístěníAnimace
      Škeblové sólo I
      1x2​
      6:00​
      710​
      1x metronom​
      Farma, Bahamarama, Nebe​
      Mušľové sólo I
      Důležité: dekoraci obdržíme automaticky při spuštění akce. 1x metronom lze získat jen po dobu akce.
      Popis upgradů této dekorace najdete v našem FAQ.
    Přeji fajn hru

Honzulka05 a MatysekKamilek tohle ocenili.
  9. Pteranodon

Pteranodon Aktivní autor

Ahoj, prezrel som snáď všetky info o vkladaní banneru, ale nikde som nenašiel jeho maximálny rozmer ?? Môže to byť aj GIF ? Poradí niekto, prosím ...

10. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Pteranodom, velikost podpisu najdeš v pravidlech chování na našem fóru - ZDE. A ano podpis může být i pohyblivý.

Honzulka05, Pteranodon a scorpius50 tohle ocenili.
  11. faktorka58

faktorka58 Zelenáč fóra

Musím udělat dvojklik abych se dostala z hlavní louky na bahamaramu. Dřív to tak nebylo .

12. Ahoj faktorka58
    ať dělám, co dělám, cesta z Hlavní louky na Bahamaramu (konkrétně do Deštného pralesa) vyžaduje:
    1x klik na "ukazatel Mapa"
    1x klik na "loď v Zátoce" a
    1x klik na oblast Deštného pralesa
    Pokud to máš jinak, je možné, že hra reaguje pomalu a ty (v očekávání) klikneš dvojklik
    Zkus prosím udělat (klik)-> "Vše pro bezproblémový chod hry" případně vyčistit data FlashPlayera přes webové rozhraní (návod v tomtéž odkazu) a případně zkontrolovat rychlost připojení k internetu nebo můžeš vyzkoušet jiný prohlížeč, než ten, ve kterém běžně hru spouštíš.
    Přeji prima farmaření

13. .jozefinapizgovaguza

.jozefinapizgovaguza Rádoby autor

Dobry den ,prosim ,kde kupim uhlikovy list

14. Ahoj .jozefinapizgovaguza
    uhlíkový list je plodem strom (klikni)-> "Uhlíkový buk" Pěstuje se na plochách Měsíčního světa při Děsivé noci.
    Podrobné inforamce včetně možnosti získání najdeš v uvedeném odkazu FAQ

15. faktorka58

faktorka58 Zelenáč fóra

Díky za radu v jiné prohlížeči to je bezchybné

16. Ahoj faktorka58
    rádo se stalo :)

17. barca279

barca279 Vážený autor

ahojte,nebo som tu dlsiu dobu a rad by som sa dozvedel naco sluzi tovaren ako funguju tie vylepsenia a co z tej tovarne budem mat bokrem BS,v obchode sa daju kupit vylepsenia za 25 florenov ,a dokedy ta treba davat tien vylepsenia,?dal so ich tam 7 a ziadna zmena len viac BS

18. Farmářka_X

Ahoj barca279 - od začátku - Základní továrnu získáš ve farma obchodě. Upgrade k továrně si můžeš zakoupit také tam za FL (jak zmiňuješ) a další Upy můžeš získat z akcí. Přehled všech továren najdeš >>KLIK ZDE<< je třeba rolovat, protože jich je opravdu hodně v tabulkách zjistíš co vše daná továrna po upgradování dává

Přeji fajn hru

19. vostinka7

vostinka7 Pisálek fóra

Ahoj, mám takový dotaz. Už tak možná před čtrnácti dny jsem koupila továrnu. Peníze nebo se mi odečetly,ale prohledala jsem
    kde co, ale továrna nikde. Můžete mi poradit kde ji najít? Upgeidů už mám víc a vlastně není kam dát.
    Děkuji

20. Ahoj vostinka7
    Základní továrna je dekorace, takže prosím hledej:
    levá lišta,> ikona "bedna" > ikona "vázička" > zvol záložku "Dekorace" a do editačního pole vyhledávání vypiš název dekorace Základní továrna. Doporučuji vždy po nákupu; zisku odměn a pod. hru restartovat (tedy odhlásit, přihlásit) aby se mohly načíst změny ve hře.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.