Určeno k archivaci - Dotazy nováčků 03/2019

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Deleted member 21200, 1/2/19.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Honzulka05

Honzulka05 Titán fóra

Y_n_O tak že si mám nějak prošmejdit historii podpisů astrid a hledat svůj jarní ? jinak děkuji

vilm4 a Y_n_O tohle ocenili.
  2. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Honzulka05, pokud ho máš uložený v PC, stačí někam nahrát a vložit odkaz podle návodu z FAQ :)

vilm4 a Honzulka05 tohle ocenili.
  3. Honzulka05

Honzulka05 Titán fóra

Mělo by to být na nějakou stránku ?

vilm4 tohle ocenil(a).
  4. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj Honzulka05 - jak píše Y_n_O pokud máš podpis uložený v PC tak jej nahraješ na uložiště a po té vložíš. Nebo najít link přímo v astridčině vláknu

Přeji fajn hru

5. Honzulka05

Honzulka05 Titán fóra

Farmářka_X hledal jsem ve FAQ,ale nepochopil jsem to a nevím ani jak se nahrávají soubory

vilm4 tohle ocenil(a).
  6. Farmářka_X

Honzulka05 - mám pocit, že mě tak trochu taháš za nohu, ale ok. Najdeš si vhodné uložiště (pictu, img24). Uložiště ti nabídne vybrat soubor ty na to klikneš a v PC najdeš obrázek (podpis) který chceš nahrát. Pak klikneš na nahrát soubor. Pak se ti objeví link (odkaz), který zkopíruješ a vložíš zde na fóru přes ikonu "obrázek".

Přeji fajn hru

7. Honzulka05

Honzulka05 Titán fóra

Děkuji za radu Farmářko doufám že to zvládnu

vilm4 tohle ocenil(a).
  8. Farmářka_X

Honzulka05 - není za co. Já věřím, že to určitě zvládneš

Přeji fajn hru

9. farmář-Šimon

farmář-Šimon Aktivní autor

Ahoj, nováček sice nejsem, ale nevím, kam jinam napsat - od dnešního rána mi nefunguje na mobilu Photon Browser, tedy funguje, ale při klepnutí na ikonu blesku sice okno vyskočí, ale jen s volbou Upgrade. Máte to někdo stejně? Včera ještě normálně fungovalo. Děkuji a přeji hezký den.

10. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj farmář-Šimon

Občas se tento problém vyskytuje, nicméně tento prohlížeč na telefonu moc nepoužívám.
    Nyní jsem vyzkoušel, ale u mě funguje. Je po třeba po kliknutí na ikonu blesku a po objevení se tohoto okna

kliknout na "Continue with Ads" (pokračovat s reklamou). Ale mohlo se stát že v tuto chvíli třeba nemají k dispozici reklamu, nebo je vyčerpaný nějaký limit, ale to jsou pouze moje domněnky, jak to přesně funguje netuším.
    Vyzkoušel bych prohlížeč odinstalovat, restartovat telefon a zkusit znovu nainstalovat.
    Nebo vyzkoušet jiný prohlížeč, osobně využívám prohlížeč Puffin, který se mi zdá svižnější, alespoň na mém telefonu.
    Tam to probíhá obdobně, tedy klikneš na přihlášení a zhlédneš krátkou reklamu, která aktivuje Flash na cca 24 hodin. Netřeba tedy znovu zhlížet reklamu při dalším přihlášení v tomto limitu.

Fajn hru pezt

11. farmář-Šimon

farmář-Šimon Aktivní autor

Petz, díky za odpověď. Poprvé jsem to zkoušela brzy ráno, zatím to je stále stejné, tak uvidím. Druhý prohlížeč už jsem vyzkoušela a jede to.
    Pohodové dny nejen na farmě.

12. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

MatysekKamilek, vilm4 a Honzulka05 tohle ocenili.
  13. Sellen

Sellen Zelenáč fóra

ahoj chtela jsem se zeptat jak se delaji cerne slepice

Honzulka05 tohle ocenil(a).
  14. Farmářka_X

Ahoj Sellen - černé slepice - tuším, že se jedná o Hedvábnou slípku - získáš šlechtěním zvířat. Vše o šlechtění zvířat se dozvíš >>KLIK ZDE<< jaké máme šlechtěnce se dozvíš >>KLIK ZDE<<

Hedvábnou slípku můžeš získat také na trhu v oddíle Chovatelství

Přeji fajn hru

15. Tribeca*Borghski

Tribeca*Borghski Vycházející hvězda fóra

Ahoj,
    k čemu je sólo výběh? V přehledu je asi tohle: do ohrady se vloží šlechtěnec a výsledkem jsou BZ z toho, a ty závisí na druhu šlechtěnce. Chce tím autor říct, že ziskem solo výběhu je jen pár BZ za vloženého šlechtěnce a po získání bodů je výsledkem i ztráta do výběhu vloženého šlechtence? Není to spíš ztrátové než k něčemu dobré?
    Nebo po sklizení šlechtěnec zůstává, případně se i rozmnoží??
    Připadně k čemu jinému se dá sólo výběh použít než ke zisku pár BZ, které se dají získat i zasetím jediné rostliny na pole a zejména k zisku BZ slouží řádky a jejich bonusy?
    Nebo je snad ziskem např 1 000 000 BZ?

Bojím se solo výběh zkusit, abych nepřišla o slechtěnce.

Díky za objasnění

Naposledy upraveno: 6/3/19
    evainfo, vilm4 a Honzulka05 tohle ocenili.
  16. Ahoj Tribeca*Borghski
    nejdříve tě ujistím, že obavy z využití sólo výběhu jsou zcela zbytečné. Sólo výběh, do kterého umístíš šlechtěnce (čím vyšší stupeň vyšlechtěného zvířete, tím vyšší BZ zisk) bude výběh fungovat coby "dekorace", budeš ho moci "sklízet" a získávat tak BZ.
    Jakmile budeš chtít použít vloženého šlechtěnce (např.: pro další šlechtění, nebo pro výrobu upgradu příslušné stáje či výrobny) prostě výběh zrušíš a šlechtěnec se ti vrátí do Stodoly.
    Využití sólo výběhu je vhodné, pokud máš vysoké šlechtěnce, dostatek prostoru a nemáš pro šlechtěnce zatím jiné využití.

17. Tribeca*Borghski

Tribeca*Borghski Vycházející hvězda fóra

Ahoj Já

díky za info. Kde najdu přehled množství BZ, jak z kterého šlechtěnce takto vytvořená dekorace ze solo výběhu+šlechtěnce dává?
    Nebo jsou získané BZ shodné s bodovým ohodnocením různých šlechtěnců v přehledu šlechěnců??--- takový přehled je předpokládám ve FAQ? -
    Solo výběh dává BZ každých 9 hodin?
    Dá se umístit i do parku a ostrov pokladů, případně hřiště pro mazlíčky?

Už jsem ten přehled kolik co dává BZ našla a je to bída: např nejvyšší šlechtěnec bobra dává ve výhěhu něco před 90 BZ - což je fakt dle mého názoru naprosto k ničemu

Děkuji

Naposledy upraveno: 6/3/19
    evainfo, vilm4 a Honzulka05 tohle ocenili.
  18. Tribeca*Borghski
    no, :) sólo výběh je jen jedna, další, možnost jak šlechtěnce využít a je tu (ve hře) již dlouho, ještě z dob, kdy nároky a požadavky na BZ byly... méně náročné. Je tedy jen na tvé úvaze a rozhodnutí, zda tuto možnost využiješ.
    Přeji prima farmaření

19. Infekce

Infekce Zelenáč fóra

• Zbytečná citace. Prosím necituj příspěvek pod který píšeš. Děkuji *JÁ*

***odstraněny zbytečné citace a příspěvky sloučeny***
    ja zas nevim kde ziskam zakladni tovarnu prosim pomozte

Naposledy upraveno moderátorem: 7/3/19
    vilm4 tohle ocenil(a).
  20. Ahoj Infekce
    dekoraci "Základní továrna" je nutno koupit za krejcary ve Farmářském obchodě ve městě.
    P.S.: Prosím nepoužívej funkci "Odpovědět" pokud pokládáš dotaz, nebo (pokud tuto funkci použiješ) vymaž citaci)
    Nejjednodušší je, začít psát nový příspěvek.
    Popis dekorace ve FAQ - (klikni)-> "Základní továrna"

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.