Určeno k archivaci - Dotazy nováčků 03/2019

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Deleted member 21200, 1/2/19.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.

1. ***Určeno k archivaci***

Honzulka05 tohle ocenil(a).
  2. vlaďkamamka

vlaďkamamka Zelenáč fóra

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, kde prosím najdu recept na mrkvovojablečnou směs, jsem ve třetím stupni marmeládníka. Děkuji

3. krasneocko

krasneocko Zelenáč fóra

Dobrý den ,prosím jak se mám přihlásit abych mohla hledat sousedy . Nevím proč mne vyskakuje že jsem krasneocko když jsem kocumanda děkuji za radu .

vilm4 a Honzulka05 tohle ocenili.
  4. mirbel46

mirbel46 Perspektivní autor

Svůj dotaz jsem v 11.30hod. vložila do vlákna jiné dotazy a protože mně dosud nikdo neodpověděl,tak se domnívám,že jsem byla ve špatném vláknu a proto prosím pokud možno odpovědět zde,koupila jsem si na farmu zvířecí aboretum a když jsem ho chtěla rošířit na větší množství zvířat/místo 4,tak6/ nenašla jsem v družstvu úkol,který by umožnoval rozšíření,vše bych měla,krom těch modrých papírů.Děkuji předem za odpověd.

5. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj krasneocko

Jméno na zdejší fórum jsi si zvolila sama při prvním vstupu na fórum, bohužel již nejde změnit. Když si tedy podáváš žádost v sekci Hledání sousedů a přátel, tak je potřeba uvádět nick farmy, na kterou hráči mohou posílat své žádosti.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ahoj mirbel46

Vlákno bylo správné, nicméně i moderátoři mají soukromý život a né vždy mohou být tady, když je potřeba. Ale snažíme se odpovědět vždy co nejdříve.
    K dotazu, Arboretum je na stromy, Zvěřinec je pro chlévy, předpokládám tedy že se ti jedná o Zvěřinec. V tuto chvíli bohužel k novému Zvěřinci nejsou stavební plány, respektive žádný úkol v družstvu. Kdy do hry nějaký zavedou, nebo jak bude možné plány na jeho rozšíření získat v tuto chvíli nevíme.

Fajn hru pezt

6. Dambram

Dambram Zelenáč fóra

mám dotaz - po míchací akci mi zůstali ve skladu zabalené mixéry. myslela jsem, že se ztratí po skončení akce. Co mám s nima dělat ?

Honzulka05 a vilm4 tohle ocenili.
  7. Ahoj Dambram
    je možné, že script pro odebrání "zabalených" mixérů ještě neproběhl.
    Zabalené mixéry v inventáři buď můžeš dát na plochu nebo je v inventáři nechat.
    EDIT- po restartu hry zmizely Zabalené mixéry z inventáře. Prosím restartuj hru

8. Orliček

Orliček Magnát fóra

Ahojky,
    v RAMA obchodě má být na prodej "vosí píchanec" který mi chybí do stonku a já ho v nabídce nemám.
    Můžete mi poradit, prosím?

Klára

Ach jo

děkuju petz

Naposledy upraveno: 8/2/19
  9. pezt

Ahoj Orliček

Bohužel se do oznámení vloudila chybička, a dekorace Vosí píchanec není v nabídce.
    Nyní by měl být seznam již opraven. Respektive platí to co nabízí Rama obchod přímo ve hře.

Fajn hru pezt

10. marublaha

marublaha Pisálek fóra

Já měla zálusk kromě vosího píchance ještě na ptačí lázně a bodliny a květiny. Ty také nemůžu najít. Hledám špatně nebo nebudou?
    Děkuji.

vilm4 tohle ocenil(a).
  11. pezt

Ahoj marublaha

Oficiální oznámení je již opravené, co je v nabídce Rama obchodu nového. A to co se momentálně nachází v nabídce je to co tam má být. Kdy a jestli budou tyto dekorace v nabídce v tuto chvíli nevíme.

Fajn hru pezt

vilm4, Honzulka05 a MatysekKamilek tohle ocenili.
  12. Matinnka

Matinnka Pilný autor

Ahojte.

chcem sa opýtať, keď je v farmarskej predajni(ale všimla som si to aj v nijakých akciach, ktoré prebehli) napísané ,,posledná šanca" tak už daní chliev - strom nikdy nemôžem za žiadných okolnosti ziskať?

13. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj Matinnka - pokud je napsané, že je poslední šance k získání předmětu tak předpokládám, že jej již RT nemá v úmyslu v budoucnosti uvolnit do prodeje. Ale stále tu existuje akce OaD, kde se dá plno předmětů (ne všechny) získat. Ostatně já osobně pokud bych o nějaký předmět stála tak bych neriskovala ;)

Edit: občas se nějaký takový předmět může vyskytnout jako odměna v akci, ale to samozřejmě bez záruky

Přeji fajn hru

14. macejk

macejk Zelenáč fóra

Soví vejce: Ahoj.V Rama obchodě jsem si za získané body koupil soví vejce.Body ubyly,ale vejce nikde.Poradíte mi prosím kde ho hledat.Už jsem prohledal kde co. Děkuji Macejk

15. pezt

Ahoj macejk

Nejprve bych doporučil restartovat hru a potom znovu zkontroloval inventář s dekoracemi (ikona vázičky) a použít k tomu i vyhledávač.

fajn hru pezt

16. macejk

macejk Zelenáč fóra

Ahoj pezt. Děkuji za radu -jdu na to. Macejk

vilm4 tohle ocenil(a).
  17. levandulka9

levandulka9 Zelenáč fóra

Ahoj chcem pouzit Ibistekovy dzem, prosim co znamena vyraz ,,pre vsetky cintoriny "

vilm4 tohle ocenil(a).
  18. Ahoj levandulka9
    řemeslný produkt "Ibiškový džem" při použití zvyšuje výnos (+3 ks) u rostlin kategorie "Zelenina" a to na všech herních plochách.
    Podrobný popis v SK FAQ - (klikni)-> Ibiškový džem
    Kategorii rostliny (rostlin) zjistíš v secí tabulce - při kliknutí na vybranou plodinu dostaneš informaci o kategorii, době zrání a zisku BZ při sklizni.

19. levandulka9

levandulka9 Zelenáč fóra

• Zbytečná citace. Prosím necituj příspěvek pod který píšeš. Děkuji *JÁ*

***odstraněna zbytečná citace***
    Dakujem

20. Ahoj levandulka9
    není zač, rádo se stalo.
    P.S.: Pokud reaguješ na příspěvek, který je bezprostředně nad tvým a používáš funkci "Odpovědět" je třeba smazat citaci původního příspěvku.
    Jednodušší je, začít psát příspěvek nový, (nepoužívat onu funkci "Odpovědět")

Honzulka05 tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.