Určeno k archivaci - Dotazy nováčků 03/2018

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem 2004toma, 20/1/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Honzulka05

Honzulka05 Titán fóra

díky *JÁ*

2. rádo se stalo

Honzulka05 tohle ocenil(a).
  3. Tribeca*Borghski

Tribeca*Borghski Vycházející hvězda fóra

Ve kterých úkolech ve družstvu se dají získat obrovské výběhy? někde to v diskuzích bylo, ale už to nem§žu najít.

4. smoula44

smoula44 Pisálek fóra

jsem v levlu 99 a mam dotaz kde se najde citronove jablko diky šmoula44

5. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj smoula44

Citronové jablko ve hře nemáme, nicméně máš na mysli asi Cukrové jablko, to je plodem stromu Anona šupinatá a tento strom se pěstuje na bahamaramě, nejprve si tento strom musíš aktivovat ve Starověkém opičím chrámu za 44 Zlatých banánů v 10. místnosti. Poté si strom můžeš koupit ve farmářském obchodě popřípadě jeho plody koupit na trhu.

Fajn hru pezt

6. Nestyda

Nestyda Perspektivní autor

Dobré odpoledne, chtěl bych se zeptat, proč mi nelze umístit XXL Moringa na normální strom Moringy :D ?

7. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj Nestyda - je možné, že Moringu XXL jsi získal již se základem. Zkus postavit tu Moringu XXL rovnou na plochu. Po zbourání už by se měla rozložit.

Přeji prima hru

MatysekKamilek tohle ocenil(a).
  8. smoula44

smoula44 Pisálek fóra

ahoj šmoula level99 již jsem se sice ptala ale nerozumim tomu abych získala cukrove jablko za banány mam anonu šupinatou ale xl která nejde zasadit co mam dělat diky

9. Farmářka_X

Ahoj smoula44 - v opičím chrámu aktivuješ sochu Anony šupinaté.
    upload_2018-3-25_18-40-11.png

Pak na bahama v obchodě koupíš stromy

upload_2018-3-25_18-42-51.png

A zasadíš. Nebo pak můžeš plody koupit na trhu.

Píšeš, že máš již Anonu XL tu lze posadit na základní strom

Přeji prima hru

10. Nestyda

Nestyda Perspektivní autor

Bohužel, nelze položit ani jako samotný, získal jsem XXL Moringu při Jarmarku..

11. Ahoj Nestyda
    moringa xxl získaná u Renza je i se základem. Takže stromek polož tak jak je přímo na herní plochu, po té ho zbourej a on se do inventáře rozloží na základ a upgrade.
    Přeji prima farmaření.

MatysekKamilek tohle ocenil(a).
  12. ruze79

ruze79 Zelenáč fóra

• Off topic - respektuj prosím rozdělení fóra. Toto vlákno je určeno pro dotazy ke hře. Děkuji. *JÁ*
    Ahoj potřebuji nové sousedy.:D:D:D

13. Ahoj ruze79
    pro hledání sousedů je určeno vlákno (klikni)->"Hledání sousedů pro farmu" Tam si buď můžeš opsat nicky těch, kteří také hledají sousedy a poslat jim pozvánku a nebo si napsat svůj inzerát.
    Přeji prima farmaření.

14. Jaroušek49

Jaroušek49 Rádoby autor

Ahoj pezt,nevím kde se zeptat.Plním v družstvu poslední úkol problemové zástěry,nepřipsali se mi hotové plodiny(opuncie a soguaro).
    Mám napsat na podporu?Zbývá mi jen13,5 hodiny.

Myslím že to bylo v pralese.Díky

15. Ahoj Jaroušek49
    jestliže máš opravdu pochybnosti o nepřipsaných plodinách do časového úkolu, rozhodně na herní podporu napiš.
    (klikni)-> "Jak kontaktovat herní podporu"

16. Jaroušek49

Jaroušek49 Rádoby autor

• Zbytečná citace. Prosím necituj příspěvek pod který píšeš. Děkuji *JÁ*

*** odstraněna zbytečná citace***

Díky,napsala jsem na podporu,ale nemám s ní dobré zkušenosti.Dám vědět jak jsem dopadla

17. Jaroušek49
    není zač, snad se podaří zjistit, co se na tvém účtu stalo.
    P.S.: prosím pro odpověď zvol raději nový příspěvek, nebo (pokud použiješ funkci "Odpovědět") vymaž citaci. Děkuji.

18. Zelený.drak

Zelený.drak Pisálek fóra

Dobrý den, ráda bych se zeptala, kde najdu zakoupenou velikonoční bednu? A jak zjistím její obsah? Děkuji.

19. Farmářka_X

Ahoj Zelený.drak - zakoupenou velikonoční bednu najdeš >>levá lišta>>ikona bedny>>ikona vázičky >>záložka spotřební zboží

upload_2018-3-29_18-35-59.png

upload_2018-3-29_18-36-22.png

Přeji prima hru

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.