Určeno k archivaci - Dotazy nováčků 03/2018

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem 2004toma, 20/1/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

RendyMCAir, pokud se ti ukázalo toto, je to v pořádku - jsou to ony Zlaté banány ( ty potřebuješ na aktivaci soch v Opičím chrámu):

2. RendyMCAir

RendyMCAir Zelenáč fóra

sopti,
    Co prosimtě nechápeš na mé předchozí odpovědi, ukázalo mi to odměnu ve formě "jakýsi strom 5x", ne žádný banány, to vím jak použít a že mi je to dává, ale tentokrát se tam ukázal jiný symbol, chápeš mi?

*odstraněna zbytečná citace* sopti

Naposledy upraveno moderátorem: 14/3/18
  3. sopti

RendyMCAir,
    doposud jsme dostávali jen zlaté banány. Pokud jsi dostal něco jiného, je to potřeba podložit screenem. Nemáme žádné info o tom, že by došlo k nějaké změně.
    EDIT: a necituj hráče (moderátora) pod jehož příspěvek píšeš.

4. RendyMCAir

RendyMCAir Zelenáč fóra

Dobře, tak k tomu ještě jinej dotaz, ten lvl jsem dostal když jsem plnil úklo v družstu "malí Tarzánci", za odměny maj bejt na jedný z těch úrovní 3x výběh kobalt a 3x výběh obsidián, proč jsem dostal teda jen 5x Kobalt? A dále, jsou tam stromy, 2x Oahu, 2xMondsee, 3xOahu, 3x Mondsee. Stromů mámpouze čtyři Oahu, a výběhů 5x kobalt.

5. sopti

MatysekKamilek tohle ocenil(a).
  6. cepope1

cepope1 Pisálek fóra

Dobrý den,

jsem nováček a chci se zeptat, když jdu do kina, každý den třeba i 5x, nikdy není žádný film. Není někde chyba?

A dále jsou tu i akce pro nováčky, které toho nemají ve stodole tolik atd atd

Díky za odpověď

7. Ahoj cepope1
    v Letním kině nejsou "filmy" (tedy reklamní spoty) proto, že v naší lokaci nejsou žádní inzerenti. Pokud tě zajímá diskuse o Letním kině nahlédni - (klikni)-> ZDE
    Bohužel nepíšeš v jakém jsi levelu. V popisu každé akce je uveden údaj, od kterého levelu lze akci plnit. Zpočátku se ti asi nepodaří pokaždé akci splnit.
    Pomoci při farmaření by ti měl tvůj mentor (pomůže, poradí a při dobré komunikaci se od něj můžeš leccos naučit)
    Vše o mentorovi a Škole farmářů - ZDE mnoho rad a postřehů můžeš načerpat v diskusích k jednotlivým akcím a to ve vlákně "Diskuse o hře"

P.S.: pro dotazy jsou vytvořena stálá vlákna, není proto potřeba zakládat kvůli jednomu tvému dotazy nové vlákno.
    Děkuji a přeji prima farmaření

8. zvoneček

zvoneček Aktivní autor

prosím pod čím mám hledat jak se používají bonusy do slotů?

9. Ahoj zvoneček
    sloty jsou rozděleny do dvou bonusových lišt - dolní pro řemeslné produkty z řemesel, případně z mixéru, horní bonusová lišta slouží pro bonusy z řádků v Nebi, z dekorací nebo z výher na Kole štěstí či Párty kola.
    Vše o bonusové liště najdeš ve FAQ - (klikni)-> Bonusová lišta
    související téma - Řemeslné produkty; Kolo štěstí; Nebe
    Přeji prima farmaření

10. zvoneček

zvoneček Aktivní autor

děkuji,tohle vím, chci vědět, jak použít třeba na zkrácení času , jestli nejdřív dát bonus a pak zasít, vím že na body třeba vložím těsně před sklizní

11. zvoneček
    obecně platí, že je nutné, aby byl bonus aktivní - tedy použít řemeslný produkt, nebo mít aktivní jiný bonus (kontrola zobrazení v liště) a teprve potom provést akci, pro kterou je bonus určený - navýšení BZ - sklidit, navýšení počtu plodin z pole - (aktivovat před sklizní polí) zrychlení chovu - nakrmit a napojit chlévy a stáje, či šlechtění - zadat chovy do chovné louky atp.

12. zvoneček

zvoneček Aktivní autor

to je ono, děkuji

13. jaroslava92

jaroslava92 Pisálek fóra

koupila jsem si super souseda Kralíka Hopsátka a žádný dárek mi od něj nepřišel, mám ho už cca 3 dny a stále nic, žádné podokno mi nikdy nikde nevyskočilo

14. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj jaroslava92 - je docela dobře možné, že nemáš vyskakovací okna zapnutá
    Zapneš vpravo nahoře kliknutím na ozubená kola upload_2018-3-16_18-50-0.png

a potom zakliknutím správného políčka

upload_2018-3-16_18-50-37.png

Přeji prima hru

15. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj jaroslava92 - Na tvůj dotaz jsem ti odpověděla >>ZDE<< není třeba zakládat další vlákno.

Vyřešeno a zamykám

16. lekz

lekz Pisálek fóra

Zdravím,
    úplně nejsem nováček,ale spíš staronový hráč...přestala jsem hrát před cca třemi lety,našel by se tu někdo kdo mi poví co se všechno za tu dobu změnilo?
    Děkuji

17. Honzulka05

Honzulka05 Titán fóra

pezt můžu se zeptat co mám dát do zvěřince zvířata nebo chlévy

18. Ahoj Honzulka05
    no rozhodně bych do Zvěřince dala chlévy. Zvířata jdou dát pouze do chovné louky, případně se dají vložit do výroben.

Honzulka05 tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.