Určeno k archivaci - Dotazy nováčků 03/2018

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem 2004toma, 20/1/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. zahradnice4

zahradnice4 Baron fóra

• zahlcování fóra - není třeba odpovídat na již zodpovězený dotaz. Děkuji *JÁ*
    Pezt: ahoj, díky, ale nechtěla jsem ti fušovat do řemesla. Ještě bych to blbě napsala.
    ;)

Tak jsem se byla kouknout a našla jsem tam ještě:
    Mucholapčí hostina - umístění zlatý slot - vyšší šance na vyskakování přísady sůl při sklizni o 50%.

2. zahradnice4
    ano, nefušuj ;) :) pokud chceš spoluhráčům poradit tak by sis měla dát tu práci a dohledat informace -mmchd - mucholapčí hostinu uvedenou v mém příspěvku zmiňuji.

zahradnice4 tohle ocenil(a).
  3. zahradnice4

zahradnice4 Baron fóra

*Já* - už nebudu, vy to podáváte líp!! Jste šikulky a já to vždycky zmastím. ;)

Edit: *já* - jó, cvik - já z toho spíš budu mít tik ;)xD

Naposledy upraveno: 28/2/18
    Honzulka05 tohle ocenil(a).
  4. zahradnice4
    njn, ;) to chce cvik :)

Ahoj ozdobička52
    jsem opravdu zmatená, ze stromů získáš Body Zkušeností (BZ) plody daného stromu, může ti z nich vypadnout některá z řemeslných přísad, při akci, (pokud je tak nastavená) ti může vypadnout i akční předmět, může ti ze stromů vypadnout i některý typ nářadí, ale určitě ti při sklizni stromů nevypadne výrobna.
    Prosím tedy o upřesnění, cože ti to při sklizni vypadlo. Pro identifikaci můžeš nahlédnout (ihned po sklizni) do dolní lišty na výpis získaných předmětů.

Naposledy upraveno moderátorem: 12/3/18
    evoku57 a zahradnice4 tohle ocenili.

5. ***URČENO K ARCHIVACI***

6. Honzulka05

Honzulka05 Titán fóra

můžu se zeptat jsou i úkoly s bednou pro vodní zvířata

evoku57 tohle ocenil(a).
  7. Honzulka05
    veškeré úkoly a jejich popis najdeš ve FAQ - Stálé úkoly
    Tam si můžeš vybrat, který úkol ti bude vyhovovat, dle možností vybavení tvé farmy

evoku57 tohle ocenil(a).
  8. Honzulka05

Honzulka05 Titán fóra

jaká je náhoda na získání nového stromu na strašidelném hřbitově ze sazenice Duch

9. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Honzulka05

Máš pocit, že tu můžeš zbytečně zakládat další a další vlákna a navíc k otázkám, které se dají běžně dohledat v našem FAQ.
    Navíc odpověď na tuto otázku je mimo možnosti moderátorů i adminů, neboť neznáme nastavení jak se nové stromy dají ze sazeniček získat.

Vlákno
    Zamykám

10. bobík48

bobík48 Pisálek fóra

Prosím, můžete mi poradit jak mám postavit zvěřinec? Splnila jsem úkoly v družstvu - zvěřinec a získala stavební plány na stavbu. Jeden zvěřinec již mám včetně rozšíření - ze stromu moudrosti. Děkuji za odpověď

evoku57 tohle ocenil(a).
  11. pezt

evoku57 tohle ocenil(a).
  12. kukýnek

kukýnek Zelenáč fóra

potřboval bych poradit co mám delat nejde mi kolo štestí stále odečitá hodiny a volný pokus nedáva .romankracik

13. pezt

Ahoj kukýnek

Volné pokusy zdarma nedostaneš za odečtený čas který vidíš u kola štěstí, ten čas ukazuje, kdy proběhne změna odměn na kole štěstí.
    Volné pokusy se dostávají příležitostně od Kubíka, většinou na začátku daného týdne, viz. prvního tohoto měsíce

Pokus zdarma dostávají každý den hráči co mají koupené prémium.
    Další zisk lístků na kolo štěstí je z akcí, úkolů v družstvu a popřípadě dekorací nebo různých beden.
    Doporučuji lépe prostudovat FAQ

Fajn hru pezt

14. Honzulka05

Honzulka05 Titán fóra

Pezt když si aktivuji runu ve stromě moudrosti v podobě zvěřince tak v obchodě je to vždy za floreny ?

15. pezt

Ahoj Honzulka05

Aktivací runy na stromě moudrosti pro jakékoliv skladiště, získáš jeden kus skladiště. Další druhy skladišť máš možnost si koupit za floreny ve farmářském obchodě do vyprodání.

Fajn hru pezt

16. Honzulka05

Honzulka05 Titán fóra

díky za pomoc

17. pezt

18. RendyMCAir

RendyMCAir Zelenáč fóra

Zdarec, prosim, najde se někde, jaký odměny padaj za levly na Bahra ? Díky za info

19. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj RendyMCAir,
    za každý postup na Bahamaramě získáš 5 Zlatých banánů.
    Hezkou hru

20. RendyMCAir

RendyMCAir Zelenáč fóra

sopti,
    No právě že mi to ukázalo za lvl 51 nějaký strom kde bylo 5x ten strom, ale nikde nic nevidím, proto se ptám .

*odstraněna zbytečná citace* sopti

Naposledy upraveno moderátorem: 14/3/18
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.