Určeno k archivaci - Dotazy nováčků 02/2018

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Deleted member 21200, 18/1/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Ahoj Paradoxon
    vypadávání řemeslných přísad je náhodné. Aktivací dalšího řemesla a následné vypadávání nové přísady by nijak neměl ovlivnit počet jiné vypadávající přísady.
    Jestliže bys chtěl náhodnému vypadávání přísad "pomoci", lze použít některý z řemeslných produktů
    například produkt z řemesla Pekař - Preclík; Mucholapčí hostina - ovlivňují vypadávání soli
    Želé z vypoulených očí - zvyšuje šanci na vypadnutí želírovacího cukru.
    Podrobný přehled řemeslných produktů a jejich účinků - (klikni)-> Remeselnická štvrť

2. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Nevěděla jsem, kam to napsat, protože to není chyba v textu... tak to dávám sem.
    Pustila jsem se do sepisování dekorací na krejcary, ať vím, co shánět při příštím O&D a našla jsem chybu v FAQ - dekorace Vánoční zajíc nedává 235 BZ, ale 235 Kr, mám na ostrově tři, tak to vím úplně přesně :)

3. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj Y_n_O

Děkujeme za upozornění.
    Co nejdříve opravíme.

Fajn hru pezt

Y_n_O tohle ocenil(a).
  4. Y_n_O

Není zač; jeden rád poslouží 8)

pezt tohle ocenil(a).
  5. brutus2

brutus2 Rádoby autor

Hezký den,
    nevěděl jsem, kam jinam napsat. Mám dotaz ohledně dárků navíc za floreny. Na farmě jsem ještě neměl plný počet přijatých dárků. Asi jich bylo 10. Jiný farmář mi poslal dárky navíc za floreny a bylo jich asi 15. Jiný farmář mi chtěl poslat další dárek, ale hlásilo mu to, že jsem již dostal plný počet dárků.
    Takže dotaz. Dárky za floreny se počítají do volných dárků? Já myslel, že jsou navíc.

Y_n_O tohle ocenil(a).
  6. Y_n_O

Ty musíš dostat plný počet dárků - 20. Pokud ten farmář, který ti chtěl poslat dárky, neměl vyčerpaný limit (5 nebo 7 - u Prémia nevím), pošle mu to hlášení, když chce poslat normální dárek. Až po odeslání limitního počtu jde posílat za floreny. Zřejmě neomezeně, zatím jsem se nesetkala s tím, že když posílám za floreny, aby mne to zastavilo.

Naposledy upraveno: 20/1/18
  7. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj brutus2 - Jak píše Y_n_O soused musí mít rozeslány všechny dárky zadarmo, aby ti mohl poslat další dárek za Floreny. Pokud ti bude chtít poslat dárek zadarmo a ty máš již vyčerpán limit 20-ti dárků tak sousedovi přijde hláška, že tvůj limit je již naplněn.

Přeji prima hru

8. brutus2

brutus2 Rádoby autor

Asi jsem to napsal blbě.
    Já mohu ještě dostat 10 dárků. Ten druhý farmář, co mi posílá za floreny už posílání zdarma vyčerpal a tak mi posílá 15 dárků za fl. Třetí farmář mi chce poslat ještě dárky zdarma, ale nahlásí mu to, že jsem již dostal plný počet dárků. Ty dárky za fl. mi doplnily ta volná místa pro dárky zdarma.
    Myslel jsem, že dárky za fl. jsou nad zámec dárků zdarma (těch je 20). Prosím, jak to je?

9. Y_n_O

Je to tak, jak píšeš. Mohl jsi dostat ještě 10 dárků. Kamarád ti poslal 15, tak jsi 5 dárků nad limitem. Zdarma ti už nikdo nic nepošle, dostane hlášku, že jsi dostal všechny dárky. Navíc už jen za floreny.

10. Farmářka_X

brutus2 - do limitu 20 dárků se započítávají všechny dárky jak postupně dostaneš i ty za Fl. A pak můžeš dostat už jen dárky poslané za Fl.

Pokud jsi hru neaktualizoval tak seznam nebyl aktualizován. Dárky mohly být již poslány ale ještě se ti seznamu nezobrazily.

Přeji prima hru

11. brutus2

brutus2 Rádoby autor

Moc děkuji za odpověď. Takže jsem přišel o 10 volných dárků do limitu dvaceti.

12. Farmářka_X

brutus2 - nemáš za co. Příště je třeba se se sousedy lépe domluvit.

Přeji prima hru

Y_n_O tohle ocenil(a).
  13. 2004toma

2004toma Zelenáč fóra

14. Farmářka_X

Ahoj 2004toma - Šťastný den plodin se nedá spustit. Ten je již spuštěný pokud jej nemáš v liště

restartuj hru (odhlásit se a znovu přihlásit)
    Pak bych ještě doporučila Vše pro bezproblémový chod hry

Přeji prima hru

15. ***určeno k archivaci***

16. janík60

janík60 Zelenáč fóra

Smažte mi tento učet-předem děkuji naskle

17. Farmářka_X

Ahoj janík60 - Tato sekce je věnována dotazům a v tvém příspěvku dotaz nevidím, nicméně žádost o zrušení účtu můžeš napsat na Herní podporu do žádosti uveď jaký účet chceš rušit Nick, ID účtu a na který e-mail je účet registrovaný.

Přeji úspěšné vyřízení

aljanu tohle ocenil(a).
  18. vykapit

vykapit Zelenáč fóra

prosím - kdo vyrábí květináče ? Vím, že keramická dílna, ale které zvíře ? A to samé mě zajímá u zubního kartáčku. Děkuji za odpověď vykapit

19. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj vykapit

Keramická dílna vyrábí produkt keramika a zvíře je to anakonda, tedy na nakrmení této výrobny potřebuješ 1 anakondu.
    Továrna na zubní kartáčky vyrábí produkt zubní kartáček a zvíře je to krokodýl, na nakrmení této výrobny potřebuješ 2 krokodýly.

Fajn hru pezt

20. zuzanka11221410

zuzanka11221410 Perspektivní autor

Ahoj. Mohla by som poprosiť o radu? Kúpila som si v akčných ponukách pred dvoma dňami "cukríkové prekvapenie" avšak nikde v inventári ho nemám. Myslela som, že nabehne po reštarte hry avšak doteraz ho nikde nemôžem nájsť. Pozerala som aj archívne príspevky, ale nenašla som takýto problém. Nedá sa mi umiestniť ani na "okrasnej záhrade" ani na "stonke". Chcela by som sa teda opýtať, či som niečo prehliadla. Hru som nehrala niekoľko rokov a teraz som sa k nej vrátila. Ďakujem za odpoveď ;)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.