Určeno k archivaci - Dotazy nováčků 01/2019

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Deleted member 21200, 2/1/19.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj Matinnka - je to tak pokud nemáš krmivo pro jedno zvíře ve zvěřinci nedostanou krmivo ani ostatní zvířata vše o zvěřinci >>KLIK ZDE<<

Děsivé chlévy lze postavit pouze v měsíčním světě

Přeji fajn hru

Honzulka05 a Matinnka tohle ocenili.
  2. Matinnka

Matinnka Pilný autor

teda ked si ich kupim nedam ich na ,, normálnu hraciu plochu"?

3. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Matinnka- pokud budeš kupovat chlévy u Jacka tak stašidelné výrobny (Strašidelná bobří pila a pod ) jdou dát na faremní plochu, ale Temné světluščí doupě posadíš jen v měsíčním světě - proto bych doporučila prostudovat >>KLIK ZDE<< najdeš chlévy a při kliknutí na zelené odkazy se ti otevřou a ty si můžeš prostudovat kam je posadit

4. Matinnka

Matinnka Pilný autor

ďakujem farmárka X :). Ešte ma zaujímava prečo keď mám zvieratá - chlievy aj level aj tak nedokážem postaviť výrobne :(. Napr. trezor: lvl. 3 - škrečok

5. Ahoj Matinnka
    u každé výrobny v Dílně ve městě je graficky znázorněno, co vše potřebuješ. Nejen level, ale také nářadí - případně vyšlechtěná zvířata (pro barevné upgrady)
    Takže je třeba se řídit buď grafickým popisem v Dílně a nebo se s požadavky seznámit ve FAQ - (klikni)-> Výrobny v přehledu si můžeš najít výrobnu, o kterou máš zájem a po kliknutí na vybranou výrobnu se dostaneš k informacím, co vše potřebuješ k postavení výrobny, případně ve které akci se dala získat

6. Svetlusmka

Svetlusmka Zelenáč fóra

Ahojte.

Chcem sa opýtať prečo nemôžem darovať darčeky. (jedine mentorke). Škoda keď prepadnú.
    V pravej lište ( kde mám susedov) nemám zobrazený ,,darček" . Jedine môžem poslať susedovi správu, mám tam kôš a ,,nijakého učňa". A na pošte ,,v priateľoch". Mám ,,darovať" v sivom. A môžem jedine priateľom ,,ohodnotiť farmu" ,,vytvoriť správu" a ukončiť priateľstvo.

Vo pred Ďakujem za odpoveď.

Už môžem :). Asi to je od levelu 5

Ale keby niekto chcel aby som mu posielala darčeky - nech mi pošle spravu. Môžem ešte poslať 9 :). Škoda keď prepadnú

Naposledy upraveno: 30/1/19
    vilm4 tohle ocenil(a).
  7. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj Svetlusmka

Ikona dárku v liště sousedů je normálně, jen posílání některých dárků je omezeno levelem.
    Pokud se něco špatně zobrazuje, je dobré restartovat hru .

Fajn hru pezt

Honzulka05, vilm4 a Svetlusmka tohle ocenili.
  8. Svetlusmka

Svetlusmka Zelenáč fóra

Ďakujem pezt za odpoveď :)

vilm4 tohle ocenil(a).
  9. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Svetlusmka

Není zač :). Hlavně, že je vše v pořádku;).

Honzulka05 a vilm4 tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.