Určeno k archivaci - Dotazy nováčků 01/2019

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Deleted member 21200, 2/1/19.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj avarp

Dekorace rozložit nemůžeš. Nicméně v tomto případě se zkus obrátit na herní podporu a poprosit o pomoc s tímto problémem.
    Jak kontaktovat herní podporu

Fajn hru pezt

Honzulka05 tohle ocenil(a).
  2. avarp

avarp Zelenáč fóra

Děkuji, napsal sem tam a uvidíme.

3. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

avarp

Není zač :), určitě pomohou ;)

4. avarp

avarp Zelenáč fóra

Pomohli, dekorace rozložená a už je umístěná na stonku.

5. brundík

brundík Perspektivní autor

Ahoj prosím o radu musím nastoupit do nemocnice nechci rušit farmu na stromu moudrosti jsem si už jednou vzala dovolenou a podruhé mi to nejde co mám udělat?

6. Ahoj brundík
    z runy na Stromě moudrosti můžeš mód dovolené aktivovat 2x ročně. Tento dovolenkový mód zapneš v "Nastavení hry"
    horní lišta
    [​IMG] [​IMG]
    Podrobné info ve FAQ - (klikni)-> Mód dovolená

7. brundík

brundík Perspektivní autor

• Multipost - prosím nepiš více příspěvků bezprostředně za sebou. Děkuji. *JÁ*
    ***příspěvky sloučeny***

Díky moc za radu.

8. brundík
    není zač, rádo se stalo.
    P.S.: Prosím, pokud reaguješ na příspěvek, který je přímo nad tvým a použiješ funkci "Odpovědět", vymaž prosím citaci. Jednodušší je, napsat nový příspěvek (bez použití funkce "Odpovědět" ;)
    Přeji fajn hru

9. Marluxtina

Marluxtina Pisálek fóra

Ahojte.

Som tu nová a hľadam si fórum - nijakých ochotných ľudí čo by poradili. Nechcem veľmi zaťažovať mentorku . A na fóre by to možno bolo rýchlejšie a lepšie. Viac ľudí...

10. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

Marluxtina - Ahoj,tak klikni na "Nové príspevky" a vyber si....:)

Honzulka05 a Marluxtina tohle ocenili.
  11. Ahoj Marluxtina
    pokud jsi ve škole Farmářů a máš svého mentora, využij ho. Mentoři jsou - většinou - za aktivní a zvídavé "kuřátko" rádi. Mohou pomoci nejen radou, ale i drobnými dárky nebo řemeslnými produkty.
    Nicméně, pokud stojíš o rady ostatních hráčů, můžeš navštívit diskusní vlákna - buď specifická k probíhajícím akcím (klikni)-> Diskuse o hře, nebo vysloveně debatní sekci - (klikni)-> Debatní koutek, kde najdeš více vláken, kde lze získat zkušenosti, rady a tipy pro farmaření
    Přeji prima hru

Honzulka05 a Marluxtina tohle ocenili.
  12. Honzulka05

Honzulka05 Titán fóra

Ahojky mám takový dotaz v dárcích od kubíka v den 28 mám nějaký stroj prosím poradtě co by to mohlo být zač

13. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahojky Honzulka05,
    vydrž do zítra, mělo by to být opraveno. Taky jsem zvědavá, ale co se dá dělat ;)

14. Honzulka05

Honzulka05 Titán fóra

sopti děkuju za odpověď doufám také že se to spraví

15. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

16. joja55

joja55 Zelenáč fóra

ahojte. prosim vas, ked mam liahen vajec...mam postavene asi 3ks... ako dam krmivo pre sliepky tam...? kedze mi ide iba do 1 liahne a ostatne nie... hadze ma to na vyrobu krmiva...ale mam ho dost. dakujem za radu.
    sliepok mam asi 5 kupenych a postavenych...

17. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Joja55 pokud máš dost krmiva, budeš mít málo sliepok ;) chce to vždy krmivo a sliepky

18. Matinnka

Matinnka Pilný autor

Ja sa chcem opýtať keď mám v zverinci pomiešane zvierata - pavy, motýle, svätojanské mušky a kukučky a chýba mi jedno krmivo. Ani ostatne chlievy nejdu

19. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Nie ani ostatné chlievy nejdu keď nemáš jedno krmivo Matinnka ;)

Honzulka05 a Matinnka tohle ocenili.
  20. Matinnka

Matinnka Pilný autor

Ešte mi prosím odpovedz aky je rozdiel medzi ,,desivým" chlievom a ,,normálnym"?

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.