Určeno k archivaci - Dotazy nováčků 01/2019

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Deleted member 21200, 2/1/19.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.

1. ***URČENO K ARCHIVACI***

Honzulka05 tohle ocenil(a).
  2. nickTinaMar

nickTinaMar Zelenáč fóra

Ahojte.

Prečo mi nejde vysadiť jabloň :(. Kupila som si ju za 1200 grajciarov

3. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj nickTinaMar - Nejprve jsem ti dotaz přesunula, protože ve vlákně určeném pro archivaci by mohl zapadnout. Za 1200 Kr jsi zakoupila jabloň XL. Tu lze postavit na základ který také zakoupíš ve farmářském obchodě za 300 Kr

Přeji fajn hru

4. nickTinaMar

nickTinaMar Zelenáč fóra

ďakujem za odpoveď. :) Ešte sa chcem spýtať či ma niekto skusenosť s inštaláciou flash/flash-plugin na samsungu. lebo je dost nevýhodne ked to nemôžem hrat bez toho programu na samsungu :(.

5. Farmářka_X

nickTinaMar - odhaduji, že samsung bude mobilní zařízení. Pokud tam je operační systém android tak návod na instalaci najdeš >>KLIK ZDE<<

Přeji fajn hru

6. nickTinaMar

nickTinaMar Zelenáč fóra

ďakujem za informáciu. Ale za program photon Flash player Browser cez google play mi vyhodilo sumu 21 eur čo je dost. Úprimne ratala som mobilnu aplikaciu zadarmo. Ako pri všetkých ostatných hrách

7. Farmářka_X

nickTinaMar - já mám na mobilu Puffin - pokud s smíříš s nějakou tou reklamou tak je i zadarmo a hra mi v něm také chodí slušně

Přeji fajn hru

evainfo a Honzulka05 tohle ocenili.
  8. nickTinaMar

nickTinaMar Zelenáč fóra

Ďakujem za info. Ale som si veľmi nepomohla :(. Lebo Puffin je sice zadarmo ale nepodporuje ho už samsung 8 :( vraj je len pre staršie mobily a operačné systémy

Honzulka05 a MatysekKamilek tohle ocenili.
  9. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj nickTinaMar

Pokud se ti aplikace zobrazí v Obchod Play, měl by si s tím tvůj telefon poradit.
    Nevím kde jsi četla takové novinky, sice nemám telefon Samsung, nicméně mám verzi androidu 8 a aplikace šlape jak má.
    Nevím jestli už tvůj telefon dostal aktualizaci na verzi 9, ale jak jsem psal výše pokud se ti aplikace zobrazí v Obchodu play, měla by fungovat.
    Potřeboval bych nějaké bližší info co ti to píše a kdy. Takhle těžko pomoci, když nemáme bližší informace.

10. nickTinaMar

nickTinaMar Zelenáč fóra

úprimne nemám skusenosť s puffin. Celkovo skoro vôbec nesťahujem aplikácie lebo dôležité aplikácie čo potrebujem mi vo pred nainštalovali a online hry čo som do teraz hrala išli v pohode aj bez aplikácii. Ale aplikáciu ked si dam farmeramu do mobilu mi píše: AdobeSpark Post:Graphic design made easy

11. pezt

nickTinaMar

Jestli je to napsané správně, tak to je nějaká aplikace na grafický design. to nemá nic společného s Puffinem potažmo farmeramou.
    Nevím co tedy instaluješ.
    Otevřu Obchod play, do vyhledávání zadám slovo puffin a najde to aplikace
    Jelikož už mám aplikaci nainstalovanou tak to mám takto

Aplikace vypadá takto, budeš tam mít volbu nainstalovat. Nainstaluješ

12. nickTinaMar

nickTinaMar Zelenáč fóra

nainštalovala som puffin, treba to aj otvoriť?, lebo do teraz hra mi nejde na mobile?

13. pezt

nickTinaMar

Ano, pokud máš prohlížeč Puffin nainstalován otevřeš jej. Do adresního řádku zadáš normálně adresu farmeramy, pro tebe tedy www.farmerama.sk, následně se potom přihlásíš tak jak to děláš běžně. Hru hraješ v té aplikaci Puffin, nic jiného k tomu nepotřebuješ.

14. nickTinaMar

nickTinaMar Zelenáč fóra

Nie je nainštalovaný Flash/Frash:plugin deaktivovaný dam si ok vypíšeme AdobeFlash player - google Play : Adobe Spark Post:Graphic desin made easy inštalovať

15. pezt

nickTinaMar

V kterém prohlížeči hru otevíráš ?
    Protože Puffin, pokud máš ten správný, má již v sobě flash player implementován.

16. nickTinaMar

nickTinaMar Zelenáč fóra

ok ide to, :). len nie cez chrome ale len google obchod - puffin ;)

17. pezt

nickTinaMar

Hurá :)
    Já ti psal, že je potřeba hrát v té aplikaci, kterou jsi stáhla. Tedy Puffin.
    Ostatní prohlížeče to nijak neovlivňuje, pouze je to další prohlížeč, ale ten dokáže přehrávat flash obsah.
    Ve free verzi je potřeba jednou za 24 hodin shlédnout reklamu aby flash fungoval.

Fajn hru pezt

nickTinaMar a Honzulka05 tohle ocenili.
  18. nickTinaMar

nickTinaMar Zelenáč fóra

inač ďakujem Vám

19. pezt

nickTinaMar a Honzulka05 tohle ocenili.
  20. avarp

avarp Zelenáč fóra

Zdravím, upgradoval sem si dekoraci Přístřešek pro kachny na Pěkný přístřešek pro kachny potřeboval bych to ale rozložit zpátky protože v řádku na magickém stonku Zamilovaní králíci lze umístit jen Přístřešek pro kachny bez upgradu. Otázka jak na to?

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.