Určeno k archivaci - Dotazy nováčků 01/2018

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem k.vitek, 7/11/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.

1. ***URČENO K ARCHIVACI***

2. zeler..

zeler.. Zelenáč fóra

Dobrý večer, chcela som sa spýtať ako mám postupovať keď povodný registračný email už nemám funkčný. Dá sa zmeniť nejak inak ako je v popise

3. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

4. zeler..

zeler.. Zelenáč fóra

Ďakujem

5. Farmářka_X

6. kovbojka22

kovbojka22 Zelenáč fóra

mě by zajímalo co pořád děláte za změny a pak nic nefunguje ,například zadám akci ,abych si o tom přečetla co jste připravili a nikde s e nezobrazují obrázky ,jen text -dříve vše fungovalo bez problémů a jak pořád něco měníte tak se to celé jen podělá -jen přiděláváte problémy s farmeramou ,je to jen k horšímu -zlaté dřívější čas tady

7. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Ahoj kovbojka22,

bohužel zde se žádná změna neuskutečnila. Problém obrázků je spojený se tvým operačním systémem a prohlížečem. Nejspíše máš v počítači Windows XP a jako prohlížeč používáš Google Chrome a tato kombinace díky nepodporování Win XP, už prostě nefunguje. Problém lze vyřešit instalací a používáním prohlížeče My Internet Browser, ten by měl ještě fungovat. Instalační soubor lze stáhnout z tohoto odkazu MIB. Soubor se po kliknutí hned stáhne a pak půjde prohlížeč nainstalovat.

8. yksovka1

yksovka1 Zelenáč fóra

Ahoj,

jak si na lesní mýtině rozšířím plochu na pěstování?

9. Farmářka_X

Ahoj yksovka1 - Lesní mýtinu můžeš rozšiřovat pomocí run na stromu moudrosti. Podotýkám, že na aktivaci jednotlivých rum musíš mít dostatek hvězdiček.

Zeleně jsou odkazy, které tě dovedou na správné místo ve FAQ, kde se můžeš dočíst více podrobností - stačí na ně jen kliknout.

Přeji prima hru

10. pavlakotrmanova

pavlakotrmanova Zelenáč fóra

zdravim kde mohu dohledat nejake bonusove kody ? dekuji

11. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Ahoj pavlakotrmanova,

pokud bude nějaký bonusový kód vydán dozvíte se to v oficiálním oznámení. Aktuálně, ale žádný platný není.

12. Lukyson

Lukyson Zelenáč fóra

Ahojky , prosím může mi někdo vysvětlit na mýtině ve stromu je - Obchoduj s trofejemi - nevím , jak to udělat !!!

13. mariejosefa

mariejosefa Obyvatel fóra

Lukyson
    vlož získané trofeje (vyobrazené) z úkolů - sečte se jejich hodnota a budou působit na všech plochách (jednotlivě působí jen na ploše, kde se právě nalézají)

14. Farmářka_X

Ahoj Lukyson - Nejdříve je potřeba splnit úkoly v družstvu Soutěž zemědělců, a Výstava. V těchto úkolech získáš pohár a jeho Up. Potom do runy Živoucí legenda vkládáš poháry, které musíš mít v inventáři. Právě přes tlačítko obchoduj s trofejemi. Po tomto úkonu je třeba aktualizovat hru F5 nebo odhlásit a přihlásit se do hry. Pokud máš poháry v živoucí legendě tak působí na všechny plochy.

Přeji prima hru

Y_n_O tohle ocenil(a).
  15. krajickova32

krajickova32 Zelenáč fóra

Ahoj chtěla jsem se zeptat kam se ukládají bedny s překavpením?

16. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj krajickova32

Bednu překvapení najdeš v inventáři pod ikonou vázičky a záložkou spotřební zboží. Tak jako všechny ostatní bedny.

Fajn hru pezt

17. Deni7858

Deni7858 Zelenáč fóra

Dobrý den, kde najdu nebo vyrobím produkt tiki?

18. Ahoj Deni7858
    pokud máš na mysli řemeslný produkt Maska Tiki, - tak tu dává dekorace MusicBox Kolotoč a řádek v Nebi (klikni)-> 230. řada obláčků 6 - Neonové výběhy (tento produkt nelze zakoupit na trhu)
    případně může jít o plod stromu Tiki totem plody lze zakoupit na trhu.
    a nebo může jít o produkt z výrobny (klikni)-> Dílna na totemy (tukan) Produkt lze zakoupit na trhu
    Přeji prima farmaření

19. Paradoxon

Paradoxon Pisálek fóra

Dobrý večer. Keď mám odomknutú výrobu marmelády a odomkol by som si aj pekára tak sa mi zníži počet cukru ktorý vyskakuje napríklad z cca 10 cukru na plochu na 5 cukru + 5 soli na plochu, alebo soľ bude vyskakavať zvlášť a neovplyvní počet cukru.
    Za odpoveď ďakujem.

20. RosesFarm

RosesFarm Pisálek fóra

Dobrý den ,, Chtěla jsem se zeptat, nebo na fóru ještě běží workshop, osoba, která se zabývá vytváření podpisů příspěvky...Děkuji předem za odpověď

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.