Určeno k archivaci - Dotazy nováčků 01/2018

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem k.vitek, 7/11/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. k.vitek

k.vitek Titán fóra

Na co je potřeba Salak?
    Vypadlo mi to z tajemniček, co jsme získali v poslední akci, a nevím, kam mám jeho plody v Družstvu dodávat.

2. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

k.vitek tohle ocenil(a).
  3. zdenickanecesana

zdenickanecesana Rádoby autor

prosím pěkně kde seženu stromy plumerie do ukolu na otevření vodopádu děkuji

4. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj zdenickanecesana - Strom plumérie aktivuješ v 10. místnosti v opičím chrámu. Po aktivaci za Zlaté banány si můžeš stromek zakoupit v obchodě. Levá lišta >> ikona červený košík >> ikona stromek

Přeji prima hru

5. zdenickanecesana

zdenickanecesana Rádoby autor

děkuji ti moc a přijemnou službu

6. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

zdenickanecesana - nemáš za co ;)

Přeji prima hru

7. simzie

simzie Zelenáč fóra

Ahoj, aktivovala jsem si výběh pro koaly, ale nějak nemohu dohledat krmivo - 3 listy eukalyptu. Kde prosím najdu? Projela jsem opičí chrám i fórum, ale nikde ani zmínka. Děkuji o:)

8. Ahoj simzie
    list eukalyptu je ze stromu (klikni)-> Blahovičník citroníkový - pěstuje se na Bahamaramě, aktivace možnosti pěstovat je ve Starověkém opičím chrámu za zlaté banány. Po aktivaci si stromek musíš koupit ve Farmářském obchodě - levá lišta, ikona "červený nákupní košík" >> ikona "strom" a nebo si můžeš plody (listy) eukalyptu koupit na trhu.

9. simzie

simzie Zelenáč fóra

Moc děkuji. Už jsem doma. Ale, že je blahovičník citroníkový list eukalyptu, mě fakt nenapadlo. Jdu nakupovat.

10. simzie
    rádo se stalo :D

11. sona81

sona81 Zelenáč fóra

Ahoj jak dostanu plevel z bahama

12. Ahoj sona81
    je to stejný postup jako při sklízení plodin, pokud sklízíš ručně, stačí kliknout na políčko, objeví se ti nabídka (bude tam "kladívko") pří použití kombajnu je postup opět stejný, jako při sklízení.
    EDIT Jestliže se ale ptáš na to, jak rozšířit plochu pro pěstování na Bahamaramě, tak zde je podrobný návod - popis ve FAQ - (klikni)-> Bahamarama

13. youtube226

youtube226 Zelenáč fóra

Ahoj.vrátila jsem se po dlouhé době k hraní a chtěla bych se zeptat jak nejrychleji pokročit v levlech mám uroven 66 jestli spíše pěstovat pole 2x2 nebo mít jen stromy nebo chovat zvířata neměl by někdo prosím nějaky postup .děkuji

14. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj youtube226

Bohužel těžko takhle radit, to záleží na mnoha faktorech. Ono by chtělo od každého kousek, je potřeba holt zamakat a pěstovat, prodávat, plnit úkoly a snažit se občas udělat nějakou akci (s ohledem na tvůj levl).
    Nějaké rady najdeš v tomto vlákně ST: FARMA - Strategie a efektivita farmaření

Fajn hru pezt

15. Kšanda-12

Kšanda-12 Zelenáč fóra

Ahojky, dostala jsem volieru pro papouška ale v mlýně nemám možnost krmvo vyrobit. proč?

16. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj Kšanda-12,
    Voliéru pro papouška jsi dostala určitě z nějakého podivuhodného baha výběhu. To je totiž jediná možnost jak jej lze získat aniž bys ho měla aktivovaného v opičím chrámu. Pokud chceš pro něj vyrábět krmivo, nebo toto krmivo nakupovat na tržišti, musíš si jej aktivovat.
    Hezkou hru

17. immortal67

immortal67 Expert fóra

Mám po sklizni stonků 1x 1000% chovatelský bonus a 1x 500% chovatelský bonus na BZ,ale každý chlév mě dává stále jen 950 bz takže kde je těch 1500% navíc???

18. Ahoj immortal67
    oba bonusy se týkají chovatelství - (tedy šlechtění) Tyto bonusy se uplatní při "sklizni" chovné ohrady.

19. immortal67

immortal67 Expert fóra

No nejsem až tak blbej samozřejmě,že mluvím o šlechtění.Dám šlechtit např. 4 kozy ukazuje mě to 915 Bz a po sklizení mě naskočí 915 Bz což není zrovna 1500% že??

20. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj immortal67

Bonus tam je již započítán, neboť bodový zisk z jednoho šlechtění bez jakéhokoliv bonusu je 50 BZ. Takže tam máš započítány oba bonusy, plus ještě nějaké další, např. z řemeslných produktů, nebo mazlíčků.

Fajn hru pezt

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.