Určeno k archivaci 9/2017 Všeob. dotazy

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem ašada01, 31/8/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj Bessinka,
    díky za tvůj dotaz. Předám to dál k řešení - opravdu je to nevhodný výraz, bohužel je ve všech jazykových mutacích. Uvidíme co se s tím bude dát udělat.
    ------------------------------
    Ahoj GordonSargent,
    možná slovenský překladatel jezdí malou červenou dodávkou a nechal se tím inspirovat ;). Některé překlady jsou opravdu perlička. Nestačili jsme se divit .

Bessinka, GordonSargent a DANKA722 tohle ocenili.
  2. libakos

libakos Titán fóra

Včera jsem psala na podporu o stonku s dekorkami,svojí zbrklostí jsem zakoupila balíček i dekorace,bylo mi slíbeno vrácení FL.Dnes mi byly připsány dekorace které nepotřebuji do lišty .Mám opět napsat nebo počkat jestli si během dne dekorky nevezmou a vrátí FL?Počkám do zítřka....

Naposledy upraveno: 22/9/17
  3. ritterca

ritterca Stálice fóra

Zdravím, chci se zeptat zda má i někdo další problém s tím, že u řemeslných výrobků se nezobrazuje k čemu slouží.

4. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj libakos - určitě počkej. Nepiš na podporu další stejný požadavek, oni to jistě vyřeší.

Ahoj ritterca - můžeš být prosím konkrétní kde se ti nezobrazuje k čemu slouží? V řemeslné čtvrti, na trhu nebo ve stodole a kterých produktů se to týká?
    Edit:Také si zkus zkontrolovat nastavení

Přeji prima hru

Naposledy upraveno: 22/9/17
  5. ritterca

ritterca Stálice fóra

Farmářka_X: nastavení mám zaplé a nezobrazuje se to nikde - ani na trhu, ani ve stodole, ani ve spotřebním zboží, ani v řemeslné čtvrti.

Tak jsem zjistila, že nápověda nenaskočí u ničeho, ani u dekorací, stromů.... a navím se mi občas zobrazují špatné obrázky - u dělového závěsu mám půlu srdce a kozu, u sudu mám kombajn....

6. Farmářka_X

7. libakos

libakos Titán fóra

Farmářka_X-už je vše v pořádku....

8. Farmářka_X

libakos - jsem ráda, že se vše vyřešilo ke tvé spokojenosti.;)

Přeji prima hru

9. Farmářka_X

Ahoj jana563 - melounová magie nabízí bonus +1 ks Ostatní plodiny

A co se týká mixování s Melounovou magií u Spa tak je to hlášeno Aktuální problémy ve hře

10. jana563

jana563 Dozorce fóra

Tak jsem vyzkoušela melounovou magii na zázvorovník a nic.Jen 4 kousky jako obvykle.No možná to na Baha nefunguje.

Děkuji za ujištění,ale pak by to tam mělo být napsané.;)

Naposledy upraveno: 23/9/17
  11. sopti

Ahoj jana563,
    Melounová magie působí opravdu jen na farmě na ostatní plodiny.
    Hezkou hru

12. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Hezký den :), v časové tísni jsem si až dnes zakoupila nový stonek "Bavorské písně" a bohužel se zpožděním četla že je bez dekorek, které se v opravném skriptu dodají. Chtěla bych zakoupit ještě dvě dekorky zvlášť, tak mám raději počkat ... nebo to nebude mít vliv na prázdný zakoupený stonek :p jen, že zítra akce končí.

13. Ahoj evainfo
    problém se vztahoval k nákupu balíčku - tedy stonku + dekorací do něj. Samotný řádek zakoupit nelze. Pokud jsi koupila dnes, tak by měl nákup proběhnout v pořádku a nákup dalších dodatečných dekorací také.
    Přeji prima farmaření.
    P.S.: rozhodně zkontroluj nakoupený balíček - tedy jak řadu, tak i dekorace a v případě, že by přece jen nastal problém kontaktuj herní podporu.

evainfo tohle ocenil(a).
  14. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

*JÁ* ... než jsem zde psala, mi klik na stonek (po zakoupení celého balíčku!) naváděl na odkoupení dekorek do něj, proto jsem šla na forum a zjistila tento problém a napsala na "Jiné dotazy". Teď jsem šla na stonek a dekorky tam už jsou, tak je vše v pořádku. Nechápu to ale jsem mezi tím odešla z Browseru na Google :p se to asi dodalo a příště to raději hned ofotím. I tak děkuji za pomoc a přeji hezký dník :)

15. evainfo
    děkuji za zprávu, je fajn, že je vše OK. I tobě hezký den.

evainfo tohle ocenil(a).
  16. renegaderro

renegaderro Rádoby autor

Zdravim
    Mám problém v tůtej akci
    Když splním v akci úkol/objednávku tak pak se objeví tabulka s tím jak jsem úkol splnil a co jsem za něj dostal a vlevo do le v té tabulce se objeví osa a u toho číslo 15
    Splnil jsem už 7x úkol na 100%
    Takže ta čárka na celkovej ose by měla ukazovat 105 (7x15=105)
    ale ta čárka není ještě ani na 90
    Koukám že neumíte počítat
    Bylo by dobrý to napravit
    Děkuji

17. Ahoj renegaderro
    začnu od konce tvého příspěvku - počítá systém, nikoliv my (ať už tím myslíš kohokoliv), každá sekce ukazatele plnění úkolu vždy začíná od nuly - tedy 0-15; 0-45; atd. Není tedy co opravovat.
    Pro detailnější zobrazení postupu si můžeš lištu "rozbalit" kliknutím na zelené tlačítko "Rozbalit" které se posléze změní na "Mise".
    Přeji prima farmaření

18. mašlička34

mašlička34 Zelenáč fóra

jde v úkolech plnit úkol normálních slonů ?

19. sopti

Ahoj mašlička34,
    ano jde, ale je potřeba mít na plnění příslušný level a hlavně je potřeba mít ve Starověkém opičím chrámu v 5. místnosti aktivovánu sochu Chov slonů ( šlechtění), protože jinak se ti úkol nezobrazí.
    Hezkou hru

20. tonys*

tonys* Vycházející hvězda fóra

ahoj, koupila jsem si balíček magického stonku Bavorské písně, ale je to jenom stonek ,protože jsem jej chtěla doplnit dekoracemi a ukázalo se mě abych si je koupila,, proč se tedy píše ,,balíček,,?

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.