Určeno k archivaci 9/2017 Všeob. dotazy

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem ašada01, 31/8/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. merry_bett

merry_bett Pisálek fóra

Děkuji za odpověd, ale za leta hraní a zkušeností vím, že si na podpoře houby pomůžu, tak floreny, tudíž realné peníze jsou fuč.

2. merry_bett
    je samozřejmě zcela na tvém svobodném rozhodnutí a uvážení, zda využiješ pomoc herní podpory, osobně bych neváhala a na herní podporu napsala. :)

3. satelit

satelit Hvězda fóra

merry_bett - napiš tam, já koupil stonek a pak četl chybu s dekorkami. Napsal jsem a okamžitě jsem dostal odpověď. Vlastně to samé co je teď v ofi. Snad je script připíše.

4. Janina0971

Janina0971 Baron fóra

• Off topic - dodržuj prosím rozdělení fóra. Toto vlákno je určeno pro dotazy ke hře. Děkuji. *JÁ*
    Ahoj, taktéž jsem koupila bavorský balíček - 2 dekorky se mi povedly dát do stonku, třetí nejde a sebralo mi to 115 florenů. Tak doufám, že vše napraví.

5. Janina0971
    v tvém příspěvku nenacházím žádný dotaz související s hrou. Tvůj příspěvek svým obsahem patří do některého z diskusních vláken.

6. libakos

libakos Titán fóra

Z podpory jsem dostala odpověď,FL dostanu zpět, čímž děkuji za rychlou odpověď a doporučuji všem těm co udělali stejnou chybu jako já ať se obrátí na podporu......

7. merry_bett

merry_bett Pisálek fóra

No, taky jsem zase zkusila na podporu napsat,, uvidíme, a všem děkuji, hezkou hru.

8. Ahoj momona
    předpokládám, že máš plodinu aktivovanou ve Starověkém opičím chrámu (píšeš, že jsi jí už pěstovala a nakoupila) Prosím zkus restartovat hru (vyp/zap) a zkontrolovat stav plodiny. Případně také můžeš zkusit hru spustit v jiném prohlížeči, než běžně hraješ. Jestliže se stav plodiny nezmění v tvůj prospěch, budeš se muset obrátit o pomoct na herní podporu, aby prověřili co se na tvém herním účtu stalo, protože zde na fóru ti pomoci nemohu.
    (klikni)-> "jak kontaktovat herní podporu"

9. Janina0971

Janina0971 Baron fóra

*JÁ* - omluvám se, ale četla jsem příspěvky výše viz. např libakos a irísek1960, kde také není žádná otázka, tak jsem jen reagovala a nevnímala, kde na foru jsem. Na herní podporu jsem napsala a čtu v ofiku, že proběhne opravný skript. Ví se kdy?

10. Ahoj Janina0971
    podle čerstvé informace bude opravný script teprve spuštěn. Přesný čas znám není.
    Přeji prima farmaření

11. Katule008

Katule008 Veterán fóra

Prosím, jde mi hlavně o ujasnění věci.
    Aniž jsem četla ofi tak jsem zakoupila Bavorský balíček a dekorace jsem normálně vložila a stonek funguje.
    Hned jsem také zakoupila Neonový řádek a +b za 99Fl v dojmu, že je celý řádek ( balíček) a dekorace nemám, je tedy nutné zakoupit za floreny ještě dekorace?
    A ještě pro vyjasnění, když mi nenabídne prodej další položky řádky za 99FL ty co jsou popsány v nabídce v oznámení o Akci znamená to, že je mám hotový a tím pádem si je nemůžu koupit? Vidím v nabídce jen dekorace. A přiznám se, že jsem líná hledat jednotlivé řádky jestli tam jsou nebo ne. Hodil by se vyhledávací řádek, jako je ve stodole.
    Děkuji

EDIT: bez jakékoliv aktualizace vidím všechny řádky za 99FL v nabídce a myslím si, že jich většinu mám....takže mi přijde divný, že mi je nabízí, když 2x řádek z logických důvodů nelze vlastnit. A znova vidím oba Neonové řádky....

Naposledy upraveno: 21/9/17
  12. Ahoj Katule008
    ano, u starších řádků (a dekorací) si buď koupíš chybějící řádek (dekorace se ti podařilo získat buď v akci nebo např. při OaD) můžeš ho tedy doplnit, nebo řádek máš a chybějí ti dekorace (buď všechny nebo jen některá) a koupíš tedy jen to, co potřebuješ.
    A ;) ano, určitě jsi v Nebi asi dlouho, hodně dlouho nebyla :) vyhledávací funkce pro řady na Magickém stonku je funkční už pěkně dlouho
    Přeji prima farmaření :)

13. Katule008

Katule008 Veterán fóra

Díky, lezu tam 2x denně, ale nějak jsem si totálně nevšimla. Tak prostou kontrolou jsem zjistila, že chybí nějaké další řádky, ale naprosto netuším proč jsem je neudělala....a " neony" dokoupím.

14. Katule008
    tak to je fajn, že se ti rada hodila ;) :)
    Případně stačí zvolit kategorii "Neúplné řady"

15. Hanasla

Hanasla Pisálek fóra

Ahoj, nevím zda jsem patří tento můj dotaz. Chtěla bych se zeptat na Černou netopýrí květinu, která je na hřbitově. Zjistila jsen, že jsem všechny hodila do úkolu a jsem na 0, a nevím kde se jinak dají sehnat, nemám nic na rozpěstování a stále mě ještě chybí splnit nějaký úkol. Koupit se nikde nedají. Jinak předem děkuji za odpověď. farmářka Hanasla

16. satelit

satelit Hvězda fóra

Jak dlouho ještě budeme čekat s koupí nového řádku Bavorské písně, akce běží od 14 hodin a zatím jen info že bude spuštěn opravný script, nebo jsem něco přehlédl?

EDIT: sopti díky za odpověď a ví se kdy bude spuštěn, mám samozřejmě řádek koupený ale bez dekorek.

EDIT 2: Jj díky, to jsem nevěděl že už je spuštěn.

Naposledy upraveno: 21/9/17
  17. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj satelit,
    asi jsme se nepochopili. Řádek můžeš zakoupit - opravný skript se týká hráčů, kteří jej zakoupili a nedostali k němu dekorace.

Edit: Jak se dívám teď výše, tak ty jsi stonek zakoupil. Proto tě asi bude zajímat, že opravný skript ještě pořád běží.

satelit tohle ocenil(a).
  18. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj Hanasla - Nezoufej, děsivé rostliny se po 5 hodinách ve stodole namnoží do počtu 5 ks, takže při příští děsivce by na tebe mělo ve stodole čekat 5 ks akorát tak na rozpěstování více klik zde

Přeji prima hru

19. Bessinka

Bessinka Rádoby autor

Mám level 112, hraji tuto hru už myslím 8 rok, získala jsem titul hlupák, to protože to hraji tak dlouho? Zřejmě je už čas ukončit hraní, nevím jak budu pojmenována v dalším levelu a nevím proč bych se měla nechat urážet.:(:(

20. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Děkuji za upozornění, ani jsem si nevšimla že nám už toho obehraného vládce duhy změnili,o 14 krásných titulů jsem přišla, zváštˇkdyž po mladém pomocníku přihází starý farmář a pak organická farmářka.... Tebe čeká smažená ryba, slovensko má pečenou, to by ještě šlo, ale proč my máme červený malý vůz a oni vodiče dodávky... ale 117 level mně zaujal,česká verze trýznitel, ale ve slovenské je obráncexD

Bessinka a DANKA722 tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.