Určeno k archivaci 9/2017 Všeob. dotazy

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem ašada01, 31/8/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj mamba54,
    k tvým dotazům:
    1.) uložiště můžeš použít jakékoliv, které slouží k ukládání obrázků, ale pozor na zaheslovaná uložiště ( ta kde si volíš k uložení heslo) - tam by obrázky pak byly pro ostatní neviditelné. Nejvíce využívaná uložiště jsou např. pictu.cz, img24.cz a jiné
    2.) Bohužel stránky s foto albumem jsou již nefunkční. Doména byla odstraněna.
    Snad jsem odpověděla na vše ;)

2. mamba54

mamba54 Stará škola

Díky sopti za rychlou odpověď, úložiště vyzkouším, to s tím fotoalbem jsem si říkala, že to tak asi bude, protože jsem teď zkoušela se dostat do fotoalba jiných hráčů a nešlo to, je to škoda, z fotoalba jsem si taky vytahovala fotky do soutěže......... a když tak hezky ponocujeme, můžu ještě jeden dotaz? Dneska jsem dávala fotku přes poštu do TOPky a co by se stalo, kdybych vyfotila ještě jednu fotku a dala ji taky na forum, nesmazala by se ta první? díky a hezkou noc;):)

3. sopti

mamba54,
    po určité době je vygenerovaný odkaz zneplatněn. Dám to ale na prověření a pak upřesním jak to přesně je. Jen prosím ber v úvahu, že se to bude muset otestovat, takže to bude trvat než se dopátráme přesné informace.
    Přeji hezký zbytek noci

4. .macca.

.macca. Dozorce fóra

já bych se chtěla zeptat když sem si neaktivovala šlechtění slonu tak proč je mám na tržnici a můžu je nakupovat i prodávat

5. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj .macca. - jednou sochou v opičím chrámu si aktivuješ chov slonů, to znamená, že slony můžeš mít, chovat ve výbězích, obchodovat s nimi na trhu a druhou sochou si aktivuješ šlechtění slonů - tedy možnost nacpat slony do chovné ohrady a získávat šlechtěnce. Nejspíše první sochu již máš aktivovanou;)

Přeji prima hru

6. .macca.

.macca. Dozorce fóra

právě že nemám aktivované nic

7. Farmářka_X

Ahoj .macca. - mám dojem, že si špatně rozumíme. Ty máš na mysli podle screenu šlechtění slonů. Já mám zase na mysli aktivaci sochy ve druhé místnosti Výběh se slony
    Po aktivaci této sochy můžeš chovat základní slony ve výbězích a můžeš s nimi i obchodovat na trhu

Přeji prima hru

8. .macca.

.macca. Dozorce fóra

ano já mám na mysli šlechtění slonů když je nemám aktivované šlechtit je nemůžu ale šlechtěnce na trhu mám ono ani tak o nic nejde zatím jsem si je aktivovat nechtěla možná časem přesto díky

9. Farmářka_X

Ahoj .macca. je to tak aktivací sloního výběhu si aktivuješ i možnost obchodovat se slony a jejich šlechtěnci, ale sama slony šlechtit v chovné ohradě nemůžeš

Přeji prima hru

10. sopti

11. zdenina81

zdenina81 Rádoby autor

díky já to hned smázla, protože už to je i v ofi, díky fajn den :)

12. sopti

Nemáš zač a na podporu určitě napiš ;)

13. libakos

libakos Titán fóra

Tak jsem udělala blbost ,koupila jsem stonek a klikla na dekorky a až pak jsem si všimla,že mi zmizely FL za dekorky,jsem zbrklá prosím co s tím???

14. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Ahoj, je to asi hloupý dotaz, nejdřív mi to bylo naprosto jasné, ale teď váhám, tak se radši zeptám ;) - při koupi stonku ve výprodeji (myslím ty ostatní mimo Bavorských písní) není uvedeno, že jde o balíček. Chápu to správně, že si kupuji jen tu samotnou větvičku bez dekorací?
    Díky za odpověď :)

15. Ahoj kiki2305
    ano, koupíš si řadu a do ní buď nakoupíš všechny dekorace, které ti chybějí, nebo koupíš řadu a dodáš ty, které se ti povedlo získat a nebo dokoupíš jen ty které ti chyběly.
    Přeji prima farmaření

kiki2305 tohle ocenil(a).
  16. merry_bett

merry_bett Pisálek fóra

Ahoj, koupila jsem taky bavorský balíček za uvedených 75 kč + figurky za floreny, co ta chybka RT týmu chtěla a co ted s tím, kdo mi dá floreny zpět, ofi se objevilo o něco později>:(:cry:

17. libakos

libakos Titán fóra

merry_bett-udělala jsem to samé tak jsem napsala na podporu a čekám na odpověď:(

18. irísek1960

irísek1960 Expert fóra

Jsem na tom stejně - to pozdější ofi je mi prd platný když už jsem balíček koupila - teď už můžeme jenom doufat že dekorky později dostaneme

19. Dahlia53

Dahlia53 Zelenáč fóra

Ahoj,je prima, že se dají koupit dekorace na neúplné stonky z minulých akcí. Já čekám, kdy se objeví dekorace z akcí, kdy byla hra na začátku - konkrétně rok 2012 - a nestihli jsme ještě splnit celý úkol a tudíž získat všechny dekorky. Ty se mi nepodařilo získat ani v OD.
    Chybí mi ,, Paolo vegetariánský šéfkuchař " a ,,Vysavač smogu". Mám naději na jejich získání?

20. Ahoj libakos a merry_bett
    obraťte se prosím obě o pomoc na herní podporu. "Jak kontaktovat herní podporu"
    Ahoj Dahlia53
    zda někdy umožní provozovatel hry získat koupí dekorace z akce Greenweek není známo, pokud k takové situaci dojde, dozví se to hráči zde na fóru. Tvé přání mohu zapracovat do reportu. :)

Přeji prima farmaření

Naposledy upraveno moderátorem: 21/9/17
    kiki2305 tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.