Určeno k archivaci 9/2017 Všeob. dotazy

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem ašada01, 31/8/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Ahoj drahulína

získaná odměna je recept na výrobu produktu v řemesle "Květinář", dostupný v 5. st. Pokud jsi ještě nedosáhla na 5. stupeň, recept (Pokyny) na tebe počkají do doby, než se do pátého stupně vypracuješ.
    Popis ve FAQ - (klikni)-> Květinář - Tropický věnec
    Přeji prima farmaření
    Y_n_O
    tvá odpověď byla korektní, nebylo třeba jí mazat ;) :)
    Děkuji.

EDIT drahulína
    jestliže se ptáš přímo na získaný produkt "Tropický věnec" (nikoliv na Pokyny pro výrobu". tak potom tedy musíš hledat v inventáři - ikona "vázička" záložka "Spotřební zboží" - tam věnec nalezneš a můžeš jej využít.
    Ve Stodole v Zásobárně se bohužel věnec nezobrazuje.

Naposledy upraveno moderátorem: 17/9/17
  2. evicka435

evicka435 Vážený autor

můžu se zeptat kdy bude zase fungovat celý kalendář???dovolené snad už skončily/to byl důvod,proč se kalendář plní jen na pár dnů/děkuji a hezkou hru všem

3. Ahoj evicka435
    kalendář dostupný z lišty fóra a akce v něm budou i nadále uváděny ve chvíli, kdy k nim bude vydáno oficiální oznámení.
    Podrobněji se kalendářem zabývali v diskusi ZDE
    Přeji prima farmaření.

4. mirbel46

mirbel46 Perspektivní autor

Dnes,ve 14hod. měli být dány do družstva 1 nový úkol se slony a jeden s arašíd. máslem.Chtěa bych se zeptat,zda nedošlo ke změně,nebot úkol hledám a v družstvu jsem ho ještě ted nenašla.Děkuji za odpověd.

5. topolík1971

topolík1971 Pisálek fóra

ahoj co potřebuji k výrobě keramiky díky

6. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj Mirbel46 - Nové úkoly by měli naskočit hned po skončení akce Rande

Ahoj topolík1971 - K výrobě keramiky je potřeba keramická dílna, která byla dostupná v akci Naprostí blázni do zvířat. Jinak keramiku lze také zakoupit na trhu

7. majina13

majina13 Rádoby autor

Mám dotaz ve stálem úkolu Karierní poradenství je u 6 úkolu napsáno, že za dodání 3 mamutů obdržíme 50x superkrmivo - a já dostala jen superhnojivo - kde je chyba???

8. Farmářka_X

Ahoj majina13 - Děkujeme za upozornění vloudil se nám do popisu šoteček a už se pracuje na nápravě. Nic méně za splnění 6. úkolu dostaneš superhnojivo

Přeji prima hru

9. evicka435

evicka435 Vážený autor

ahoj,prosím o informaci - splnila jsem úkol v družstvu "zvěřinec II " A DOUFALA JSEM ,ŽE budu mít k dispozici 2.zvěřinec ....ale nikde jsem ho nenašla,tak to asi 2.zvěřinec nedá,díky za odpověď

10. Ahoj evicka435
    splněním úkolu nezískáš budovu, ale plány na jeho/jejich rozšíření. Skladiště - Arboretum, Výrobnu či Zvěřinec získáš ve Farmářském obchodě. Pro Bahamaramu získáš Skladiště opět ve Farmářském obchodě.

11. evicka435

evicka435 Vážený autor

ahaaaaá,to je škoda,takže za penízky....ale děkuji

12. vera71055

vera71055 Rádoby autor

Dobrý večer,chtěla bych se zeptat,melounová magie má dávat +1 pro ostatní plodiny a mi to nedává nic,co dělám špatně?Děkuji.

13. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj vera71055

Ano produkt Melounová magie dává +1 k ostatním plodinám, teď jde o to co považuješ za ostatní plodiny. to jaký druh plodiny to je se dozvíš v secí tabulce

Produkt stačí použít těsně před sklizní a samozřejmě působí pouze na farmě nikoliv na bahamaramě

Fajn hru pezt

14. vera71055

vera71055 Rádoby autor

Jéé omlouvám se,myslela jsem,že to platí pro baha :).

15. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

16. karbar

karbar Baron fóra

Ahoj, měla bych dotaz.
    Nešlo by prosím zařídit, jako tomu bylo dříve - aby zde na forum pokud kliknu nahoře na kalendář - objevilo se co můžeme očekávat v celém daném měsíci?
    Byla jsem na to zvyklá a myslím že nebudu sama.
    Teď třeba nevím jak to dohledat a nemám kolikrát čas procházet všechny stánky.
    Předem děkuji za odpověď.

17. Farmářka_X

Ahoj karbar - Kalendář akcí nahoře se doplňuje jak přicházejí akce a oficiální oznámení. Pokud by jsi chtěla vidět přehled akcí na celý měsíc tak to najdeš takto klikneš na oficiální oznámení

a pak si klikneš na kalendář akcí, tam najdeš celý přehled

Přeji prima hru

18. jozinko12

jozinko12 Pisálek fóra

• Multipost - prosím nepiš více příspěvků za sebou. Děkuji. *JÁ*
    mozem a ta spytat od 19 mali byt spustene dve ulohy zo sonmi ale neviem ci uz su lebo mne to neukazuje alebo to treba otvorit v chrame
    ????

slonmi
    ***příspěvky sloučeny***

Naposledy upraveno moderátorem: 20/9/17
  19. Ahoj jozinko12
    úkoly jsou dostupné od daných levelů,

Úkoly se slony se týkají dodávky vyšlechtěných slonů ("Kariérne rady"),
    druhý úkol ("Udupaný") je produktový, k dodání je arašídové máslo.
    Oba úkoly se ti zobrazí jakmile si ve Starověkém opičím chrámu aktivuješ za Zlaté banány chov slonů - tedy možnost mít na ploše "Výběh pro slony".
    Podrobný popis ve FAQ - (klikni)-> Stálé úlohy vo Farmárskej hale
    P.S.: pokud chceš něco doplnit, použij prosím funkci "Upravit", tlačítko najdeš na spodním okraji svého příspěvku.

20. mamba54

mamba54 Stará škola

Ahoj, vím že tady někde je nebo dřív byla rada, jak vložit obrázek....to bych vcelku uměla, ale nejdřív ho musím vložit do určitého úložiště a to nevím, která to jsou, taky to bylo tady kdysi uvedeno (nebo možná je, nenašla jsem to bohužel:eek:)..... a pak jsem se chtěla zeptat, dřív jsem měla pod signaturou uveden odkaz na fotoalbum, jak jsem ho získala vůbec nevím, přišla mi myslím nějaká nabídka vytvořit, tak jsem si ho vytvořila, pak mi ale Astrid napsala, abych si to ze signatury odstranila, že by s tím mohl být problém........ a ten problém mám, protože se teď nemůžu na to fotoalbum dostat...nevím jako_O...snad jsem to napsala srozumitelně a do správného vlákna:eek::) díky;)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.