Určeno k archivaci 9/2017 Všeob. dotazy

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem ašada01, 31/8/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj .[Mišule]. - Akce obchoduj a daruj se občas v nepravidelných intervalech objevuje. Stačí sledovat oficiální oznámení

Přeji prima hru

2. Pejsík563

Pejsík563 Zelenáč fóra

• Obcházení BANu
    a kdo dělá popisy

3. Farmářka_X

Ahoj Pejsík563 alias Honzulka05 - Obcházením BANu porušuješ pravidla fóra

4. Honzulka05

Honzulka05 Ikona fóra

• Opakovaný spam sekce
    co jsou pravidla fóra

5. danda-vnovis

danda-vnovis Global Team Leader Team Farmerama CZ & SK

Milý Honzulko, team moderátorů tu není pro zábavu ani pro legraci. Navíc se jedná o opakované obcházení banu, takže to máš za rovných 100 bodů.
    danda

6. Zorka341

Zorka341 Perspektivní autor

Ahoj, mám dotaz do úkolu Slavnost ohně se dodává kalatea pruhovaná. Prosím kde ji vezmu? Děkuji za odpověď.

7. Farmářka_X

Ahoj Zorka341 kalateu pruhovanou musíš nejprve aktivovat v opičím chrámu ve druhé chrámové místnosti za 12 Zlatých banánů. Pak si jí můžeš koupit na Baha v obchodě. Místnosti v opičím chrámu najdeš klik zde

Přeji prima hru

8. Apachie1

Apachie1 Velvyslanec fóra

Ahoj, mám dotaz: Asi před dvěma dny jsem posílala poslední dárek, který se mi ovšem vrátil (zpráva), protože obdarovávaný již obdržel 20 dárků... Předpokládala jsem, že se mi tedy vrátí možnost poslat znovu dárek a nevrátila... Bohužel jsem si nevšimla, jestli i MJS zmizela v propadlišti dějin. Můžeš mi, prosím, zjistit, jak to je? Protože bych raději příště posílala nejdřív dotaz, abych nepřišla o možnost poslání jednoho ze sedmi dárků.. Děkuji

Edit: Děkuji, ale šlo mi hlavně o to, že jsem přišla o možnost poslání jednoho dárku, protože byl poslední. Zkusila jsem vyčistit a restartovat, ale stejně se ta možnost nevrátila..

Edit II: Děkuji, jen jsem si chtěla ověřit, že se má možnost poslat znovu dárek vrátit, abych zbytečně nezatěžovala podporu. Tenhle už nebudu řešit, ale pokud se mi to zase stane, tak již na podporu budu psát. Děkuji za spolupráci a také pěknou hru!

Naposledy upraveno: 17/9/17
  9. Farmářka_X

Ahoj Apachie1 - Pokud obdarovávaný má již plný počet dárků tak, tak tvůj dárek se neodešle a zůstane tobě ve stavu.

Edit: Pokud se ti možnost poslání dárku někomu jinému nevrátila tak zkus kontaktovat herní podporu Jak kontaktovat herní podporu

Edit II: Nemáš za co

Přeji prima hru

Naposledy upraveno: 17/9/17
    Apachie1 tohle ocenil(a).
  10. karolínka2211

karolínka2211 Pisálek fóra

Ahoj,v nových úkolech na Baha je teba desetitisíce nářadí,poradí mi někdo z čeho,kde a jak se to dá získat?Nebo co všechno se do nářadí počítá? Díky

11. Ahoj karolínka2211
    nářadí padá při sklizni plodin, stromů, chlévů i výroben. Můžeš ho také získat jako denní dárek od svých sousedů (bedna s nářadím),
    nářadí lze získat také za některé úkoly v Družstvu (bedna s nářadím xl; xxl), nářadí dává i dekorace (domácí mazlíček) "Domek pro drůbež". A nebo se dá získat při akci "Tombola s nářadím" Další možností je, využít slevové akce na nákup nářadí. no a ještě jedna možnost, vyšlechtit si ve Skleníku plodiny na bonus pro konkrétní nářadí. Možností jak získat nářadí je tedy poměrně hodně.
    Stav nářadí a jeho různé typy (také i jeho protihodnotu) najedeš ve Stodole, záložka "Ostatní".
    Přeji prima farmaření

12. karolínka2211

karolínka2211 Pisálek fóra

*JÁ* děkuji

13. karolínka2211
    není zač, rádo se stalo.

14. .hana555.

.hana555. Rádoby autor

Ahoj nevěděla jsem kam ten dotaz zařadit tak píši sem dodělala jsem úkol v družstvu Slavnost ohně měla jsem dostat Pokyny pro tropický věnec ale nemohu je nikde najít děkuji za radu

15. Ahoj .hana555.
    získaná odměna je recept na výrobu produktu v řemesle "Květinář", dostupný v 5. st. Pokud jsi ještě nedosáhla na 5. stupeň, recept (Pokyny) na tebe počkají do doby, než se do pátého stupně vypracuješ.
    Popis ve FAQ - (klikni)-> Květinář - Tropický věnec
    Přeji prima farmaření

16. .hana555.

.hana555. Rádoby autor

tak děkuji

17. holubova69

holubova69 Rádoby autor

kino nepřipisuje kino body kino jsem shledla a nic mi to nedalo děkuji

18. .hana555.
    není zač, rádo se stalo.
    Ahoj holubova69
    někdy trvá poněkud déle, než se kinobody přičtou. Většinou po stisku klávesy F5 nebo přechod na jinou plochu a zpět do kina připsání urychlí.
    Pokud se budeš řídit pokyny uvedenými pod reklamním spotem a vyčkáš dostatečně dlouhou dobu, kinobody by se ti měly připsat. Můžeš také nahlédnout do vlákna "Letní kino - diskuse" kde najdeš zkušenosti. tipy a postřehy ostatních hráčů.

19. Ahoj dokso4779
    Problém se zakoupeným stromem langast XXL ti byl vysvětlen v odpovědi z herní podpory, jen jsi jí asi pozorně nečetl.

**Stromy XXL získané u Renza jsou i se základem, umístěte ho na prázdnou plochu. Až ho potom budete odstraňovat z plochy, rozloží se Vám na základ a upgrade XXL**
    Je zakázáno zveřejňovat komunikaci s herní podporou v plném znění.
    (klikni)-> Pravidla
    Přeji hodně štěstí při farmaření

Y_n_O tohle ocenil(a).
  20. drahulína

drahulína Obyvatel fóra

Získala jsem při splnění úkolu TROPICKÝ VĚNEC a nikde ho nemůžu najít tím třeba ani prodat,nebo nějak použít.Co mám dělat a kde ho hledat.Díky.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.