Určeno k archivaci 9/2017 Všeob. dotazy

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem ašada01, 31/8/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Honzulka05

Honzulka05 Ikona fóra

co jsou to pravidla podpisu

2. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

3. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Mám malý dotaz: proč se stále nedá obchodovat Tiky maska? Je to produkt jako každý jiný a jen se mi to válí v zásobárně, bo na bahamě už mám docela dost napěstováno ;)

4. Ahoj evoku57
    s Tiki-maskou se opravdu obchodovat nedá, tento stav je rozhodnutím Realizačního týmu hry. Nicméně, dá se posílat jako dárek, takže je možno udělat radost svým sousedům nebo přátelům, kteří nemají dekoraci z Music box série "Kolotoč"
    Přeji prima farmaření

5. vostinka7

vostinka7 Pisálek fóra

Ahoj, mám dotaz. Získala jsem stáj pro vodní dráčky. Ale narazila jsem na problém krmiva. Potřebuji bílý leknín.
    Už jsem ho někde viděla, ale bohužel ho nemám a nemohu ho koupit. Můžete poradit jak ho získat ?
    Nevím teď přesně ale na hlavní farmě jsem 94 level a na Baharamě přes 200.
    Děkuji

6. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Ahoj vostinka7,

pěstování leknínu si musíš aktivovat v 10. místnosti Starověkého opičího chrámu. Pokud to zatím udělat nemůžeš, tak jedinou možností je nakoupit na tržišti krmivo pro vodního dráčka.

7. JRD-Blanka

JRD-Blanka Pisálek fóra

Dobrý den,dnes jsem si aktivovala na stromě moudrosti ruinu aboretum,jen ted marně hledám kde najdu ikonu skladiště.Poradíte mi?Na foru jsem našla odkaz na umístění a ovládání skladiště,jen u sebe nemohu najít ikonku skladiště.Děkuji

8. Ahoj JRD-Blanka
    Arboretum najdeš v inventáři (levá lišta, > ikona "bedna" > ikona "strom".
    Pro usnadnění použij funkci "Hledat" Ikona Arboreta (i ostatních Skladišť) je barevně odlišená, má žlutý podklad.
    Přeji fajn hru

9. JRD-Blanka

JRD-Blanka Pisálek fóra

Moc děkuji:)

10. JRD-Blanka
    Arboretum nalezeno? Není zač, rádo se stalo :)

11. verca.bebe

verca.bebe Pisálek fóra

ahoj, mám dota z ohledně magického stonku, chtěla bych dodělat Řada na magickém stonku – Kolekce strašáků - a mám pouze 2 strašáky, jak získám ty ostatní?

Děkuji

12. Ahoj verca.bebe
    bohužel, jednotlivé dekorace do řádku na Magickém stonku (strašáci) se nedají koupit, ani vyměnit či darovat.
    Snad Realizační tým hry v budoucnu umožní dokoupit chybějící strašáky. Jestliže k tomu dojde, informace budou zveřejněny zde na fóru.
    Přeji prima farmaření
    Není zač, rádo se stalo

Naposledy upraveno moderátorem: 10/9/17
  13. Huska42

Huska42 Zelenáč fóra

co je to popis

14. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj Huska42 - podpis je to co mám pod svým příspěvkem. Podpis může být součástí tvého profilu najdeš >>klik<<

15. vostinka7

vostinka7 Pisálek fóra

Děkuji za radu ohledně krmiva pro dráčky

16. monča05

monča05 Pisálek fóra

Dnes jsem odklikla na denních dávkách pomocník pro chov na 2 hod ale kombajn mi nic neukazuje že bych to mohla odkliknout.Pomocník pro chov snad znamená jako chovatel nebo něco jiného? Děkuji.

17. Ahoj monča05
    dnešní dárek - pomocník pro chov na 2 hod. se používá v chovné ohradě viz obrázek.
    využiješ ho při chovu (šlechtění zvířat)
    Popis ve FAQ - (klikni)-> Pomocník pro chov

18. monča05

monča05 Pisálek fóra

Díky za odpověd nevím proč je to dárek pro chov když se nic nešlechtí akce je uplně jiná.

19. Ahoj monča05
    není zač, rádo se stalo.
    P.S.: je to dárek, takže... ;) ty třeba právě nyní nešlechtíš, jiní třeba ano :)

20. -Amalka

-Amalka Magnát fóra

Ahojky! :) Předem se omlouvám za dotaz, ale jsem technickej antitalent... :oops: Dneska jsem si zkusila vyfotit křišťálový vodopády, tak jsem na to použila ikonku foťáku v pravý horní liště. Fotku jsem pěkně zarámovala a pak klikla na políčko "sdílej". Tak asi tu fotku někde sdílím, ale vůbec netuším, kde vlastně...??? :music:

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.