Určeno k archivaci 9/2017 Všeob. dotazy

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem ašada01, 31/8/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Honzulka05

Honzulka05 Ikona fóra

a kolik těch ocenění je a jak se na ně podívám

2. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Sofinka66 alias Honzulka05: používání více identit je na herním fóru zakázané. a osobně ti radím přestaň se ptát na věci naprosto nepodstatné zbytečně tak vytěžuješ moderátory. Trh vznikl někdy ze začátku hry.

MatysekKamilek tohle ocenil(a).
  3. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

4. Honzulka05

Honzulka05 Ikona fóra

to je farmář nebo kdo

5. Honzulka05

Honzulka05 Ikona fóra

co znamená alias

6. Farmářka_X

Ahoj Honzulka05 - prostuduj si FAQ tam se dozvíš vše co potřebuješ

7. Farmářka_X

8. Honzulka05

Honzulka05 Ikona fóra

proč máš popis s krávou

9. Farmářka_X

Ahoj Honzulka05 - mám takový podpis, aby vyhovoval pravidlům fóra - Pravidla podpisu

10. flexka

flexka Hrabě fóra

Mám na farmovém i na Baha mlýně možnost mlít krmivo pro žirafy, není to chyba? Nemělo by být jen na Baha?

Díky *JÁ* - tak jdu hnedle něco semlít, ať jsem připravená

Naposledy upraveno: 6/9/17
  11. Ahoj flexka
    děkuji za upozornění, předala jsem dál k prověření.
    EDIT takže - do příštího čtvrtka bude možnost mlít krmivo pro žirafy v obou mlýnech - tedy jak na Farmě tak i na BAHA.

Naposledy upraveno moderátorem: 6/9/17
    aljanu11 tohle ocenil(a).
  12. Madulka_cz

Madulka_cz Dozorce fóra

Když už jsem se konečně dostala k netu, použila marmošky a začala sbírat různé pařezy na farmě, při přechodu na Baha se mi přechod nepodařil. I když se mi tam ukazuje, že je načteno 100 % běhají mi tam ovečky s kolečkem. Když se chci vrátit na farmu, nejde to.
    Kde je chyba.... u mě? Zkusila jsem stránku aktualizovat ... bez úspěchu.
    Děkuji.

13. Ahoj Madulka_cz
    jako první pomoc prosím vypni prohlížeč a znovu spusť a přihlaš se do hry. Vyzkoušet můžeš i jiný prohlížeč.
    Dále by bylo možné udělat "Vše pro bezproblémový chod hry"
    Pokud by ani jeden z těchto kroků nevedl k nápravě, prosím obrať se na kolegy do (klikni)-> "Technické a platební dotazy"

14. Madulka_cz

Madulka_cz Dozorce fóra

Ahoj *JÁ*,
    děkuji za radu, právě jsem se obrátila na tvé kolegy.

15. xyxao

xyxao Pisálek fóra

Ahoj
    Prosím o radu.Moje kuřátko se mě ptá odkud mě může posílat bedýnky náklonnosti,nenašla jsem to.
    Děkuji
    Děkuji za radu,kuřátku přepošlu .

Naposledy upraveno: 7/9/17
  16. Ahoj xyxao
    tvé kuře ti může poslat bedýnku náklonnosti pokud klikne na hlavní ploše na Farmářský dům, > ikona "kvočna s kuřátky" a poté na ikonu mentora (kohout či kvočna) vybere dárek ( červené srdíčko v růžovém kroužku) a odešle.
    popis ve FAQ (klikni)-> Škola farmářů
    Přeji prima farmaření
    Není zač, rádo se stalo :)

Naposledy upraveno moderátorem: 7/9/17
  17. Prepperka

Prepperka Polobůh fóra

Chtěla jsem si za floreny koupit zděný plot, ale v obchodě jsem ho nenašla. A dokonce ani žádný jiný. Je to problém jen u mně nebo všeobecný? Nebo špatně hledám?

18. Farmářka_X

Ahoj Prepperka - děkujeme za upozornění. Tento problém je všeobecný a zatím ho nikdo nehlásil. Předali jsme to k prověření

Přeji prima hru

19. tydýtková

tydýtková Veterán fóra

Třeba to souvisí, ale dnes jsem se nedostala od rána do družstva (do úkolů) - ani přes náměstí, ani přes lištu. U ikonky "Tady najdeš všechny svoje úkoly" v levé liště mi ale přibyl červený kroužek s číslem 208 - tipuju že by to mohl být celý počet mých úkolů. Ale rozkliknout to nelze.

EDIT: Díky *JÁ*, už to fachčí. Přitom jsem to od rána několikrát vypnula-zapnula, protože od rána to jelo jak zpomalený film - nepomohlo to. Mám otevřeno v chromu, pak zkouška v mozzile, i v puffinu dobrý. Jo, a odezva už teď svižná, naštěstí :)
    Dík a dobrou hru !

Naposledy upraveno: 8/9/17
  20. Ahoj tydýtková
    prosím vyzkoušej jiný prohlížeč a zkus se do Družstva dostat znovu. Zkoušela jsem u sebe a vše funguje jak má.
    Pokud pomůže změna prohlížeče a případně vyčištění dat FP, prosím dej vědět.
    "Vše pro bezproblémový chod hry"
    EDIT -
    prima, :) děkuji za zprávu a přeji ať to jede :)

Naposledy upraveno moderátorem: 8/9/17
    tydýtková tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.