Určeno k archivaci 8/2016

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem jardaPov, 4/1/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. slepotice20

slepotice20 Zelenáč fóra

ahoj, prosím o radu, když chci přidat souseda, někdy se mi nepřidá ani se mi nic nenapíše, proč?

2. Tanagorin

Tanagorin Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj slepotice20 :)
    Je niekoľko možností prečo:
    1. hráč odmietol ponuku
    2. máš už maximálny počet pridaných susedov
    3. zle údaje alebo zle nasmerovanie (napríklad: Pokus123 namiesto 321)
    Zväčša keď odošleš ponuku o susedstvo ti nič nepríde a musíš iba čakať, jedine ako vieš že si odoslala priateľstvo, že nájdeš v pravej lište šedý erb a číslo úrovne:
    [​IMG] Tento erb po prijatí zmizne a objaví sa textúra susedovho erbu. V dolnom okne vidíš "+" ak tam nie je možné pridať susedov, asi si prekročila maximálny počet.

3. pavel1956

pavel1956 Zelenáč fóra

Dobý den,mám dotaz.Nechodími dopisy a zmizely mi veškeré došlé dopisy v poště,může mi někdo poradit co stím?

4. Tanagorin

Tanagorin Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj pavel1956 :)
    Je nám ľúto čo sa ti stalo, presto odporúčam kontaktovať hernú podporu, opíš stručne svoj problém a určite sa čoskoro vyrieši :)

5. Petulka8351

Petulka8351 Zelenáč fóra

Dobry den , proc jsou v produktech na trhu papouscí pera ale v ukolech nejsou ? k cemu jsou ? moc děkuju za odpoved

6. Ahoj Petulka8351
    papouščí pírka jsou potřeba do stálých úkolů v Družstvu - například úkol "Jarmark", "Ostrov pokladů I." a "Tiki bar"
    Popis ve FAQ - (klikni)-> Přehled stálých úkolů
    Dále se využijí v řemesle Alchymista - ve II. stupni - výroba Kouzelného lektvaru.
    Přeji hezkou hru

7. Jerry

Jerry Zelenáč fóra

Ahojte, na stromě moudrosti jsem otevřel runu "Mód dovolené". Chci se zeptat, kde se dá mód dovolené "zapnout". Děkuji :)

8. Ahoj Jerry
    mód dovolené musíš aktivovat (zapnout) přes horní lištu
    [​IMG] [​IMG]
    1.krok - horní lišta >>>>>>>>>>>>>> 2. krok - nastavení hry. Po stisknutí zeleného tlačítka se spustí mód dovolené -POZOR!!! nejde přerušit
    Přeji hezkou hru

Jerry tohle ocenil(a).
  9. Jerry

Jerry Zelenáč fóra

Ještě se chci zeptat, nevím, kde bych to měl totiž hledat. Co mód dovolené obnáší a jestli je jeho používání omezené, vím, že se může využít max 2x do roka, ale nevím, zda pak zůstane zachován dál.

10. karbar

karbar Vévoda fóra

Já bych se chtěla zeptat jestli při aktivování Modu dovolené jsou posílány dárky sousedům.Děkuji předem za odpověď

11. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj karbar

Bohužel toto mód dovolené nenabízí, stačilo si přečíst odkaz od kolegyně v příspěvku nad tvým, tam jsou všechny výhody módu dovolené popsány.

Hezkou hru přeji

12. karbar

karbar Vévoda fóra

petz děkuji za odpověď , odkaz jsem si před napsáním příspěvku přečetla a nic o sousedech nenašla, proto jsem dotaz podala.

13. pezt

karbar
    Pokud ta možnost tam není uvedena tak to systém nenabízí;)

14. berunka111

berunka111 Zelenáč fóra

Dobrý den, dnes jsem si koupila za 27 banánů plodinu Guaranu, banány mi odečetli, ale plodina se neotevřela. Co mám dělat? děkuji za odpověď

15. Ahoj berunka111
    ano, ty sis aktivovala možnost pěstovat guaranu (za Zlaté banány ve Starověkém opičím chrámu). Plodinu na setí si musíš koupit v Semenářství na BAHA (levá lišta > červený nákupní košík > ikona "obilí". Nebo si můžeš plodinu zakoupit na trhu a rozpěstovat si jí.
    Pokud se ti v secí tabulce plodina neukázala - prosím restartuj hru - hra si potřebuje nahrát nově získanou plodinu.
    Přeji hodně štěstí

16. pavla74

pavla74 Zelenáč fóra

Prosím mám dotaz ohledně divoké louky?Mám 12 přátel a jak jí mám odplevelit?Děkuji

vilm4 tohle ocenil(a).
  17. pezt

Ahoj pavla74

Nevím co myslíš pod pojmem 12 přátel, hráče musíš mít jako sousedy a najdeš je v pravé liště tam je také ikona pomocí, které si sousedy přidáš. Po přidávání přátel se ti bude automaticky louka postupně vyčišťovat a až budeš mít 12 sousedů tak bude kompletně čistá. Pokud máš mentora a ten má nějaký počet svých kuřat tak ti se ti také zobrazují v pravé liště sousedů avšak se do tohoto limitu nepočítají. Vše o sousedech najdeš v tomto vlákně Sousedé - vše o sousedech, svatbě a rozvodu

Hezkou hru přeji

vilm4 tohle ocenil(a).
  18. luckakolodejka

luckakolodejka Zelenáč fóra

poprosím o pomoc,splnila som úlohu s dekoráciou a v inventári ju nemám,ďakujem

vilm4 tohle ocenil(a).
  19. Ahoj luckakolodejka
    pokud jsi úkol splnila dnes, prosím restartuj hru a zkontroluj si inventář. Pokud by to nepomohlo budeš se muset obrátit na herní podporu. "Jak kontaktovat herní podporu?"

vilm4 tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.