Určeno k archivaci 8/2016

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem jardaPov, 4/1/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Ahoj mamaMarta
    děkuji za upozornění, předávám k nápravě.
    Přeji hezkou hru

2. Thomas

Thomas Pisálek fóra

Ahoj, mohol by mi niektory moderator alebo admin zmenit nick (meno) vo fore? Na farme sa volam --Thomas-- a vo fore len Thomas. Ak by sa dalo chcel by som tie pomlcky pred a za meno. Dakujem za odpoved.

3. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Ahoj Thomas,

bohužel jak bylo uvedeno při registraci na herní fórum - změna nicku není možná.

4. Thomas

Thomas Pisálek fóra

Ok dakujem za odpoved...

5. mikisparta

mikisparta Pisálek fóra

• Off topic - k hledání sousedů využij prosím vlákno k tomu určené. Děkuji *JÁ*
    hledam sousedy:(

6. (-kapitan11-)

(-kapitan11-) Zelenáč fóra

• Mimo téma, pezt
    Ahojte potrebujem susedov tak ak ma nieko zaujem napište.:)

7. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

*dareba1 tohle ocenil(a).
  8. zajda92

zajda92 Zelenáč fóra

prosím co dává maté děkuji

9. Ahoj zajda92
    maté je plod stromu (klikni)-> cesmina paraguayská strom se pěstuje na Bahamaramě a aktivace možnosti pěstování za 32 Zlatých banánů v 8. místnosti Starověkého opičího chrámu. Po aktivaci lze plod stromu (maté) zakoupit na trhu.
    Přeji hezkou hru. Stromek musíš zakoupit ve Farmářském obchodě - na Bahamaramě v levé liště - ikona "červený nákupní košík" > symbol "strom".

10. mamka1111

mamka1111 Perspektivní autor

Ahoj mam dotaz kopeni vody na baha je limitovano na den

11. Tanagorin

Tanagorin Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj mamka1111 :)
    Čo sa týka vody, tak sa dá kupovať neobmedzene a nelimitovane. Voda na farme sa dá aj ťahať nádržou, ibaže na Bahamaramách nie je táto dekorácia, bohužiaľ... Voda sa kupuje 2Gr za jednotku vody, čo je o 1 krát drahšie než na obyčajnej farme.

12. mamka1111

A proč mi nejde koupit piše mi to bohužel nemaš dostatek zboží podivej se na trh nebo se stav zítra

13. Tanagorin

mamka 1111
    Máš dostatok grajciarov? Lebo ukazuje iba množstvo a cenu jednotky, na Bahamaramách je predsa o jeden krát drahšia (100 jednotiek za 200 GR)

14. mamka1111

mam 13 385 375 krejcaru

15. Tanagorin

mamka1111
    Malo by to byť neobmedzené... Ak si sa náhodou ponáhľala, mohlo sa stať, že systém nestihol reagovať, lebo mnohonásobným kliknutím sa odrátali Grajciare, ale aj tak nenaplnilo vodu... Presto skús reštartovať hru, počkať a skúsiť znova, možno otvoriť hru v inom prehliadači, všetko nájdeš tu na prečistenie počítača a Flash Playeru=> Všetko pre bezproblémový chod hry, skús chvíľku počkať a reštartovať.

16. mamka1111

vše vpořadku děkují

17. Tanagorin

rado sa stalo :music:

18. osoba.v

osoba.v Pisálek fóra

Chtěla bych vědět co je mendelová akce,šlechtící akce,vikingská akce?

Jarda tohle ocenil(a).
  19. Tanagorin

Ahoj osoba.v :)
    Tieto akcie ešte ani raz neboli vo farmerame, ale môžeš ich čoskoro očakávať. Ešte sa len dotvárajú :) Sleduj Kalendár Akcii a tam presne po poradí uvidíš kedy čo bude.

Jarda a *dareba1 tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.