Určeno k archivaci 8/2016

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem jardaPov, 4/1/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

babča59

Ještě vyzkoušet restartovat hru, popřípadě vyzkoušet jiný prohlížeč, zkontrolovat jestli se chlévy a stromy, které chceš poslat nacházejí ve tvém inventáři, jinak se budeš muset obrátit na herní podporu na prověření, Jak kontaktovat herní podporu

2. .jozefinapizgovaguza

.jozefinapizgovaguza Rádoby autor

dobry den , prečo nemožem počas obchodovania a darovania chcieť vydru ,labuť, moj sused ma vydru chcel mi ju poslať a nemohol

Naposledy upraveno: 31/3/16
  3. AgathaCh

AgathaCh Veterán fóra

Ahoj .jozefinapizgovaguza
    toto rozhodnutí je zcela v kompetenci RT a ten své důvody nesděluje.
    Přeji příjemnou hru

4. babča59

babča59 Pisálek fóra

Děkuji moc za odpověď

5. janka251071

janka251071 Pisálek fóra

chcem sa spytat potrebujem masku medvedika čistotneho a neviem ako ju vyrobit medvediky mam

6. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Ahoj janka251071,

odpověď jsi již dostala v tématu, kde si se ptala před chvilkou. Bohužel výrobna Maskovací obchod je v současnosti ve hře nedostupná. Jediná možnost je masku nakoupit ve městě na tržišti.

7. pompo68

pompo68 Znalec fóra

Při zapnutí farmy se mi ukázalo info okno a v něm červený čtverec co to znamená? Děkuji za odpovědˇ

8. pajda361

Ahoj pompo68,

jedná se o chybu v oznámení o připsání výměny předmětů z minulé akce na BZ a Kr. Viz. hlášení chyb.

9. zdendulina357

zdendulina357 Zelenáč fóra

Chtěla bych se zeptat, jak vyrobit mrkvovo-jablečnou marmeládu. Nemám ji jako recept. Kdo ji má? Jak ji mohu získat? Díky.

10. Ahoj zdendulina357
    Mrkvovo-jablečnou směs -
    produkt z řemesla "marmeládník" ve 4. stujpni. Recept je nutné si koupit ve Farmářském obchodě.
    Popis Marmeládník-produkty

11. zdendulina357

• Prosím necituj příspěvek pod který píšeš děkuji, pezt
    +++ Odstraněna zbytečná citace +++

Až ve 4.? to jsem nevěděla, děkuji.

12. zdendulina357

A je nějaká takový podobný produkt u pekařů nebo u alchymisty??

13. Ahoj zdendulina357
    bohužel, produkt, který by přidal plodiny ze sklizně u pekaře ani alchymisty není. "Lacinější" produkt je (klikni)-> dýňová marmeláda, která přidá +1 plodinu z pole. Cena na trhu je podstatně nižší než u Mrkvovo-jablečné směsi.
    V Alchymistovi je k dispozici produkt, který urychlí růst zeleniny Elixír osudu
    Pro navýšení sklizně +2ks zeleniny na BAHA lze použít produkt z 5. stupně SPA-managera - "Žlutý kokos"

Naposledy upraveno moderátorem: 12/4/16
  14. zdendulina357

• Necituj příspěvek pod který píšeš. Děkuji *JÁ*
    ***odstraněna zbytečná citace***
    díky

Naposledy upraveno moderátorem: 13/4/16
  15. dasa717

dasa717 Aktivní autor

Dobré ráno, při napsání příspěvku jsem zjistila, že mi zmizel podpis. Nejsem moc počítačově zdatná, tak nevím, co s tím. Děkuji pa radu. :)

16. pajda361

Ahoj dasa717,

bohužel v tomto případě jde o výpadek úložiště, kde jsi měla nebo snad ještě máš podpis uložen. Nejlepší bude jej, ale přeuložit na jiné úložiště, pokud jej tedy máš někde uložen.

17. dasa717

dasa717 Aktivní autor

Děkuji a pěkný den :)

18. donaklara

donaklara Zelenáč fóra

Tajuplný ostrov je určený iba na dekoracie?

19. Ahoj donaklara
    ano, je určen pro dekorace - můžeš zde umístit i kouzelné stromy a domácí mazlíčky

20. mamaMarta

mamaMarta Rádoby autor

Ahojte. Nedala by sa v slovenskej lokácii prepísať KUKURMA na KURKUMA?
    Díky za odpoveď.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.