Určeno k archivaci 8/2016

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem jardaPov, 4/1/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Ahoj mazurec
    recept na angreštovou marmeládu mohou získat jen hráči, kteří jsou členy TGC (Top Gamers Club) Co je TGC je popsáno v tomto odkazu (klikni) -> Top Gamers Club
    Přeji hezkou hru

2. Bobika

Bobika Pisálek fóra

Nevím proč nemohu nabídnout své zboží (marmeládu) na trhu, nezobrazí se mi v nabídnout zboží nic. Restart nepomohl...

3. Ahoj Bobika
    bohužel nepíšeš ve kterém jsi levelu. Řemeslnické produkty můžeš nabídnout až dosáhneš 40. levelu.
    Nejspíše ale problém je způsobený (klikni) -> aktuální chyby ve hře
    Pokud máš potřebný level, tak prosím udělej (klikni) -> "Vše pro bezproblémový chod hry"
    Přeji hodně štěstí

4. Bobika

Bobika Pisálek fóra

Jsem level 54 :))

5. Ahoj Bobika
    tak v tom případě bohužel asi patříš do skupiny hráčů, kteří hlásili stejnou chybu - (klikni) -> aktuální chyby ve hře
    Chyba je nahlášená a pracuje se na jejím odstranění.
    Hodně štěstí při farmaření

6. farmakoníků

farmakoníků Zelenáč fóra

ahoj jak se dá rozšířit plocha na pěstování na baahamně děkuju za odpověď

7. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

8. nanyblacks

nanyblacks Znalec fóra

Ahoj, přečetla jsem si dnešní informaci Kombajn a pomocníci a dovolím si jen poznámku. Když kliknu u stavitele při bourání na zelené tlačítko tak zbourám vše a ne že mi tam zůstane to co chci ponechat. Musím kliknout na červené tlačítko aby mi tam ty oseté pole zůstaly. Aspoň to tak bylo. Jestli se mýlím tak se omlouvám, ale já si takhle při akci tím že jsem klikla na zelené tlačítko zlikvidovala i osetá pole. N.

9. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Ahoj nanyblacks,

děkuji za upozornění, už by to mělo být opraveno do správné podoby.

nanyblacks tohle ocenil(a).
  10. -Ludko444-

-Ludko444- Pisálek fóra

Chcel by som sa spýtať, či nemôžem jednému kamarátovi poslať aj viac krát nožnice. Za odpoved dakujem.

11. marcik.tunova

marcik.tunova Pisálek fóra

Dobrý den, chtěla bych se zeptat proč v právě probíhající akci hon na vajíčka, kouzelný strom nedává akční vypadávatko tj. nůžky.
    Je to chyba a nebo jsem přehlédla nějaké oznámení týkající se tohoto.
    Děkuji za odpověď

12. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj -Ludko444-

Ano je to možné pokud, pokud vyčerpáš denní limit na poslání dárku, 5 popřípadě s runou 7 tak systém nabízí možnost některé dárky poslat za Floreny a mezi ně patří i akční padátko (Zahradnické nůžky), tak takto lze poslat kamarádovi vícekrát.

Ahoj marcik.tunova

Ano je to chyba a bylo to oznámeno už před akcí v popisu akce že Kouzelný strom nebude dávat akční padátko a poté ještě vyšlo oznámení

Hezkou hru přeji

13. tonička64

tonička64 Zelenáč fóra

ahoj chcem sa opytat kupila som dnes krmivo pre Kivi na trhu peniaze mi odratalo ,ale krmivo nemam

14. pezt

Ahoj tonička64

Doporučil bych restartovat hru a poté znovu zkontroloval stav krmiva popřípadě stav krejcarového konta, pokud by i tak byly nějaké nesrovnalosti budeš se muset obrátit na herní podporu na prověření Jak kontaktovat herní podporu

Hezkou hru a brzké vyřešení přeji

15. tonička64

tonička64 Zelenáč fóra

dakujem

16. Tobradex

Tobradex Zelenáč fóra

• Off topic - toto vlákno je určeno pro dotazy. Děkuji *JÁ*
    ahoj hledam nove sousedi jsem 13 lvl predem dik:D

kytka1977 tohle ocenil(a).
  17. vilm4 tohle ocenil(a).
  18. babča59

babča59 Pisálek fóra

Dobrý večer , nevím jestli sem patří můj dotaz tak se předem omlouvám . Chtěla bych se zeptat proč mi nejdou posílat v akci O D chlévy ,chtěla jsem nějaký ten chlév poslat nováčkovi ale mohla jsem mu poslat pouze slípky , jiný chlév si mi v nabídce neobjevil : Děkuji za odpověď a přeji krásný večer

19. pezt

Ahoj babča59

Vše záleží od levlu toho hráče, kterému chlévy a stromy chceš posílat, pokud tedy na to nemá levl tak mu to nemůžeš poslat, popřípadě pokud se jedná o bahamaramu tak tam je to o aktivaci chlévů a stromů v opičím chrámu, pokud nemá aktivováno nemůžeš mu to poslat.

Hezkou hru přeji

20. babča59

babča59 Pisálek fóra

Děkuji moc za odpověď , jenže mě na baha stromky poslat šli ale na farmu ne , a to ani jabloň nebo třeba hrušeň

krásnou hru

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.