Určeno k archivaci 8/2016

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem jardaPov, 4/1/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. cesilko1710

cesilko1710 Rádoby autor

ahojtě,ráda bych se zeptala,jakým způsobem získávat vrtačky :p

vilm4 tohle ocenil(a).
  2. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj cesilko1710

Vrtačky vypadávají při sklizni skladišť, jejich vypadnutí je velmi vzácné a v jaké míře budou vyskakovat hlídá RT, takže je třeba se obrnit trpělivostí a oni časem napadají

Hezkou hru přeje pezt

vilm4 tohle ocenil(a).
  3. cesilko1710

cesilko1710 Rádoby autor

• Prosím necituj příspěvek pod který píšeš děkuji, pezt
    +++ Odstraněná zbytečná citace +++

děkuji za odpověd´,tak snad budu mít na vyskakování štěstí :D

vilm4 tohle ocenil(a).
  4. zl.jola73

zl.jola73 Pisálek fóra

ahoj ,Chtěla bych se zeptat co mám dělat když Bonus z dnešní hry Král kořistí mne nejde odkliknout a otevřít. Nešlo to ani včera,i když na druhé farmě mne to šlo hned. Vše mám v pořádku ,nic jsem nevynechala. Příjdu o tento bonus? Nebo to je jen nějaká chyba ve hře? děkuji za odpověd Jola

vilm4 tohle ocenil(a).
  5. pezt

Ahoj zl.jola73

A máš otevřené všechny předcházející dárky ?Je potřeba je mít všechny otevřené, aby byla možnost otevřít i ten poslední . Zkontroluj zda u některého nemáš modré +

[​IMG] takto vypadá neotevřený dárek .

Hezkou hru přeje pezt

vilm4 tohle ocenil(a).
  6. motyl-52

motyl-52 Zelenáč fóra

Ve hře ,,X,, označuje přímé místo,jsem jist,že jsem všechny ostrovy,podle dní odklikl a přesto se mi na jednom a to z 16.8. úterý , druhý ostrov , objevilo modré plus,že jsem to neodklikl.Tímto mi nejde ani otevřít 7 ostrov. Opravdu věřím,že jsem tento úkol provedl. Děkuji za vyřešení,motyl-52.

vilm4 tohle ocenil(a).
  7. pezt

Ahoj motyl-52

Bohužel tvé tvrzení jestli jsi opravdu daný den odklikl dárek na ostrově já zde na fóru ověřit nemohu. Jediný kdo toto může prověřit je herní podpora, tak se budeš muset obrátit na ni Jak kontaktovat herní podporu
    Ta ti řekne jestli jsi v daný den dárek otevřel nebo jestli jsi v daný den byl vůbec na farmě.

Hezkou hru a brzké vyřešení přeje pezt

vilm4 a nanyblacks tohle ocenili.
  8. kytka50

kytka50 Magnát fóra

Dekuji moc za odpoved

vilm4 tohle ocenil(a).
  9. pezt

vilm4 tohle ocenil(a).
  10. AnettNelli

AnettNelli Pisálek fóra

Ahoj, prosím, k jaké stáji patří výroba třpytivého prášku. Děkuji za odpověď

vilm4 tohle ocenil(a).
  11. ccukrenka60

ccukrenka60 Pisálek fóra

prosím kdy začíná pikniková akce? v jednom kalendáři je psaná na 22.8. a v druhém 23.8. děkuji za odpověd Jana

vilm4 tohle ocenil(a).
  12. pezt

Ahoj AnettNelli

Třpytivý prášek je produktem výrobny Parfumerie, momentálně se tato výrobna nedá nijak získat.
    Šla získat z akcí Recyklomat a Farmářský expres, nebo vyměnit v akci OaD

Ahoj ccukrenka60

Termíny akcí v kalendáři jsou pouze orientační. Skutečný začátek bude jasný až po vyjití oficiálního oznámení k akci, sleduj proto vlákno Akce

Hezkou hru přeje pezt

vilm4 a danda-vnovis tohle ocenili.
  13. zl.jola73

zl.jola73 Pisálek fóra

Ahoj nemám :( a ani nevím jak to... děkuji za odpověd :)

vilm4 tohle ocenil(a).
  14. minnie30

minnie30 Stálice fóra

od zajtra má byť nová akcia, ale nikde nevidím k nej, o čom bude a tak :) vďaka

vilm4 a Evina270 tohle ocenili.
  15. Tanagorin

Tanagorin Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj minnie30

Ak máš na mysli piknikovú akciu ktorá je 23. 8., tak bohužiaľ, ešte nie je opis akcie na FAQ, ale určite by mala dôjsť zajtra.

Prajem príjemnú hru​

vilm4 tohle ocenil(a).
  16. hanula1911

hanula1911 Zelenáč fóra

mám dotaz-za celou dobu mi nevyskočila ani jedna vrtačka tak že by mě zajímalo,kdy si budu moct uvolnovat místo na farmě děkuji

vilm4 tohle ocenil(a).
  17. pezt

Ahoj hanula1911

Vrtačky vyskakují při sklizni skladišť, je tedy nutné mít tyto skladiště umístěné na ploše a mít v nich chlévy, výrobny nebo stromy.
    Jedná se o velmi vzácné nářadí a její vyskakování hlídá přímo RT, kdy a kolik bude vyskakovat, je třeba se obrnit trpělivostí a ony napadají.
    Osobně mám všech 12 skladišť od jejich zavedení do hry a mám pouze jednu vrtačku, a to je vlastně nic.

Hezkou hru přeje pezt

vilm4 tohle ocenil(a).
  18. minnie30

minnie30 Stálice fóra

ale ja vidím, že je od 22.8. ? či?

vilm4 tohle ocenil(a).
  19. pezt

Ahoj minnie30

Akce začíná 23.8., je to napsáno v kalendáři , kalendář v oficiálním oznámení je pouze orientační a je to tam také jasně napsáno. Pokud nevyjde oficiální oznámení k dané akci, tak není nic jisté, proto sleduj vlákno Akce, tam se vše včas dozvíš.

Hezkou hru přeje pezt

vilm4 a lacrima tohle ocenili.
  20. pindruše49

pindruše49 Pisálek fóra

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.