Určeno k archivaci 8/2016

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem jardaPov, 4/1/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Zvoněnka07

Zvoněnka07 Zelenáč fóra

Díky :D

pezt tohle ocenil(a).
  2. tomaskomiska

tomaskomiska Aktivní autor

Ahoj je moznost pozriet si ktore recepty som ziskala v akciach aj ked este nemam to remeslo otvorene?

3. Ahoj tomaskomiska
    bohužel, dokud se v řemesle nedostaneš do úrovně ve které je získaný recept nelze se na něj "podívat". Recept se ti objeví jakmile potřebnou úroveň získáš.
    Příjemnou hru

4. tomaskomiska

tomaskomiska Aktivní autor

Dakujem som si myslela ze to tak bude.Aj tebe peknu hru.

5. osoba.v

osoba.v Pisálek fóra

Ahoj potřebují pomoc a nevím jak nasbírat více hvězdiček kdo pak mi pomůže?:sleepy:

6. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj osoba.v

Hvězdičky můžeš získávat plněním úkolů v družstvu, ale je jasné, že nemůžeš mít hned vše, je třeba na tom pracovat a pílí se k hvězdičkám určitě dostaneš.

Hezkou hru přeji

7. eviik

eviik Zelenáč fóra

prosím mohu si někde koupit zlaté banány?Mám jich málo.

8. ahoj eviik
    zlaté banány se bohužel zakoupit nedají. Za každý nový level na BAHA dostaneš 5ks zlatých banánů. Banány jsou jako odměna v některých úkolech v družstvu. Pokud budeš v družstvu plnit úkoly, za které jsou Tropické Body Zkušeností, bude se ti lépe postupovat a rychleji získáš žádané zlaté banány.
    Hezkou hru přeji

9. Mandid451

Mandid451 Zelenáč fóra

• Off topic - dotaz hráče byl již zodpovězen
    kupují se stejně jak ve farměrámě, tzn., že po straně najedeš na nákupní košík, vybereš strom...

10. Ahoj Mandid451
    nerozumím tomu, proč odpovídáš na dotaz, který byl zodpovězen a navíc byl zodpovězen JIŽ 18.1.2016 ...?

11. reinhol100

reinhol100 Zelenáč fóra

Dobrý deň, nedá sa mi zjesť Pinkie pie a tak predĺžiť bonusy. Kde môže byť zrada? Ďakujem za radu.

12. Ahoj tomaskomiska
    je to (klikni) hlášená chyba, Pinkie Pie musíš aktivovat přes levou lištu > ikona "bedna" > dekorace (váza) > záložka "Spotřební zboží" a nalistovat Pinkie Pie (nebo použít vyhledávání)
    Hodně štěstí

13. Broučánek

Broučánek Pisálek fóra

Ahoj, mám marmeládník, spa a alchymista... jak získám další řemeslo? Kromě renzova jarmarku, tam sbírám body? píší, že musí být 3tí st pekárna a marmeládník... nejde mít 3tí stupeň u jiných? Chci květináře...

14. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Ahoj Broučánek,

jednoduše nejde. Řemesla jsou trochu rozděleny do dvou skupin a pro každou z nich platí trochu jiné pravidla získání. Pro trojici pekař, marmeládník a květinář platí toto:
    • první řemeslo zdarma po dosažení 40. levelu.
    • druhé řemeslo z této trojice lze aktivovat pomocí:
      • zakoupením Zlatého balíčku řemesla v Bance
      • výhrou v Renzo jarmarku
    • třetí řemeslo lze aktivovat
      • zakoupením Zlatého balíčku řemesla v Bance
      • výhrou v Renzo jarmarku
      • dosažením 3. levelu u dvojice dříve aktivovaných řemesel (ne Bahami SPA a Alchymista)

15. polacka

polacka Vévoda fóra

Ahoj.
    U Alchymisty nemůžu použít produkty písmo, spis a svítek na vylepšení schopností. Proč? Nějak tomu nerozumím. Děkuji za odpověď.

16. Ahoj polacka
    písmo, spis a svitek
    se používají pomocí ikony [​IMG]
    jsou to produkty, které přímo vylepšují řemeslo, pro využití ostatních produktů se používá ikona na které je budova řemesla.
    Popis řemesla a produktů (klikni) alchymista
    Hezkou hru

17. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Ahoj, tak nějak nerozumím tomu, že mám stáj velbloudů, dílnu velbloudů, potřebný počet banánů a kdybych chtěla aktivovat chov, stále mi svítí, že to chce /tuším/ 200 florenů... Je to nějak limitované např. ještě level buď na BH nebo na farmě), nebo stačí odkliknout a aktivovat pouze za banány.... to samé jsou pandy a nějaké stromy, co jsem hledala v popisech u stromů, je tam psáno 42banánů nebo xx florenů. Jak aktivovat tedy? Nechce se mi kupovat floreny, ale než bych jich našetřila 200 tak zešedivím.

18. Ahoj MatysekKamilek
    u ikon jako je chov velbloudů či pand kde jsou dvě možnosti - aktivace buď za Floreny nebo za zlaté banány si můžeš vybrat tu variantu, která ti vyhovuje. Tedy "zaplatit" buď Floreny nebo zlatými banány.
    Hezkou hru přeji.

19. Broučánek

Broučánek Pisálek fóra

Děkuji, tak to budou banány:) Malej bude mít radost... Z celé farmy ho zajímají zvířátka a kolo štěstí :)

20. mazurec

mazurec Stálice fóra

Dobrý den.Mohu se optat zda se dá někde sehnat recept na angreštovou marmeládu a co znamená ten TGC klub ?Děkuji

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.