Určeno k archivaci 8/2016

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem jardaPov, 4/1/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Ahoj bill
    herní prvky, chod hry a ceny za položky, které se dají pořídit ve Farmářském obchodě stanovuje Realizační tým hry Farmerama. Určitě tě nikdo nenutí aby sis - pokud o to nemáš zájem - pořizoval růžový design za 299 Fl.
    Přeji hezkou hru

vilm4 tohle ocenil(a).
  2. modro.ocko22

modro.ocko22 Velvyslanec fóra

Ahojky
    můj dotaz se týká deníčku,ukládání obrázků.Dnes jsem nafotila celkem 3 obrázky do deníku,ale zobrazuje se mi jen jeden.Kde najdu ty ostatní?Mě to tak mrzí,že jsem si je neoscreenovala.Byly to postupové obrázky včerejškem začínaje a dneškem konče.Dík za odpověď M.

vilm4 tohle ocenil(a).
  3. Ahoj modro.ocko22
    obrázky bylo třeba uložit v tvém počítači. Uložené obrázky se potom za pomocí některého z úložišť dají vkládat do deníčků.
    Pokud používáš funkci focení pomocí nástroje "fotky" na poště, je dobré vědět, že farmu můžeš takto vyfotit 1x za dvě hodiny.
    Podrobný návod jak na obrázky najdeš (klikni)-> FAQ-fórum/vše o obrázcích
    Přeji hezkou hru

Naposledy upraveno moderátorem: 10/8/16
    vilm4 tohle ocenil(a).
  4. disquotek

disquotek Perspektivní autor

ahoj zítra ma začít nová akce kroč to ještě není napsané ?

vilm4, pavca67 a bill tohle ocenili.
  5. ekanagi

ekanagi Aktivní autor

• Mimo téma. Pro diskusi využij vlákna k tomu určená. Děkuji *JÁ*
    No proč??? Taky čekám :)

vilm4 a bill tohle ocenili.
  6. pavca67

pavca67 Expert fóra

• Mimo téma. Pro diskusi prosím využij vlákna k tomu určená. Děkuji. *JÁ*
    taky na to čekam :)

vilm4 tohle ocenil(a).
  7. Oficiální oznámení k akci se připravuje.
    Pro diskusi využívejte vlákna k tomu určená. Děkuji

vilm4 a betynka2005 tohle ocenili.
  8. disquotek

disquotek Perspektivní autor

dobře a která to jsou je tu toho tak moc že se v tom ani nevyznám

vilm4 tohle ocenil(a).
  9. vilm4 tohle ocenil(a).
  10. if67

if67 Perspektivní autor

Dobrý den chtěla bych se zeptat proč mi už celé odpoledne nejde sklidit chovná ohrada? Děkuji za odpověd.

vilm4, bill a -frida1976- tohle ocenili.
  11. -frida1976-

-frida1976- Pisálek fóra

Mám stejný probém jako uživatelka přede mnou. Měla jsem v tulidomku asi 50 zvířátek. Sklidit se mi jich podařilo asi 30 a pak už nic. Jen mi tam lítal čáp a nic. F5 nepomohlo. Zkusila jsem se tedy odhásit a znovu přihlásit a sklidila jsem zbytek. Ovšem při dalším kole to samé. Nakonec jsem to vyřešila aktivací konbajnu na 3 hod. ( i když velmi nerada ) a u toho problém není. Nerada si ale plácám kombajn na takové zbytečnosti, které jdou i bez něj.

vilm4 tohle ocenil(a).
  12. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj if67 a -frida1976-

Právě jsem zkoušel sklidit chovnou ohradu ručně a vše bylo v pořádku, všech 132 šlechtění se ukázalo.
    Doporučil bych tedy udělat Vše pro bezproblémový chod hry , zaměřil bych se hlavně na aktuálnost prohlížeče a flash playeru a také na odstranění dat flash playeru přes webové rozhraní . Neuvádíte ani jeden jaký používáte prohlížeč, abych mohl popřípadě také otestovat .

Hezkou hru přeji

vilm4 tohle ocenil(a).
  13. -Dadyk-

-Dadyk- Pisálek fóra

ahoj,, mám stejný problém ,nejde mě sklidit v tulidomku a to není jen tento problém dnes už 4x mě vyskočilao ,,stránka farmerama bigpoint. nefunguje,,a když funguje tak se nemohu dostat z jedné plochy na druhou ,musím při každé změně restartovat a takhle se pracovat nedá, prosím co mám dělat ,, děkuji

vilm4 tohle ocenil(a).
  14. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj -Dadyk-

Bohužel, dochází k výpadkům určitých serverů na cestě k serveru hry farmerama. Je tedy možné, že hra se v jednu chvíli chová jako nedostupná.
    Také se mi občas stane, že se nemohu dostat na určitou plochu, a pomáhá F5 nebo restart,bohužel, ale chyba není na straně BP.

Hezkou hru přeji

vilm4 tohle ocenil(a).
  15. renegaderro

renegaderro Rádoby autor

Ahoj!
    Prosím kde seženu
    Květ Štědřence ?
    Co mám pro to udělat ?
    Děkuji!

vilm4 tohle ocenil(a).
  16. Ahoj renegaderro
    květ štědřence je plod stromu Štědřenec, který se pěstuje na farmě. Nejjedodušší a nejrychlejší způsob jak získat květ štědřence je, nakoupit jej na trhu.
    Stromek se dal získat v akci "Strombola"
    Popis ve FAQ (klikni)-> Štědřenec
    Přeji hezkou hru

vilm4 tohle ocenil(a).
  17. renegaderro

renegaderro Rádoby autor

Ahoj!
    Mám Arboretum Zvěřinec Výrobnu od samého počátku co to šlo zakoupit
    Ale k jejich upgradování je zapotřebí mimo jiné i VRTAČKA kterou doposud nemám a i jiným se ještě neobjevila
    Když na ní kliknu tak mi to píše že mi automaticky objeví při sklízení SLKADIŠŤ
    Co jsou teda skladiśtě ?
    Co mám udělat proto aby se mi vrtačka objevila?
    Děkuji!

vilm4 tohle ocenil(a).
  18. Ahoj renegaderro
    "skladiště" je jen jiný název pro Arboretum, Výrobnu a Zvěřinec. Vrtačky jsou velmi vzácný typ nářadí a pro jeho získání bude zřejmě potřeba hodně trpělivosti. Pokud se chceš seznámit se zkušenostmi a názory ostatních "vrtačekchtivých" hráčů pročti si prosím vlákno (klikni)-> "Představujeme BAHA arboretum a výrobnu"
    Přeji hodně štěstí a vrtaček ;)

vilm4 tohle ocenil(a).
  19. vostinka7

vostinka7 Pisálek fóra

Ahoj, tak se musím taky ozvat s problémem. Chci posbírat stonky nebe. Už druhý den při zobrazení mám pouze jeden stonek
    a ten, který čeká na odměny ze současné hry se zvířaty. Samozřejmě mě to ukazuje, že mám jen jeden stonek. Přitom bych
    jich měla mít víc jak 30. Reset, vyčištění nepomáhá. Trvá to druhý den
    Děkuji za odpověď

vilm4 tohle ocenil(a).
  20. Ahoj vostinka7
    pomoc je jednoduchá, přepni si kategorie na stonku - viz obrázek (klikni na zelené orámovanou ikonku) případně si vyber kategorii,kterou chceš sklidit.
    Přeji hodně štěstí.

vilm4 a pezt tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.