Určeno k archivaci 8/2016

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem jardaPov, 4/1/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj bill

Hurmi kaki je plod stromu Ebenovník rajčiakový, pěstuje se na bahamaramě a je nejprve nutná aktivace za zlaté banány, poté si strom můžeš koupit ve farmářském obchodě popřípadě plody na trhu.

Hezkou hru přeji

vilm4 tohle ocenil(a).
  2. UNNO

UNNO Zelenáč fóra

V úkolu Na konci světa jsou požadovány goji bobule. Který strom je dává a kde ho najdu?

vilm4 tohle ocenil(a).
  3. pezt

Ahoj UNNO

Plody Goji bobule plodí strom Kustovnice, strom je nejprve nutné aktivovat v opičím chrámu za zlaté banány a poté si strom můžeš koupit ve farmářském obchodě, popřípadě plody můžeš koupit na trhu.

Hezkou hru přeji

vilm4 tohle ocenil(a).
  4. micka125

micka125 Zelenáč fóra

ahoj neví někdo jak je možné že se mi ztratili světlušky??

vilm4 tohle ocenil(a).
  5. Ahoj micka125
    světlušky ti mohly zmizet buď - (pokud ti zmizela světlušky.zvířata) tak, že jsi je prodala, a pokud di zmizely chlívky pak je možné že jsi je při akci OaD vyměnila. Jestliže jsi si jistá, že nenastala ani jedna z uvedených možností, pak se budeš muset obrátit na herní podporu, aby zjistili, co se na tvém herní účtu stalo.
    (klikni)-> "Jak kontaktovat herní podporu"
    Přeji hodně štěstí

vilm4 tohle ocenil(a).
  6. papulice

papulice Veterán fóra

může my někdo říci proč hra zamrzá,musím pořád aktualizovat abych mohla hrát?děkuji

vilm4 tohle ocenil(a).
  7. pezt

Ahoj papulice

Bohužel je pravda, že poslední dobou je hra znatelně pomalejší. Nevím jaký používáš prohlížeč, můžeš zkusit hru v jiném prohlížeči.
    Dále bych doporučil udělat Vše pro bezproblémový chod hry

Hezkou hru přeji

vilm4 tohle ocenil(a).
  8. atriadk

atriadk Rádoby autor

ahojte chcem sa len opytat či ešte dlho budu byvat taketo nezmyselne akcie do ktorých dodavaš a stale ti nič nepada dakujem

vilm4 a bill tohle ocenili.
  9. Ahoj atriadk
    na tvůj dotaz bohužel neznám odpověď. V právě probíhající akci "Uličnická jízda" nemá co vypadávat, v této akci nejsou požadována žádná akční vypadávátka. A pokud jsi měl na mysli odměny za dodané akční plodiny a plodiny či plody strmů (které v akci požadovány jsou) tak informace o nich najdeš buď v popisu akce (klikni) -> "Uličnická jízda" a nebo přímo u každé postavičky na kolotoči
    [​IMG] [​IMG]

Přeji hezkou hru a hodně štěstí

vilm4 a bill tohle ocenili.
  10. .macca.

.macca. Hrabě fóra

ahoj chci se zeptat v mentor obchodě jestli ten kombajn je samostatný a nebo všichni pomocníci
    předem děkuji za odpověď

vilm4 tohle ocenil(a).
  11. Ahoj .macca.
    v mentorobchodě je jednorázově 168 hodin kombajnu (nejsou to komplet pomocníci)
    Popis ve FAQ - (klikni)-> Škola farmářů
    Přeji hezkou hru

vilm4 tohle ocenil(a).
  12. .helm.

.helm. Vycházející hvězda fóra

Ahoj,
    ve škole farmářů jsem si aktivovala supersouseda Hopsálka. Jen bych se chtěla zeptat, jestli je někde seznam možných dárků, které mi bude posílat. Ve FAQ jsem to nenašla (možná jsem to přehlédla;) ) a vyhledávání mi taky nepomohlo.
    (Není to pro mě životně důležité, ale žere mě, že to nemůžu najít :music: )

Děkuji za odpověď,
    .helm.

vilm4 tohle ocenil(a).
  13. Tanagorin

Tanagorin Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj .helm.

Bohužiaľ... Hopsálek dáva náhodne darčeky, ale tu je zoznam, čo všetko on môže poslať, ale ešte sa na tom FAQ pracuje.
    Prajem príjemnú hru​

vilm4 tohle ocenil(a).
  14. jitulecermakova

jitulecermakova Vycházející hvězda fóra

Na bahamara mi nejde v liště posouvat chlévky, chtěla jsem je umístnit na pole a hlavně ani nevím, zda jsem nějaké získala při akci "uličnická jízda". Jinak sromy, dekorace, to vše je funkční tam mohu listovat, děkuji za odpověd'.

vilm4 tohle ocenil(a).
  15. Ahoj jitulecermakova
    prosím zkontroluj si, zda jsi v okně inventáře "hledat" nenechala část textu, pokud ano, vymaž ho nebo zadej nový text - název chlívku, který chceš použít. Stejnou funkci ("hledat") můžeš použít pro vyhledání získaných Podivuhodných výběhů
    Případně můžeš zkusit restartovat hru.
    Přeji hodně štěstí

vilm4 tohle ocenil(a).
  16. jitulecermakova

jitulecermakova Vycházející hvězda fóra

Děkuji, už jsem na to přišla, chybičku jsem udělala já, vždyt' mám vše na polích kvůli hnoji a jen 4 chlévky se do deštného pralesa nevešly. Jinak pěstuji akční a stonek ještě nemám a zítra zase do práce a pokračovat budu i v noci, snad to vyjde, prostě už blbnu a nesoustředím se, přesto děkuji.

vilm4 a tydýtková tohle ocenili.
  17. jitulecermakova
    držím palce, ať se ti akce podaří. :) ;)

vilm4 a tydýtková tohle ocenili.
  18. 6en1us

6en1us Zelenáč fóra

tesne pred odchodom na dovolenku som dosiahol 90lvl a odomkol sa mi ten specialny
    balik u Bambula (ovca co s nou kazdy den jem kolac). ale na jeho ziskanie som mal
    od ziskania 90lvl 5 dni po sebe s nim jest. avsak odisiel som na dovolenku (3
    tyzdne bez internetu, zapnuty dovolenkovy mod). ked som zacal po dovolenke opat
    pravidelne hrat (uz je to 9 dni), tak stale mi ponuka len bezne kazdodenne
    darceky, s oznamom, ze "jedz celych 5 dni a dostanes tento cenny
    darcek". je to chyba v hre, alebo to bola "jednorazova ponuka",
    ktoru som premeskal? viem este dajako ziskat tento darcek?
    http://imgur.com/a/fTlEg
    dakujem.

vilm4 tohle ocenil(a).
  19. Ahoj 6en1us
    bonusový dárek (velká červená krabice se zlatou mašlí) dostaneš jen jednorázově a to po dosažení daného levelu. Poté už opět dostáváš denní dárek - tedy "normální"
    Hláška, která se ti objevuje (tvůj screen) je v pořádku. Je to další bonusový balíček - viz popis ve FAQ (odkaz níže)
    Jestliže jsi ale neobdržel bonusový dárek - (jeho obsah je popsán v níže uvedeném odkazu) obrať se prosím na herní podporu. "Jak kontaktovat herní podporu"
    Popis ve FAQ - (klikni)-> Bonusové balíčky- Kubík Kučeravý

Naposledy upraveno moderátorem: 9/8/16
    vilm4 tohle ocenil(a).
  20. bill

bill Pilný autor

ahojte mam maly dotaz vo farmarskom obchode stoji zverinec 299Fl. a Farmarsky desing ružova tiež 299Fl.A preto sa pytam ci to neni postavene na hlavu myslim si ze zo zverinca je večši osoh ako z nejakého desingu dakujem peknu hru

vilm4, atriadk a janajanova tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.