Určeno k archivaci 8/2016

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem jardaPov, 4/1/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Ahoj pitrisek
    bohužel se vyskytly chyby v připisování získaných odměn, nicméně ale již během akce byly tyto chyby kompenzovány - o kompenzaci byli hráči informování hláškou (infookno s textem o získané kompenzaci) Pokud jsi tuto hlášku nezaregistroval/a a máš pochybnosti, kontaktuj prosím herní podporu. (klikni)-> "Jak kontaktovat herní podporu"
    Přeji hodně štěstí

vilm4 tohle ocenil(a).
  2. kocourek49

kocourek49 Pisálek fóra

Zdravim, chci se zeptat všiml sem si že stonek již nedává některé bonusy sůl cukr šlechtěná zvířata atd. Přehlédl sem nějakou informaci vysvětlující tuto skutečnost? Děkuji zdvořile.

vilm4 tohle ocenil(a).
  3. Ahoj kocourek49
    žádná taková chyba hlášená není a z vlastní zkušenosti - nevím o tom, že by mi předmětové řádky na Magickém stonku nedávaly/přestaly dávat příslušné bonusy.
    Řemeslnické přísady se ukládají do inventáře viz obr. (stačí na ikonu kliknout a přísady ti budou k dispozici) a šlechtěnci do stodoly> oddíl "vyšlechtěná zvířata"
    Přeji hodně štěstí a hezkou hru

vilm4 tohle ocenil(a).
  4. Přemulka

Přemulka Pisálek fóra

zdravím, proč nemohu prodávat hnůj za nejvyšší cenu na trhu? Stále mi to háže na mnohem nižší.Runu mám aktivovanou.

vilm4 tohle ocenil(a).
  5. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj Přemulka

Jeden z důvodů může být neaktivovaná runa na stromě moudrosti Tržní víla
    Další důvod bude ten, že mezi akcemi byl malý časový interval a na trhu zůstali ještě vysoké nabídky, které nikdo nekoupil, ale cena nových nabídek rychle spadla dolů, proto tobě nyní nejde dát cena výše. Trh je dynamický a přizpůsobuje se aktuálním podmínkám na trhu, je třeba vydržet a cena se bude zvedat.;)

Hezkou hru přeji

vilm4 tohle ocenil(a).
  6. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Ahoj chci si zapnout mód dovolené a nevím jak, na stromě jej mám aktivovaný. Pomooooc, prosím:oops:

vilm4 tohle ocenil(a).
  7. Ahoj dasa1143
    pomoc je snadná :D budeš potřebovat horní lištu
    1. krok 2. krok
    [​IMG] [​IMG]

Mód dovolené se spustí po kliknutí na aktivační tlačítko. POZOR!!! Mód dovolené nelze přerušit. Popis ve FAQ - (klikni)-> Mód dovolené
    Přeji hezkou hru

vilm4 tohle ocenil(a).
  8. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Ale podle návodu můžu v neděli večer normálně hrát? Děkuji za pomoc:)

vilm4 tohle ocenil(a).
  9. dasa1143 ano, hrát samozřejmě můžeš :D Upozornění o nemožnosti přerušit mód dovolené jsem psala proto,že aktivovaný mód poběží celou dobu;)

vilm4 tohle ocenil(a).
  10. kocourek49

kocourek49 Pisálek fóra

Zdavim už sem se na to ptal, že mi ze stonku nejdou bonusy ty specielní jako 10xsůl a cukr, MJS, 2x skřínka s nářadím kočka hnšdé prase netopýr albín 5x parfém je možné že moji farmu někdo navštívil a některé řádky stonku si , p ů j č i l '? Ted sem sklidil stonek a žádný z těchto sp. bonusů mi nepřibyl ty další bonusy ani nevzpomínám ach jo mám po náladě

vilm4 tohle ocenil(a).
  11. pezt

Ahoj kocourek49

Kolegyně ti již dala odpověď o pár příspěvků výše.
    Nicméně, pokud máš na řádcích, které dávají tebou zmiňované bonusy, tak ti ty řádky určitě bonusy mohou dát, samozřejmě jestli je sklízíš. Stonek je rozdělen do kategorií a ty třeba nesklízíš tu kategorii, kde tyto řádky máš.
    Dnes ráno jsem sklízel všechny řádky a všechny bonusy se normálně připisují
    Vše o nebi najdeš v tomto vlákně Nebe

Hezkou hru přeji

vilm4 tohle ocenil(a).
  12. Bambule93

Bambule93 Zelenáč fóra

Ahoj, mám možná trošku hloupý dotaz, ale snad to nevadí - mám spoustu výběhů, které nemůžu použít, protože je nemám samozřejmě kam dát, tak by mě zajímalo jestli je nějaká možnost, jak se jich na stálo zbavit :) Moc děkuji za případné odpovědi :)

vilm4 tohle ocenil(a).
  13. pezt

Ahoj Bambule93

No a já ti položím také jednu otázku, tobě nějak vadí nebo překážejí ty výběhy když je máš v inventáři, mě to nijak nevadí, inventář je nekonečný.
    Jinak samozřejmě možnost tu je, ale výběhy a třeba i další předměty jdou prodat systému jen v době konání akce Obchoduj a Daruj, která byla minulý týden. Kdy bude další tato akce v tuto chvíli nevíme.

Hezkou hru přeji

vilm4 tohle ocenil(a).
  14. Bambule93

Bambule93 Zelenáč fóra

Ahoj, nejde o to, že by mi to překáželo, ale přijde mi škoda, že více jak polovinu výběhů nemohu použít :( Proto bych je ráda třeba prodala někomu, komu se budou hodit :) A jak se dozvím o další akci "Obchoduj a Daruj"? :) Děkuji.

vilm4 tohle ocenil(a).
  15. Tanagorin

Tanagorin Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj Bambule93

Treba hlavne sledovať "kalendár akcií" v ňom budú všetky nastávajúce akcie.
    Prajem príjemnú hru​

vilm4 tohle ocenil(a).
  16. kocourek49

kocourek49 Pisálek fóra

Zdravim u děkuji vše sem našel a sem klidný jako hladina jezera dík za poučení

vilm4 tohle ocenil(a).
  17. pezt

kocourek49

Není zač, hlavně, že se našlo;)

vilm4 tohle ocenil(a).
  18. jitule

jitule Pisálek fóra

Dobrý den,poradte i prosím co plodí Ledvinovník západní děkuji jitule

vilm4 tohle ocenil(a).
  19. pezt

Ahoj jitule

Ledvinovník západní má plody Kešu oříšek
    Strom roste na bahamaramě, a je dostupný z Podivuhodných sazeniček

Hezkou hru přeji

vilm4 tohle ocenil(a).
  20. bill

bill Pilný autor

ahojtvo far.hale je uloha ovocny koktail pre aru a pyta si to tam Hurmi Kaki moze mi niekto povedat co to je a kde to najdem nikde som to nevidel dakujem peknu hru

vilm4, atriadk a janajanova tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.