Určeno k archivaci 8/2016

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem jardaPov, 4/1/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. -Tonda1-

-Tonda1- Rádoby autor

Měl bych tento dotaz. Jak je možné, že zadám k mletí 2x krmivo pro plameňáky a doba mletí má rozdílné časy. Zadal jsem 45x a čas je 17.16.17 a hned jsem dal i druhé krmivo stejně, ale čas je delší a to 18.33.45. Když je stejný počet krmiva, tak by měl snad být i čas stejný a né skoro o 1 a půl hodiny delší. Už se mi to stalo víckrát.

-Ivanička- a vilm4 tohle ocenili.
  2. Ahoj -Tonda1-
    bohužel mi v tvém příspěvku chybí dvě informace a to zda máš a používáš řádek na zkrácení doby mletí (název řádku "Amor" - doba trvání bonusu je 12 hodin) a zda máš Turbo mlýn.
    Pokud máš zníněný řádek, tak po vypršení jeho bonusu (zkrácení doby mletí) je pro druhou dávku čas jiný. Po aktivaci řádku se čas pro další dávky ve mlýně opět přepočítá dle bonusu. Druhou možností je, (pokud máš turbo mlýn) že jeho doba trvání končí a zkrácení už pro další dávku mletí není.
    Přeji hezkou hru

vilm4 tohle ocenil(a).
  3. minnie30

minnie30 Stálice fóra

neviem, či píšem správne, ale chcem sa spýtať, v kalendári je na dnes " uličnícka jízda " , ale nikde nevidím o tom informácie, čo to bude. Takže bude dnes táto akcia a ak áno, sú niekde informácie o nej, čo to bude? ďakujem.

vilm4 tohle ocenil(a).
  4. Ahoj minnie30
    ať dělám co dělám ;) tak "Uličnickou jízdu mám v kalendáři akcí až 3.srpna (3.8.2016) - dnes je pondělí 1. srpna.
    Takže akce asi dnes nezačne. Informace o akci budou zveřejněny jako obvykle zde na fóru.

Přeji hodně štěstí a hezkou hru

minnie30 a vilm4 tohle ocenili.
  5. Čert68

Čert68 Pisálek fóra

dobrý den prosím udělá RT už něco s tím kinem aby tam nenaskakovalo stále to psaní o osobních údajích ? vůbec to nejde zrušit ani odeslat nic . má to ještě taky někd
    o?? trvá to už víc jak týden . děkuji počítač vyčištěn

vilm4 tohle ocenil(a).
  6. Ahoj Čert68
    vyčíštění počítače je dobrý krok, ale bohužel nepíšeš, v jakém prohlížeči hru spouštíš. Problémy s odesláním osobních údajů v kině mají hráči, kteří používají Internet Explorer. Zkus tedy, prosím, hru spustit v jiném prohlížeči.
    Přeji hodně štěstí

vilm4 tohle ocenil(a).
  7. babicka38

babicka38 Magnát fóra

dobrý večer v tomto Exploreru mě to dělá taky asi je nás víc ale jestli to někdy opraví ? a má to víc hráčů v tomto prohlížeči?

8. Ahoj babicka38
    opravit prohlížeč Internet Explorer opravdu nejde, a ano, stejný problém jsme tu již řešili s několika hráči. Platí stejná rada, jakou jsem již psala původnímu tazateli: změnit prohlížeč a hru spouštět například (na radu kolegy Pezta) ve FireFox nebo v Google Chrome (v něm spouštím farmu já a nemám problém).
    Přeji hodně štěstí

vilm4 tohle ocenil(a).
  9. babicka38

babicka38 Magnát fóra

to je mi líto že nejde spravit , farmu hraju na tomto prohlížeči od začátku a dobrý akorát teď to to kino nejde, no nic děkuji

vilm4 tohle ocenil(a).
  10. medvídek37777

medvídek37777 Zelenáč fóra

Ahoj, mám problém - hra se samovolně odhlašuje, nenačítají se plochy a kino nejde už dávno. PC vyčištěn - čistím nejen Flash player, ale i CCleanerem. Prohlížeč Mozzila firefox - stále stejný už několik let, jiné weby fungují normálně... co s tím, mám chybu na mém PC nebo je chyba z vaší strany? Děkuji za odpověď

vilm4 tohle ocenil(a).
  11. vilm4 tohle ocenil(a).
  12. makynka

makynka Rádoby autor

díky

vilm4 tohle ocenil(a).
  13. saajaa

saajaa Zelenáč fóra

Ahoj...mám zřejmě problém s matematikou. Měla jsem v úkole splněno 123 lenochodů, doplnila jsem 7 a výsledek byl 129!Už jeto dlouho co jsem chodila do škola,ele u nás bylo 123+7=130

vilm4 tohle ocenil(a).
  14. Ahoj saajaa
    s tvým problémem ti bohužel zde na fóru pomoci neumím, budeš se muset obrátit na herní podporu, aby prověřili, co se na tvém hernímu účtu stalo a kam zmizel jeden lenochod.
    (klikni)-> "Jak kontaktovat herní podporu"
    Přeji hodně štěstí a hezkou hru

vilm4 tohle ocenil(a).
  15. tydýtková

tydýtková Veterán fóra

Ahoj, dneska jsem narazila v Družstvu na Komiksovou knihovnu a měla jsem tam ještě dva nedodělané - to jsem ještě nevěděla že se dají dělat dokola (a za minimum odměn). Ve třetím komiksu se mi nabídla Truhla, já si měla vybrat odměnu, jenže v nabídce jsem měla jakéhosi Kocoura zachránce bez dalších "i" - viz http://prnt.sc/c0ko98
    Prosím o doplnění informace do hry (co dekorka dává a jak je velká) pro ty, kdož se nudí a do Komiksu jdou :)
    Děkujíííí !
    A dotaz: co prosím dává ten kocourek?
    EDIT: vybrala jsem si pomocníky.

vilm4 tohle ocenil(a).
  16. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj tydýtková

Ano Komixové úkoly se dají dělat pořád dokola.
    Dekorace kocour zachránce dává 4x co 10:00 hod. 25 BZ, velikost 1x1, poté se z ní stává pouze ozdobný předmět a po zbourání se ztratí.

Hezkou hru přeji

Naposledy upraveno: 2/8/16
    vilm4 a tydýtková tohle ocenili.
  17. zahradník1959

zahradník1959 Zelenáč fóra

zdravím spoluhráče,mužeme my prosím někdo zdělit či pomoci proč my nevyskakuje při sklizni arboreta zvěřince atd předmět vrtačky ??
    děkuji za případné odpovědi

vilm4 tohle ocenil(a).
  18. duna.duna1

duna.duna1 Mistr fóra

Ahojte, pri kupe velkeho Renzovho Jarmocneho kosa je uvedeny zly popis, co obsahuje. Je tam uvedene dva krat superkrmivo.

vilm4 tohle ocenil(a).
  19. Ahoj duna.duna1
    děkujeme za upozornění.

Ahoj zahradník1959
    vrtačka je velmi vzácné nářadí a jeho získání bude vyžadovat velkou trpělivost.
    Pokud se chceš seznámit se zkušenostmi a tipy ostatních hráčů, kteří čekají na vypadnutí vrtačky, nahlédni prosím do vlákna "Zvěřinec, aneb zvířecí šílenství"

Naposledy upraveno moderátorem: 2/8/16
    vilm4 a duna.duna1 tohle ocenili.
  20. pitrisek

pitrisek Zelenáč fóra

Zdravím, v akci s letadly jsem ve 4 úkolu získal tajuplnou stáj Topaz baha, ale přibila mi ve skutečnosti pouze tajuplná stáj na normální farmu. Nevíte byla to nějaká chyba ve hře nebo něco jiného? Někdo podobnou skutečnost?

vilm4 tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.