Určeno k archivaci 8/2016

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem jardaPov, 4/1/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Boty

Boty Magnát fóra

Děkuji moc za rady, vyzkouším, jen doufám, že to po mém zásahu bude ještě fungovat :)))

vilm4 tohle ocenil(a).
  2. maxikov

maxikov Aktivní autor

ahojky,chci se zeptat,máte někdo už nějakou vrtačku,Jak se dá získat?Děkuji za odpověď.

vilm4 tohle ocenil(a).
  3. Ahoj maxikov
    vrtačka patří mezi vzácné nářadí, takže její získání bude vyžadovat trpělivost. Tvůj dotaz je spíše vhodný do diskuse s ostatními hráči. Pokud se chceš dozvědět zkušenosti a tipy ostatních "vrtačekchtivých" hráčů, prosím pročti si toto vlákno (klikni)-> Zvěřinec, aneb zvířecí šílenství
    Přeji hodně štěstí

vilm4 tohle ocenil(a).
  4. Seniorka501

Seniorka501 Pisálek fóra

Přeji hezký den,
    přečetla jsem si novou nabídku na zakoupení třech řad na magickém stonku. Nejsou mi jasné odměny v třetí řadě stonku. Pokud mám 10 mil. krejcarů, tak dostanu každých 22 hodin 650 mil. krejcarů?
    Děkuji za odpověď.

vilm4 tohle ocenil(a).
  5. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj Seniorka501

Je třeba si řádně přečíst co je tam napsáno, je tam napsáno "65x váš level kr." To znamená že počet krejcarů získaných se rovná výši tvého levlu krát 65, např. levl 100 dostane 65 x 100 = 6500 Kr.

Hezkou hru přeji

robin2151, lacrima a vilm4 tohle ocenili.
  6. babicka38

babicka38 Magnát fóra

ahoj zdravím prosím mám dotaz . když si kliknu ve městě na kino na zelenou značku spustit film naskakuje mi už pár dní toto PALLAS LUDENS - zásady ochrany osobních údajů . po přečtení ( které mi není zrovna dost jasné co chtějí) je nakonec psáno , Potvrzuji že jsem starší 18 let a mám to odeslat . kliknu že jsem starší kliknu odeslat . dobře hotovo ale ono se to opakuje pokaždé kdy kliknu na kino. nevím co s tím. a má to ještě taky někdo? děkuji

vilm4 tohle ocenil(a).
  7. pezt

Ahoj babicka38

Bohužel toto potvrzení jsem měl jednou a potvrdil jsem oba háčky tedy souhlas se zpracováním osobních údajů i to že je mi 18 a více let, poté dal odeslat a již se mi to neobjevilo, ale také jsem v kině pouze málo a spíše nemám úkoly k dispozici.
    Neuvádíš jaký používáš prohlížeč, ale v Exploreru potvrzování nefunguje vůbec.
    Doporučím ti tedy při příštím objevení potvrdit oba háčky a poté odeslat

Hezkou hru přeji

lacrima a vilm4 tohle ocenili.
  8. babicka38

babicka38 Magnát fóra

ano oba háčky jsem odklikla a je to tam stále tak snad časem to zmizí mám prohlížeč Ex prorer asi jsem to jméno napsala špatně omlouvám se a díky za odpověď

vilm4 tohle ocenil(a).
  9. pezt

babicka38

Jak jsem psal v Exploreru toto potvrzení nefunguje, doporučil bych tedy jiný prohlížeč např. Firefox, tam to funguje spolehlivě a je to ověřené.

lacrima a vilm4 tohle ocenili.
  10. zuzana.73

zuzana.73 Rádoby autor

ahoj, muzu se zeptat co je to dneska z hnojem?
    proc nekteri hraci muzou prodavat hnuj za 400,- a nekteri (i ja) za 80,-?

vilm4 tohle ocenil(a).
  11. Ahoj zuzana.73
    ceny na trhu jsou dynamické - reagují na poptávku a nabídku a cena se průběžně mění. Na maximální možnou nabídnutou cenu má velký vliv aktivace runy "Tržní víla" - najdeš na Stromě moudrosti, který je na Lesní mýtině.
    Popis ve FAQ - (klikni)-> "runa Tržní víla"
    Tebou uvedená vysoká cena hnoje může být pozůstatek z dřívější doby, kdy při akci cena hnoje vyletěla nahoru. Tyto "zbytky" se neprodaly a cena zůstala vysoká.
    Úprava ceny nabízené položky se upravuje v tomto okně:
    nastavení ceny můžeš provést buď posuvníkem - což je nepraktické a nepřesné, nebo "ručně" vepsáním číselného údaje do okénka "za kus"
    Přeji hezkou hru

Naposledy upraveno moderátorem: 27/7/16
    vilm4 tohle ocenil(a).
  12. zajuch

zajuch Zelenáč fóra

Dobrý den,

kde koupím biopalivo, u akce je psáno, že lze koupit za floreny, tak kde to lze koupit? Viz níže

Biopalivo vyrobíme ve mlýně na farmě i na Bahamaramě, na výrobu 1 ks je potřeba 65x lnička, 4x kanystr a 12x slunečnice. Základní doba výroby je 20 sekund.
    Biopalivo XL vyrobíme rovněž ve mlýně na farmě i na Bahamaramě, na výrobu 1 ks je potřeba 185x lnička, 11x kanystr a 25x slunečnice. Základní doba výroby je 1:00 min.
    Biopalivo XXL vyrobíme také ve mlýně na farmě i na Bahamaramě, na výrobu 1 ks je potřeba 360x lnička, 20x kanystr a 50x slunečnice. Základní doba výroby je 2:00 min.
    Všechny druhy paliva lze rovněž zakoupit za Floreny - biopalivo 1 ks = 10 Fl., biopalivo XL 1 ks = 20 Fl., biopalivo XXL 1 ks = 45 Fl.

vilm4 tohle ocenil(a).
  13. Tanagorin

Tanagorin Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj zajuch

Je nám ľúto, išlo o chybu, ktorá už bola opravená.

Prajem príjemnú hru​

vilm4 tohle ocenil(a).
  14. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Je možné,že mi soustavně vypadává internet kvůli šílenství s Pokemony? Je to fakt horor 10 minut jde potom zase ne,musela bych u toho sedět stále, stane se, že během sklízení vypadne několikrát-čistím i dvakrát za den a je jedno jaký prohlížeč-

vilm4 tohle ocenil(a).
  15. pezt

Ahoj dasa1143

Nevím jaké používáš připojení, jestli Wifi nebo kabel, jestli máš nějaký router tak bych doporučil jej restartovat, jestli bude problém přetrvávat tak se obrátit na poskytovatele internetu.
    Ve hře už jsem přihlášen přes 2 hod. a bez jakéhokoliv odhlášení.

Hezkou hru přeji

vilm4 tohle ocenil(a).
  16. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Poskytovatel internetu řekl, že z jeho strany je všechno v pořádku, restartuji průběžně,přijímač mám z paraboly na střeše-jsem na vesnici- do druhé místnosti to mám nějak protažené a wifinu mám.´Moc tomu nerozumím ale štve mě to.

Díky za odpověd

vilm4 tohle ocenil(a).
  17. pezt

dasa1143

Myslel jsem aby jsi restartovala ten přístroj který vysílá ten signál Wifi.

vilm4 tohle ocenil(a).
  18. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Já jsem to pochopila řekl mi to řekl člověk,který se přišel podívat na ten internet. Nepomáhá ani tohle.Zkouším to každou chvilku-i počítač- Děkuji

Možná je to místem? Posunula jsem se asi o půl metru a zatím nevypadl. Nebo může být ta wifi zastaralá?

Naposledy upraveno: 28/7/16
    vilm4 tohle ocenil(a).
  19. pezt

dasa1143

Tak hlavně záleží na tom jak je signál silný a jestli je stabilní, každá překážka mezi vysílačem a přijímačem to ovlivňuje.
    Bohužel nemohu posoudit, jestli je něco zastaralé, nevím jaké máš doma přístroje

vilm4 tohle ocenil(a).
  20. Viky007

Viky007 Baron fóra

Ahoj všem,
    jedna hloupá otázka, nikdy jsem nic neměnila, jen darovala nebo prodala, dnes jsem měnila, jak se dozvím, že ta výměna vyšla:p

vilm4 tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.